Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Пристань

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Пристань

» 09.07.2008 09:14 pm

База відпочинку та риболовлі на ставках «Пристань»

Розташування: село Пристань Сокальського району.

GPS-координати Пристані:
широта 50*13'20,94" C
долгота 23*56'44,82" B

Відстань зі Львова — 70 км.

Проїзд: Львів – 27 км – Жовква –24 км – Великі Мости – за військовою частиною поворот на Раву-Руську – 14 км – с. Пристань – в селі на першому перехресті після автобусної зупинки поворот наліво (є знак!), далі по головній дорозі через мости на річці Рата і меліоративному каналі – 1 км – перед лісом поворот направо до цегляного будинку із цинковою бляхою – 200 м.

Загальна характеристика:
• ставки розташовані в екологічно чистій мальовничій зоні та оточені сосновим лісом; площа ставків – 30 га;
• зона відпочинку (столи, мангали) – на галявинах у сосновому лісі, що прилягає до ставків;
• озеро (ставок) для купання обладнане містками для стрибків у воду та дерев’яними сходами для заходу у воду, глибина ставка – до 1.7 м;
• при корпоративних заходах доступ сторонніх людей на базу обмежений сітковою огорожею;
• столи розміщені в лісі на центральній та прилеглих до неї галявинах; загальна місткість бази – до 180 місць, в тому числі столи під накриттям на 20 та 16 місць; у вечірній час усі галявини освітлюються;
• до послуг відпочиваючих мангали для приготування шашликів, електроенергія для аудіоапаратури та кип’ятіння води, екологічно чиста вода зі свердловини глибиною 30 м;
• на базі працює обладнаний холодильником та морозильною камерою магазин; асортимент товару - охолоджені напої, снеки, закуска, морозиво, солодощі, овочі, свіжа риба смажена та гарячого копчення, рибна юшка, шампури, одноразовий посуд, та інше;
• для ночівлі на базі є вагончики із кімнатами на 2, 3 та 4 особи; всього 12 спальних місць.
• для охочих пропонується рибна ловля на вудочки.

Вартість окремих послуг:
• відпочинок на території бази – 10 грн. з людини за день;
• окремий стіл (бесідка) – від 40 грн. (включено користування мангалом, електроенергією, водою із артезіанської свердловиниі);
• паркування автомобіля на стоянці на території бази – 10 грн.; стоянка біля в’їзду на базу – безкоштовно; в'їзд автомобілів безпосередньо на дамбу обмежений
• ночівля у будиночку-вагончику із постіллю – 30 грн. за одне місце за ніч; в покращеному - 40 грн.
• ночівля у власному наметі чи автомашині – 10 грн. за одну особу за ніч;
• дрова для мангалу – 10 грн. за 1 ящик;
:f1: риболовля – 30 грн. з особи за день риболовлі незалежно від числа вудочок та часу риболовлі впродовж світлого часу доби; виловлена риба, яка забирається рибалкою із собою, оплачується додатково (ціни для рибалок: карась - 17 грн./кг, короп - 27 грн./кг); зайва виловлена риба здається сторожу; нічна рибалка не дозволяється; мангали і столики для рибалок безоплатно;
• прокат човнів – 10 грн. за 1 годину;
• продаж риби: карась, окунь – 19 грн/кг, товстолобик – 22 грн/кг, короп – 30 грн/кг, білий амур – 32 грн/кг, щука – 34 грн/кг;
• філе товстолобика гарячого копчення – 70 грн/кг.
• для корпоративних заходів (ювілеї, дні народження та інше) за погодженими цінами можна попередньо замовити широкий асортимент напоїв і страв та обслуговування офіціантами.

Телефони: директора, п.Роман – 8 097 223-74-10; сторожа ставків – 8 050 431-60-11.
Наведена інформація дійсна на 2012 рік і при змінах постійно уточнюється .
Приєднані файли
 на ставки.jpg
Востаннє редагувалось Роман Г. в 21.05.2012 10:44 pm, всього редагувалось 12 разів.

Роман Г.

Повідомлення: 26

Re: Пристань

» 27.07.2009 03:09 pm

На звернення багатьох осіб подаємо додаткову інформацію про відпочинкову зону бази "Пристань"
DSCF4932 S Вїзд на центральну галявину.jpg
DSCF4917  S Центральні столи.jpg
DSCF4918 S Піднавіс.jpg
DSCF4923 S Мрочкова 2.jpg
DSCF4936 S Друга галявина 1.jpg
DSCF4916 S Круглий стіл.jpg
DSCF4906.S Купальний став.jpg
Востаннє редагувалось Роман Г. в 18.05.2011 01:46 pm, всього редагувалось 1 раз.

Роман Г.

Повідомлення: 26

» 12.04.2010 03:59 am

Були в суботу 10 квітня на пристані. Виїжджали зі Львова в 5,30 трошки моросив дощ...., але настрій був прекрасний, тому,що знали, що через годинку будемо ловити рибку :f1: Приїхали під ворота десь в 6,40 було пасмурно але дощ не падав. Заїхали на базу, оплатили по 30 грн з чоловіка +10 за машину, ну і питаєм що і як, де тут найбільша рибка, відповіли, що на першому озері. Взявши спіни і все що приготували для рибалки пішли на перший став, розклались, поки я розкладав підставки під сигналізатори, товариш вже тягнув карася такого грам на 300-400, взяв на хробака. На бойли ловив тільки я, десь о 8+-15 хв, запищав сигналізатор, я був в метрах 20 від нього, підбіг, взяв спін в руки, чую щось є, як виявилось амур на 1,150гр, через пів години ще один, правда запутався в камишах і зійшов, трошки більший на око, десь 2+-кг. Після цього другий товариш спитав в мене чи маю ще такі ж бойли, я дав йому запасну оснастку, зацепив бойл, зацепив сітку пва з прикормкою, він закинув і вцепив дзвіночки, пройшло максимум півгодини, і дзвіночки задзвеніли, дивлюсь тягне, китайський спінінг зігнувся майже вдвоє :shock: і китайська катушка ледве крутиться, я підбіг, дивлюсь у воду а там :huge , перший товариш біжить до нас, я кричу йому бери підсак, він прибіг, чуть не впав воду коли підсаком пробував взяти карпа, я його тримав за куртку, пару хвилин і карп в підсаку. Зважили - 9650 :shock: я перший раз бачив такого карпа вживу :D пофоткались і відпустили хай ще росте, потім знову його зловимо :lol: В загальному наловили 23 кг риби(без монстра 13кг).
Дуже задоволені рибалкою, поїдемо ще не один раз :f1: :super
Приєднані файли
ryb.jpg
Зліва товариш який зловив, справа який підсаком витягував, я за фотіком керую:)))

asteroid

Повідомлення: 7

» 06.06.2010 08:22 pm

Всiм знову привiт i доброго дня ! Пишу новий звiт про рибалку в Пристанi !
Були на :f1: товаришом 5.06 приiхали десь 4:50 ранку , вибрали дiлянку , прикормили i почали розкладатись ! Приблизно за 20хв перша покльовка карп десь 700г i так десь до 8:00 дальше такий активний кльов перестав , але з 11 все розпочалось знову ! Ловили на бойли, опариш , кукурудза, i ще на деякi хитрi оснасткi ! Приблизно в 12:00 довгоочiкуванна покльовка на бойли :P карп на 1.900 ! Всi фотографii будуть виложенi !
Далше кльов був вже не таким активним !Ми з товаришом рослаблисьi думали коли збиратись , i тут в 16:00 cпрацьовуе сигналiзатор я заспiнiнг а там :huge я того карпа тянув десь хвилин 15 i вiн всьо вкамишi та в камишi , i нарештi коли я його вимучив i привiв до берега настала друга фаза витянути його на берiг ,товариш залiз в воду по пояс помучились 3 хв i вiн наш !!! Зважили 7.600 :) .
А попереднього разу коли ми були 30.05 взяли на бойли ще бiльшого але нажаль ми його не витянули на берiг , не повiрете але вiн не помiстився в пiцак !Але озброевшись цього разу помилок не було ! Загальний улов без трофея (10.400) :)
Приєднані файли
05062010794.jpg
це мiй товариш
05062010792.jpg
05062010767.jpg
050620107800.jpg
Це я
0506201077333.jpg
050620107611.jpg

test1

Повідомлення: 2

» 18.06.2010 11:15 am

Були на 1 і 2 озерах (з тарік67 ) погода супер сонце світить риба клює красота :)
Приїхали ми десь біля 12 ...ловили фідером на опариша кукуружзу і мастирку результат 5 карпів....
ще пробували в каналі на хижака результат 2 щучки відпущені...
Приєднані файли
IMG_2920.jpg
більша щучка
IMG_2949.jpg
....
IMG_2947.jpg
тарік67
IMG_2955.jpg
карпи

nazik199578

Повідомлення: 55

» 23.08.2010 12:50 pm

Приїхали 22.08.2010 :D (Я, Син, Дружина та Тесть ) на Пристань відпочити і :f1: риби. Було жарко сонце в самому зеніті година була десь біля 16-20. Зустрілись з паном Романом проплатили і в бій за рекордами. Ловив на Кукурудзу на поплавок, на спінінг не брало, але сказати що би не взяла не можна так як ми приїхали пізно і часу було мало щоб з впевненістю сказати що не клювало на спінінг, головне те що на поплавок за такий короткий проміжок часу клювало і ще як.
1. Я піймав на поплавкову вудочку одразу потопив поплавок я підбіг підсік і ось він, Короп 1 кг 500 грам (на фото вага)
Була ще одна поклеєна на тому ж самому місці, я бачу що поплавок йде на дно помалу і одразу кинувся до вудочки але як тільки я доторкнувся до вудочки :shock: риба одразу напевно злякалась моєї статури, побачила бо глибина не велика 40 сантиметрів, вода прогріта ЖАРА, тільки мені той Короп з води випригнув підмігнув одним оком і як дав в сторону центра озера, вудочка зігнулась і одразу долі секунди все обірвав навіть не залишив ні єдиного шансу на рівноцінну боротьбу і втік шкода :( Посиділи ще трошки десь 30 хв і збирались так як скоро сутеніло а нам ще шашлик пожарити і просто насолодитись тут природою. ГАРНО ТУТ.
Ось фото Риби та самого головного рибака Сашка мого сина.(Увагу на дату не звертайте так як забув переставити і час теж)
Потім відпочивали і жарили шашлик мангал, дрова, вода, пиво, горілка все е в Пана Романа на Базі і за помірними цінами. ЛЮБИЙ КАПРИЗ ЗА ВАШІ ГРОШІ. :D
Дякуем за гостинність. Ми до Вас ще приїдемо обов'язково і не один раз візмем з собою компанію друзів.
Дякуем пане Роман
Приєднані файли
 але Карп.JPG
невеликий але Карп
 а потім мій синочок поклав в садочок Карпа..JPG
Сочок а потім мій синочок поклав в садочок Карпа.
.JPG
Вага

Лимаренко Павло

Повідомлення: 5

» 04.04.2011 02:07 pm

Всем привет.Долго думали куда поехать открыть сезон 2011 и решили ехать на Пристань.В 6,30 утра выехали.Нас было 3 человека взрослых и 2 сына одного из рыбаков.Приехали, нас очень хорошо встретил хазяин п.Роман.Рассказал условия ловли,показал где ловить.Кроме нас на озёрах было ещё 3 команды рыбаков.Не успели мы разложить фидера и удочки самый младший уже несёт щучку.Первая его щука в жизни.Радости были полные штаны. :lol: Мы позакидовали удочки и фидера и начали ждать клёва.За час не увидели ни одной поклёвки,я уже подумал зря приехали :roll: Но я ошибался.Первая поклёвка у меня и результат карпик зеркальный.Решили обмыть первую рыбу и позавтракать.Не успел я закусить опять поклёвка и белый амур на крючке.На удочку брать не хотело.Ловили на фидера,в кормушку каша,на крючок бутерброд червяк+опарыш.Кукуруза игнорировалась,бойлы тоже.Вообщем клевало на протяжении целого дня.Рыбалка очень понравилась.Особенно отношение хазяев.На территории есть магазин,так что всё необходимое для отдыха можна купить.Результатом рыбалки стало около 20кг.пойманной рыбы.И небольшая фотосессия.
Приєднані файли
DSC01629.JPG
рыба исполни три желания
DSC01622.JPG
говорящий карп
DSC01611.JPG
смесь амура с карпом
DSC01596.JPG
зеркальный
DSC01595.JPG
красавец
DSC01588.JPG
карп
DSC01586.JPG
белый амур
DSC01585.JPG
первый зеркальный
DSC01583.JPG
вторая щука
DSC01575.JPG
первая вжизни щука

alexe250

Повідомлення: 39

» 18.04.2011 09:40 am

Всем привет.Пришла суббота и мы решили снова поехать на Пристань.Уж очень понравилось мне это место.С утра компания из двоих рыбацюг отправилась на отдых.В 8,30утра были на озере.Пришли на место сразу закормили под поплавок.Я закинул поплавочку и через минут 10 пока собирал фидер поворачиваюсь поплавка не видно и леска пошла в право.Результат зеркалка 1кг.И так потихоньку рыбалка пошла.Поклёвки стандартные на протяжении всего дня раз в 30-40 мин.Была у меня хорошая поклёвка которую не смог реализовать-обрыв поводка 0,18.Фидер в дугу,подсечка 5 секунд и обрыв, :roll: обидно до слёз,ну да ладно в следующий раз возьмём его.Результатом рыбалки стало 10,5кг карпа :D .Отдых удался.В 16,00 решили ехать домой.Ну и как всегда небольшой фотоотчёт.
Приєднані файли
SP_A0237.jpg
SP_A0236.jpg
SP_A0235.jpg
SP_A0233.jpg
SP_A0234.jpg
SP_A0232.jpg
SP_A0231.jpg
SP_A0230.jpg

alexe250

Повідомлення: 39

» 26.04.2011 11:51 am

Перечитавши відгуки на форумі 25.04.2011 вирішив навідатись переконатись. Виїхав 8.30 з Топольної на місці був 9.15 зустрів власник п.Роман провів оглядову екскурсію підсказав місце де краще стати. Вразила чистота зручність розміщення відпочинкової зони з зоною риболові (вважав відстані будуть більшими)гостинність господаря. Рибалку почав в 10.20 закинув 2 фідера поки розмотував матч один фідер злетів з підставок короп близько 1 кг і почалось. Брало кожні 20-30 хв бувало на всі снасті разом (краще не більше 3 прутів хоч обмежень по снастях немає і не одному мені допомагали дружина і син - самому важко високий біля 1м берег) карп клював на все (опариш хробак кукурудза) карась тільки на хробак відходив карп приходив карась і навпаки. Загалом 15.5 кг риби переважно карп по словах п.Романа в цьому сезоні це поки рекорд. Рибачив до 18.00 фінансово вийшло 50 грн - відпочинок і рибалка 70 грн - взяв 3 рибини плюс бензин. Море позитива дуже гарно все організовано а головне ловиться риба!!! Подяка п.Роману за таку базу.
Приєднані файли
P4250107 1.jpg
Результат за 8 годин
P4250100 1.jpg
Ловиться такий стандарт

knyaz

Повідомлення: 9

» 02.05.2011 08:32 pm

Після всіх позитивних відгуків також вирішив спробувати...їздили з Сашою ( alexe250 ) у суботу 30.04. З 7ї ранку до 14,00 зловив приблизно 10 кг карпа від 700 гр кожен та 2 амури по 2 400 та 2 350 гр поплавком на кукурудзу)).Риби там дуже багато (акваріум), тому і відповідна ціна за рибалку. Думаю ще не раз туди зїздити.
2400(2).jpg
2a
all.jpg
карпіки

Світлини на яких рибу відверто тримають за зябра видалено, як такі, що суперечать правилам форуму.
(модератор)

Vol_T_NRG

Повідомлення: 1

» 06.05.2011 02:14 pm

... ну нарешті довгоочікуваний звіт...

