Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Пристань

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Пристань

» 01.05.2012 10:09 am

Привіт! Також був на вихідних на Пристані з 28-29 квітня, з друзями. В перший день не ловили, просто відпочивали, насолоджувались природою, у сосновому лісі, смажили м`яско. Як завжди, гостинно прийняв господар п. Роман, який давно запрошував до нього на безкоштовну рибалку! (за що окремо ДЯКУЮ!!!))) Тому і вирішив розпочати сезон тут!))
На другий день порибалили, не довго, з 08.00 - до 15.00, загальний результат 7.400 кг, наживка "бутерброд" - опариш+кукуруза, середня вага 1 кг, рибалив на першому озері зі сторони лісу . За великім результатом не гнався, друзі в перше були на рибалці, тому в цей раз рибалка була - пізнавальна!)) Вражен залишилось море!)) Позитивних!)) :D

TimoxA

Повідомлення: 16

» 01.05.2012 07:08 pm

Фото звіт!)
Приєднані файли
DSCN7004.JPG
Краєвид першого озера зі сторони лісу.
DSCN6999.JPG
DSCN6991.JPG
Перший карп!)
DSCN6987.JPG
М`яско!)))
DSCN6981.JPG
Траспорт, теж відпочиває!))
DSCN6978.JPG
Відпочинок!

TimoxA

» 02.05.2012 01:27 pm

Був на Пристані 01.05. з дівчиною та нашим песиком (Євою).

Ловив на 1 озері.
Брало переважно на фідер і пікер, причому досить далеко від берега.
Працювала кукурудза "Бондюель".

Загальний результат - 22 коропа, вагою 22,5 кг. Цікаво, що цього разу короп був один в один, як на підбір.
Уся риба успішно повернулась у водну стихію.

Мушу сказати, що завдяки зусиллям пана Романа, погоднім умовам та можливо рибацькому везінню рибалка на Пристані стає стабільно результативною.

Гарного усім відпочинку та ні хвоста Вам, ні луски!!!!

1.jpg
Загальний вилов 22 коропа - вага 22,5 кг
.jpg
Трофеї
P50100351.jpg
Найзахоплюючий момент
P50100361.jpg
Омріяна свобода
P50100401.jpg
І останній 22 - й відправився назад додому

Kokir_Taras

Повідомлення: 3

» 08.05.2012 04:35 pm

Приїзжав відпочити та порибалити з 05.05 по 06.05.12. Відпочили, як завжди супер, але цього разу з рибалкою не повезло (06.05). Впіймали рівно стільки - скільки потрібно для хорошої, по-трійної ухи!)). Уха вийша - відмінна!)) Один окунь, одна щучка (400гр), и один коропець (1.100кг) !!!))))) Ловили на першому озері + на каналі. Наживка - різна. Сильний вітер і зміна погоди та тиску - напевно, посприяв нашому улову + не дуже удачне місце (всі рибні місця позаймали з світанку!))) Але дивлячись на сусідів навколо - в нас мубуть був найгірший результат!) - народ щось ловив, витягував!) Але нічого буде і на нашому березі свято!))) :D
Приєднані файли
DSCN7104.JPG
DSCN7135.JPG
DSCN7094.JPG
DSCN7091.JPG
DSCN7049.JPG

TimoxA

Пристань

» 13.05.2012 04:06 pm

13.05.2012 вирішили порибалити з Юрою(Шпунт) і вибрали місцем нашої вилазки Пристань. І хочу вам сказати ,що не прогадали!!! :D
Зранку у Львові моросів дощ,а Пристань зустріла нас холодним вітром,але без опадів,так шо ми утеплились,взяли спінінги і взялися до :f1:
Перепробували різні приманки,взяли пару окунців по грам +-100-150 на малому озері,потім обійшли велике озеро і я взяв пару щучок по грам 200 ,яких відпустив,нехай ще підростуть. На каналі було пару ударів,але без результатних,тож ми вирішили повернутися на мале,і тут почалося :shock:
Спочатку на вертушки пішов окунь,а потім поставили силікон і Юрі попалася щука на 3 кг з якою ми трохи помучилися,добре шо був підсак,хоч і нахлистовий,тож зубата опинилася на березі!!! Я поставив таку саму приманку І... мені сідає дзеркальний карп,причому наживку він заглотнув,10 хв і він на березі,через хвилин 15 зловив ще одного карпа!!! Це був ШОК! В мене таке перший раз,шоб замість щуки ловився карп :lol: :lol: :lol:

