Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

с. Бабичі (кар'єр колишнього цегельного заводу)

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

с. Бабичі (кар'єр колишнього цегельного заводу)

» 18.07.2008 11:56 am

Babuchi.JPG

Розташоване по трасі на Радехів.
Це карєрчик від колишнього цегельного заводу.
Відстань від Львова - біля 85км.
По площі - десь приблизно як в Уграх (сорі, хто не знає), може трошки більше.
Форма - майже правильний квадрат. З двох сторін ліс(з онієї через дорогу, з другої -через канальчик).
Глибини різні, і не маленькі. Зодного боку поросле осокою чи камишом (досить високе та густе), що утворює дуже цікаві та перспективні канальчики, протоки та заплави. Туди краще з лодки, хоча і з берега можна також його добре обловити. Глибина там (в протоці між двома "островами" з камишу) (плавав та міряв сам особисто, правда не всюди) 3-4 м, блище до середини думаю більше. Дно поросше густою не високою травичкою.

Був там минулого року(і то :booze: ), озеро (зі слів колеги, а в нього дружина з тих районів) чисто щуче, ну і окуньок є непоганий (сам бачив).
Ще бачив малька товстолоба, чи то амура, щось не зміг я його визначити. :D
По словах місцевого - то там є майже все і ЖАХЛИВИХ розмірів :huge, но я так зрозумів шо то "народна творчість" :D :D :D , хоча ...
Я витягнув одного шнурка на колебало (дуже велике, як пів того шнурка), і трохи порозганяв серйозних крокодилів шо грілись під самим верхом(жара стояла - дика).

Озеро було і вроді би залишається нічиє (вроді сьльради, чи шо :?: ), але були серйозні намагання "прихватизувати" його (ніби навіть стовпів навколо понабивали), но месні не дали, вони купаються там. Доречі, водичка там досить чиста!!!!

Може хтось там бував того року, чи чув шось нове ????

олег82

Повідомлення: 80

Re: с. Бабичі

» 18.07.2008 04:00 pm

від Галицькогоперехрестя 47км. по карті, до Перекалки 50км. по спідометру Відстань практично та сама

Альбертович
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 276

» 18.07.2008 08:38 pm

Обіцяні фотки

122.jpg
То зі сторони лісу
123.jpg
Таких шнурків там дох..
124.jpg
125.jpg
То протока між комишом від сторони каналу

олег82

Повідомлення: 80

» 19.07.2008 12:25 pm

О-о-о! Знаю цей кар'єр!!! Був там нещодавно. Єдине чого там багато, то це КАМАРОВ!!! :rrr: Ну, є ще Линьок, окунь, щука. Це ті види риб, які я зловив. (А місцеві кажуть, що є мутанти моїх розмірів). Окунь та щука на ультралайт, а линьки на поплавок. До речі, вперше побачив, що таке покльовки линя і можу сказати - це не карась!!! Якщо при покльовці підсічка не вдалась, то линь вдруге не підходить!!! А при виважуванні 200 грамового линька таке враження, що там під 1КГ. дуже сильна риба і це дуже цікаво та азартно!!! Ага!!! Забув сказати. Там місцеві ставлять сітки. Коли ми там були, витягали сітку метрів 50м. і крім окунів та линів там нічого більшого не було. А опісля, через 2 год., ще одні БРАКИ прийшли (віком від 12 до 15 років) і теж поставили сітку. Протянули її через весь карьєр. Ми змінили місце ловлі та це не допомогло. Після блукань зі спіном по озеру, я знайшов місце де величезна яма. І після трьох закидів, вертушка "МЕРРS" принесла мені щучку травянку. Потім ще пару окунів і потім...... прийшли місцеві "отдыхающие" і обломали весь кайф. Почали пірнати якраз у тій ямі де я ловив. :diver: :swim2 :rrr:
Ось така була рибалка: Комарі не дають зробити закид, місцеві сітками перекривають водойму і ще "довбані пляжники" не можуть знайти інше місце для купання! Взагалом, я думаю, якщо простукати дно джигом, то знайдуться щучки і більших розмірів. Кажуть є там і Карп з Амуром - можна пробувати бойли, але тільки плаваючі, тому що дно вкрито травичкою! Доречі, там найбільша глибина, приблизно 4 метра.
І їдьте на цей кар'єр лише у суху погоду, інакше, треба буде лишати авто за 200 метрів до озера, - не проїде!!!

.jpg

Фото не соответствующее правилам форума удалено :?

TSAR

Повідомлення: 16

Re: с. Бабичі (кар'єр колишнього цегельного заводу)

» 04.02.2011 05:26 pm

Привіт. Незнаю чи це то озеро в Бабаичах, збоку села біля лісу, але пишу звіт. Були на озері в восьмій ранку, до озера підїхати неможливо, від дороги йшли пішком 600 метрів. Озеро не дуже велике, але перспективне, тільки не знаю на рахунок браків, бо воно безхозне. По рибі: 30 жерлиць-жодного вистрілу. На рахунок окуня - 50 шт. від 200 до 300 грам.задоволений на 100%.

шварц

Повідомлення: 46

» 08.02.2011 04:51 pm

Так це те озеро .............
А окунів на що зловив?

nazik199578

Повідомлення: 55

» 13.02.2011 11:47 am

Я ловив на мормишку з мотилем а напарник на блесну.Мормишка працювала краще йшов тільки крупний окунь.

шварц

» 13.02.2011 07:03 pm

А де сами ловили?

nazik199578

Повідомлення: 55

» 13.02.2011 07:44 pm

Ловили з боку лісу під самим берегом на глубині 1 -1.5м.

шварц

» 18.02.2011 08:34 pm

Відвідали сьогодні дану водойму. Лід приблизно 15см. твердий . По рибі слабенько. Поки спіймаєш одного окунця треба лунок з 5 просверлити. З 9.00 до 16.00 в мене 18шт. у товариша 15шт. Самий крупний окунь 50гр.
IMG178-01.jpg
IMG174-01.jpg
50гр. а деж 300грамові, напевне випадково дописали ноля.
IMG173-01.jpg
улов

jura56

Повідомлення: 40

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Дядько_Sem і 2 гостей