Були на Пристані з Неділі вечора (01.05.2011) до Понеділка (02.05.2011)

А було це так....
Я і Ростик прийняли рішення, що вставати в 3-ій годині ранку та вирушати на рибалку не хочеться, та й мені як водію напевно було б важко потім вертатися додому, тому скористалися послугами, що пропонує пан Роман та вирішили приїхати в Неділю ввечері переночувати, а зранку приступати до цього захоплюючого та інтригуючого процесу, що зветься рибалкою. Тепер по суті...
Виїзд зі Львова в Неділю десь близько 20.30. з Сихова (р-н Санта-Барбари). На дворі падав дощ, який чесно кажучи не додавав оптимізму, але рішення вже було прийняте!!!

На рахунок доїзду до бази, то варто звернути увагу на той факт, що дорогу від Львова до Великих Мостів підлатали і рух по ній не завдавав ніяких турбот. У Великих Мостах повернули наліво... і довелося їхати трошки помаліше... але чесно кажучи очікували гіршого.... дорога не ахти, але добралися досить швидко. В 22.00 вже були на базі.

Зустрів нас пан Іван, якого назвати сторожом язик не повертається, швидше можна його охарактеризувати як заступника пана Романа по забезпеченню хорошого кльову та настрою відвідувачів Пристані. Пан Іван провів нас до будиночків де ми і припаркували машину. Будиночок зразу нагадав дитинство у дитячих таборах: дерев'янна колибка, два ліжка, столик посередині і що найголовніше три покривала та чиста, випрасована постіль... настрій потрохи піднімався...

Доречі, найголовніше, на базі сухо!!! Дощик на території села Пристань не падав!!! Як нам потім пояснили, то така ситуація буває доволі часто, всюди дощ а на Пристані сухо!!! Підтвердженням цього факту було те, що у Львові цілий день лило як з відра, а у нас на Пристані сухо!!! Мокрий хіба що підсак і садок, але про це пізніше...

Перед тим, як сісти повечеряти пан Іван зробив нам екскурсію базою, показав місце майбутньої ловлі. Було бажання закормити місце звечора, але крапелька яка стікала по пляшці з горілкою переконала нас, що час вечеряти!!! Випили по двадцять грам, поїли і лягли спати....

Прокинулись в 04.50 сіли в машину під'їхали до озера і при світлі включених фар почали розкладати снасті...

Тепер основне!

Місце лову:
Я - менше озеро, що іменується другим
Ростик - вудочки в другому озері, спінінги у великому, тобто першому.

Снасті:
Я - дві поплавочні вудочки + три спінінги
Ростик - дві поплавочні вудочки + два спінінги.

Прикормка:
- макуха розпарена, подрібнена кукурудза, прикормка флагман карп, прикормка флагман карась.

Наживка:
- кукурудза, хробак, опариш.

Результат:
- брало постійно, стабільно. Зранку більше на спінінги, ближче до обіду покльовки на спінінги і вудочки фактично вирівнялись.
- виловлено - 3 карасі (вага 250 - 350 грам), 35 карпів (вага 400 - 1200 грам) + близько 10 сходів та обривів.

Отож рибалка вдалася у всьому!!! Погода добра, кльов чудовий (риби в озерах купа + на наших очах ще допускали амурів вагою близько 5-6 кг), господар пан Роман та весь персонал бази - чудові, привітні люди.

Висновок: Усім, хто хоче приїхати та наловити рибу різних розмірів і порід дочитуйте мій пост пакуйте снасті і вперед!!!
Ні хвоста Вам, ні луски!!!

Кокір 123

Повідомлення: 3

» 09.05.2011 11:14 pm

Щойно повернулись, загорівші і задоволені з Пристані, отож репортаж :
Був 09.05 на даній водоймі з дружиною, коллєги віддали перевагу шашлику в Брюховичах.
Виїхали недуже рано, десь о 07.15 зі Львова.
Вже о 08.30 були на водоймі. Доїзд непоганий, тільки вже в самому селі "Пристань" не найшли вказівник, що то саме і є село "Пристань" :D .
Та розібрались на місці, спираючись на інформацію по перехресті та лісу.
До години 12-ої клювати не хотіло, тому почав шукати рибу.
Мав з собою дві удочки, та два спінінги.
Сонечко гріло, жінка попивала пивко і о 12.15 почався "жор".
Встигав ловити лише на одну удчоку з одним гачком на хробака.
Друга покльовка і тут в мому житті появився він. Перший мій трофений Карп - 5 кілограм 800 грам ( який був успішно прознимкований і випущений назад)
Боротьба тривала хвилин 10-15. Піймав його на удочку і на того ж хробака (все просто і красиво). :D
Після того адреналін кипить, карпики клюють, дружина не встигає за допомогою підсака витягувати : коропів (карпиків).
Тож задоволення отримано масса.
Душа і тіло відпочили і готові до робочого тижня.
Власник пан Роман, людина душевна і видно, що переживає за свої ставки та свою роботу, відчувається сервіс і позитив.
Тому, якщо є бажання потягатись з карпиками і ,можливо, втрафити на трофей - Пристань.
Обов'язково заїдемо ще туди.

Результат -
13 - коропів
1- карась
1 - амур
14 кілограм риби

Фото додаються:
Приєднані файли
09052011070_web.jpg
улов (карпики)
09052011067_web.jpg
мій "маленький" :)
09052011065_web.jpg
трофей (5 кг 800 гр)

GAP

Повідомлення: 1

» 10.05.2011 01:41 pm

Доїзд непоганий, тільки вже в самому селі "Пристань" не найшли вказівник, Мав з собою та чотири спінінги. Покльовка була постійно!! Отримав масу задоволення!!! Ловилося в основному на кукурудзу нічим не прикормлювали. покльовки були з ранку близько 7,8 година ранку,а потім 10 і до вечора з невеликими перервами.Говорив з диретором маю зробити вказівники !!!!!!
Вартість послуг:
-Стоянка автомобіля на території 10 гривень за добу.
-Риболовля 30 гривень за день кількість снастів немаєзначення.
Якщо ви з собою взяли мало харчів на місці можливо купити хачі та пойла (водичка,чай,кава,).
19.jpg

Світлини з купою замордованої риби видалені
Модератор

Skljar

» 14.05.2011 10:49 am

Ї здили 13.05 на озеро компанією.Вказівники зробив і завіз йому має повісити.

Виїхали зі Львова восьма година ранку приїали на місце по девятій,накрили на стіл поснідали,випили за приїз і почали закидувати снасті(Снасті були всі на дно) ловилась рибка не зразу ,закинули кукурудзу тиша-тиша,знайомі яких я привіз почали скучати,але посидівши годинку часу почався кльов і вони почали витягувати рибку.
Клювало навіть в дощ, думали що в нас мало риби, а як виявилось то 18кг.Якщо ви хочете порибалити і відпочити вартує їхати!!Да забув сказати що потім ми ловили більш на хробака,був один схід підтягнули до берега а риба завела в комиш, полізли в воду перелякали і риба пішла в плавання!!!Так як ми його бачили то екземпляр був приблизно 4-5кг.Раджу якщо ви туди їдете беріть підсак,він на рибалці незаміний друг!!!!!
Приєднані файли
Graphic2.jpg
Graphic1.jpg
ПАНТЕЛЕЙМОН КУЛІШ ПЕРШИЙ РАЗ НА РИБАЛЦІ
Graphic2.jpg
Риба була зважена порахована та відпущена в озеро
Graphic2.jpg

Skljar

» 24.05.2011 12:59 am

Доброго дня, були в Пристані в суботу, приїхали о 8.00 розклались і о 10.00 покльовка така що зірвало спінінг підставок бородьба була не довга і от короп дзеркальний 6.520 :f1: :huge поклали обережно в садок, перекурили і :friday і знову перекурили і :f1:зловили коропця у малому озері і відпустили у велике, рибалка супер і не дорого!!!
Приєднані файли
210520112418.jpg
6
210520112417.jpg
5
210520112416.jpg
4
210520112414.jpg
3
210520112413.jpg
2
210520112411.jpg