DSCF6672_1.JPG
Наші трофеї!!!
Отже результат нашої рибалки такий:
Щука зубата - 3 035кг
Карп дзеркальний - 2 шт (4600кг)
Окунь класичний - 15 шт (2100)

Отже рибалкою довольні на всі 100%

DIAMOND
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 6

» 14.05.2012 09:15 pm

Після трьох не зовсім вдалих спроб відкриття сезону на різних водоймах нашої рідної Львівської області, вирішили ми з моїм рибацьким другом Сашком більше не експериментувати і нарешті поїхати в Пристань... Як каже Саша,- "Только Пристань нам поможет" :) . Отож все по черзі: 6:00 ранку почали розкладатись на місці між 1-им більшим та 2-им озерами; візуально з минулої осені нічого не змінилося, але коли я витягував третього чи четвертого карпа по рахунку то помітив, що карп достатньо додав у вазі і це не могло не тішити :D . Ловив я на випробувану для Пристані фідерну оснастку, в кормушках суміш з різних фішдрімів, поводок-нитка 0,12 приблизно 35 см, гачок Owner 5-6, на гачку - кукурудза Бондюєль. Для різноманітності пробував також ловити на пружину з гороховою мастиркою і тією ж кукурудзою на гачках, але як казав вже раніше - найкраще на Пристані працює фідерна оснастка завдяки постійному точковому закормлюванню місця лову; доречі, щодо оснастки друг Сашко переконався особисто, та й мабуть не тільки він, а ще рибалки з сусіднього від нас лівого берега,- постійно бігаючий по берегу Саша з підсаком не міг не викликати здивування. Одним словом рибалка вийшла суперова, клювало протягом всього періоду лову, ну хіба що була невелика пауза з 13:00 до 14:00; В 16:00 почався сильний вітер і похолодніло, через годину задоволені і замучені, ми з Сашком відправилось до Львова. Загальний результат у мене - 23 карпи, три більших важили 4,7 кг. які я забрав з собою, в Сашка - 11 штук, вага найбільшого - 1,8 кг. :lol: :shock: Трошки смішно виглядала картина плаваючого човника для закормлювання, як на мене для Пристані це занадто, хоча кожному своє :roll: Пану Роману великий РІСПЕКТ :super
Приєднані файли
IMG_0025.JPG
IMG_0021.JPG
Довелося залізати в воду за садком...
IMG_9997.JPG
Найбільший 1,9 кг.

T.Keda

Повідомлення: 1

» 19.05.2012 11:36 am

Приємна новина для рибалок "Пристані".
Вчора в суботу ввечері після зимівлі з сажівки (3-й VIP ставок) в перше велике озеро переселено біля 650 кг коропа (1,5 - 2,5 кг) та білого амура (2,0 - 3,0 кг). :o Це частина риби, яка в минулому сезоні виростала у другому великому озері.
Друге озеро цієї весни зариблене коропцем (400 - 500 гр), білим амуром (0,7 - 1,5 кг), товстолобиком (150 гр) та щукою (~100 гр). Рибалка на ньому буде дозволена з другої половини літа, коли риба набере відповідну вагу. :?
Випадковими свідками та учасниками вчорашньої події стали рибалки-медики із Львова Євген та Роман, які, за їхніми словами, від процесу отримали велике задоволення, а ми - суттєву допомогу, за що велика подяка. :)
І звичайно, фото на пам'ять.

PS (неділя). Зважаючи на скарги рибалок на клювання, подивився прогноз для Жовкви – Рави-Руської на rubhoz.com.ua.
Для коропа по десятибальній оцінці сьогодні в суботу 19.05.12 – 2 бали, вчора 0 балів, завтра в неділю – 4 бали. Справді, на сьогодні прогноз не втішний. Завтра має бути в два рази краще.
Тим більше, приємно було на виході зустріти щасливого Євгена із 6-ма коропами на загальну вагу 7,6 кг при декількох сходах і обривах. Приїхав на «Пристань» після 10 години, рибалив до 16 години на вузькій дамбі між першим та другим озером, наживка - кукурудза, принада «Флагман – фідер».
Але найкращими рибалками сьогодні треба визнати Ігоря з двома товаришами, які рибалили із східної дамби між першим великим і малим озерами. Сам Ігор спіймав коропа на 5,5 кг. Крім цього коропа в професійному садку опинилось біля 10 коропів на вагу 13 кг Успіху досягнули, можливо, за вміння далеко закидати (до острова), бо короп, за їх спостереженнями, сьогодні сидів саме там.

PPS (понеділок). RUBHOZ, ти не правий! В неділю клювало гірше ніж в суботу. Лише кращі рибалки в кінці дня мали по три-чотири коропи, а деякі були без улову. Героями дня були Андрій з товаришем, який заволодів симпатичним трофеєм.
Приєднані файли
1-го озера.JPG
Ще хвилина і ці коропи та амури переселяться в перше озеро
 трофейним коропом.JPG
Ігор з трофеєм на 5,5 кг
.JPG
Задоволений Євген
 красуня в Андрія.JPG
Ось така симпатична красуня!
.JPG
Дві усмішки (Андрій справа)
Востаннє редагувалось Роман Г. в 21.05.2012 10:27 pm, всього редагувалось 1 раз.

Роман Г.

Повідомлення: 26

» 21.05.2012 12:13 pm

Вчора експромтом попав на Пристань-батько з колегою зібрались на коропа, ну і ввечері гукнули мене з собою. А я не готовий взагалі: по-перше вже більш як два сезони практично не брав фідер в руки, ну і відповідно снасті в стані "ящик з мотлохом". По-друге, виявилось, що десь ділись всі мої фідерні вершинки... Коротше, відкопав я в "закромах" якогось телескопа з тестом до 145гр., поплавчанку з задубілою покрученою лєскою, ну і спінінг-з цим в мене повний порядок.
Приїхали на воду пізно. Весь периметр зайнятий. При чому зайнятий по-нашому: батареї з 7-8 крокодилів, купа розставлених але не закинутих фідерів-типу забиті місця, як запасний варіант... :? одним словом,треба або розбивати берег на сектора або вводити обмеження по снастях. Інакше рибалка перетворюється на вокзал.
Зрештою місце ми таки знайшли.За комишами. Розклались-закинулись. І тут я почав усвідомлювати, що карпові посиденьки-це не моє, організм рветься в бій і вимагає руху-інстинкти спінінгіста беруть своє. Цьому сприяла і ситуація з кльовом. У батька фідера простояли глухо весь день, його колега мав декілька покльовок під самою травою, дві з яких вдалось реалізувати,а решта-риб ломився в комиш і обривав. В мене була одна покльовка, яку я не прогавив чисто випадково: плотвичне потрушування кінчика, навіть дзвоник не шумів, я якраз був біля снасті-ладував поплавчанку. Підсік, вивів з трави, і в підсак. Гачок був ледь не в задниці у коропа, ледве дістав.Одним словом, взяв я спінінг і пішов на щучий ставок випробовувати нові поверхневі приманки.Хендмейдовий Бент від Автора зразу себе проявив-перший заброс, метр проводки вздовж берега і з-під куща вискакує щучка десь під кільо. Хапнула, вжикнула фрикціоном і зійшла: задрібні трійники, спробую поставити більші. А взагалі у бента фантастична гра: він ледь не вискакує з води про активному смикінгу, а при пасивному звивається, як самашедший. Але більше на топвотери виходів не було. Почіпив корморанівського воба з великим заглибленням і вирішив прочесати дно. Пара проводок, удар і шальоний спротив! Фрикціон стравлює метрів 10 шнура, і мені вдається підняти...коропа за хвіст! Я з ним трохи поборовся, але взяв. Ну шо, думаю, приїхав на коропа-ось тобі короп.
Вечора дожидати ми не стали, бо кльова як такого не було. Зібрались, поважили рибу (вся біля 1,5 кг) і додому. Думаю, краще туди їздити на тижні. У вихі там надто все оживльонно. :D

oleh

Повідомлення: 625

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей