Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

с.Іванівка

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: с.Іванівка

» 23.08.2009 01:44 am

Став знаходиться насправді не в Іванівці а на хуторі Яблуневе, хоча заїзджати до нього через Іванівку, якщо хто знає де Свірж (мало хто незнає) то по цій дорозі доїзджати до Ушкович і є поворот наліво на Перемешляти, а на право дорога на Ів.-Франківськ, доїхати справді потрібно до заправки, справа доречі є став у с. Брюховичі(не плутати з брюховичами у Львові ))) ), доїхавши до заправки повертаємо наліво, а дальше незнаю чому пан не замітив але є вказівник с. Іванівка, їхати потрібно трішки доки не буде асвальтована дорога з поворотом знову наліво , пізніше знову трохи їхати і знов поворот на польову дорогу наліво, дальше підїхавши до горбика піднімаєтесь на нього і знов наліво )), після того вже видно став і зїхавши вниз до деревяних халабуд, можна сміло виходити і йти шукати собі місце на ставі )
З місцем на ставі останній місяць проблемка, рибаків розвелось, памятаю почали їздити на цей став в травні то жодного рибака не було практично, а зараз немає куди закинутись...(
Ну але в основному таки місце знайти вдається. Господар ставка називається п. Василь, дуже хороший дядько, все скаже все розкаже, в народі нік "Здохлий", так його назвали через його улюблене в лексиконі слово - "Здохлий" так він називає всіх хто йому сподобається ))
"Єй здохлий, йди но сюди" - це його звичний вислів )), дядько Василь дерти на відміну від інших власників ставів не дре за рибалку, але рекомендую уважити і пригостити і грошенят підкинути, як неяк дядькові за став податок платити ну і самі розумієте дивитись трохи треба за господаркою.
Клює на ставі дуже добре, правда не всім, але хто знає став то без трьох - пяти десятків риби додому не їде, клює короп, карась, карась більший йде на горох, мамалигу, в травні -червні на пшеничку йшов добре, останній раз тиждень назад ввечері був аншлаг на удочку + манку під берегом, спінінги взагалі мовчали.
Короп клює не так часто, але по 1-3 витягуємо, правда не кожного разу, але часто, я особисто впіймав на 1кг100гр найбільшого, але ловили більших до 2кг., окунь є, але впіймав його лише раз правда достатньо крупного, щука також є бачив витягували.

igorkovych

Повідомлення: 1

» 27.10.2010 01:40 pm

Навiть не думайте iхати на рибалку в с.Iванiвка так як та постiйно власник озера дядя Вася мiняэ рiвень води i риба не келюэ, а грошi за рибалку збираэ!

ro

» 04.04.2011 10:50 pm

Привіт усім ! Був 25. 03. 2011., в с . ІВАНІВКА приїхав 7. 00 ранку , до сторожівки пана Василя заїхати було неможливо ,після зими і недавнього снігу то... неїзда!!!, видерся своїм коритом на горбочок з камяної дороги що веде на село ЯБЛУНІВ , взяв своє спорядженя тай задриботів згори надолину . Дійшовши до сторожівки вона була закрита ось думаю ПРИЇХАЛИ........., але АДРиНаЛІН так і пре через вінця,.. Весна!!! ,роздивився , бачу в кінці другого ставу двоє сторожівку будують, пітходжу п.Василь , він був трохи здивований , тому що погода різко змінилася ....сильний вітер почався... п.ВАСИЛЬ може подумав що я несповна розуму.... сказав мені смішком .,А Шо вас в м . Червонограді риби нема???77?? Я промовчав , дав йому 50 гр. но він зауважив .,сказав що ціну буде підвищувати!!!!..., до 70-80 гривень. З другого ставу п . Василь казав хоче перекинути рибу в перший став , а в нього запустити матку. Давайте до справи!!!!! Сів я поміж двома кущами , зарядив на поплавочну удочку по червяку ,,,на відстані 0.70см. від берега, тай готую другі снасті щоб закидати на дно, була в мене ФІШКА-карпова, ПЯТАЧОК-часник, і Макуха, замішав я той Гоголь-Моголь , дивлюсь... а поплака і слід простив, взяв поплачну удочку підсік тай тяну тяту .... а карп на 1.300гр. бідний аж змучився,,, закинув я ще дві удочки на дно, так до години 13-00 ще було 3-карпа по700-900гр. Як би не вітряна погода ,можна було-би чекати більшого...Усім всього найкращого!!!!!!!

Грицай

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість