Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Ділимося оригінальними секретами

Сучасні методи ловлі карпа, спорядження, тактика, насадки та прикормки

Ділимося оригінальними секретами

» 16.06.2008 05:18 pm

Я колись давно ловив коропа на мясо рака і доволі непогано, навіть разок на гриба закидав, на сир. І скажу що іноді ловив таке що на звичайні наживке і неклюнуло б.
Так от, поділіться секретами, хто на що цікаве ловить??? І який результат????? :?:

Коропчук

Повідомлення: 15

Re: Ділимося оригінальними секретами

» 16.06.2008 06:19 pm

Я то завжди ловлю,на трабиційні наживкі:картопля,кукурудза,тісто.Один раз правда піймав карпа на муху,але щось більше не пробував.

tiburon

Повідомлення: 3

» 16.06.2008 08:50 pm

:D щоб на муху.... це щось цікаве....... А на яку????

Коропчук

Повідомлення: 15

» 16.06.2008 09:27 pm

це-це

A_K

Повідомлення: 240

» 25.06.2008 07:27 pm

Народ в мене вертиться 1 навязлива думка.
якщо попробувати ловити карпа на мед в сотах.
Тобто на гачок або волос надівати декілька сотів з медом.
як думаєте це реально чи просто погана затія?

mdendyuk

Повідомлення: 120

» 29.06.2008 11:50 am

mdendyuk написав:Народ в мене вертиться 1 навязлива думка.

Вертиться - попробуй :D .
Але соти триматись не будуть, при забросі злетять. А навіть якщо вдасться завезти, то мед швидко з сот вимиється. Використовуй свіжий мед в якості додатку (мед і ароматизатор, і підсолоджувач) до прикормки і міксу.

Pavel K
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 1489

» 07.07.2008 10:57 pm

Вчора для завозу кормушки приблизно на 150 метрів пробував дитячий електрочовен з дистанційним керуванням.Кормушка була доставлена на вищевказану відстань ,після чого катер зупинив і я потянув за шнур спінінга.Кормушка легенько сповзла і пішла під воду в тому місці де мені було потрібно.Це був пробний завіз.Спрацювало нормально.Більш потужніші іграшки мають більшу дальність запливу. :lol: :roll:

Арго

Повідомлення: 3702

» 13.07.2008 03:00 pm

Pavel K написав:
mdendyuk написав:Народ в мене вертиться 1 навязлива думка.

Вертиться - попробуй :D .
Але соти триматись не будуть, при забросі злетять. А навіть якщо вдасться завезти, то мед швидко з сот вимиється. Використовуй свіжий мед в якості додатку (мед і ароматизатор, і підсолоджувач) до прикормки і міксу.

Доречі на рахунок використання меду як додаткового ароматизатора особливо осінню просто супе я одного разу років з 6 тому перший раз так спробував і то чисто випадково получилося ловив на хробак карасиків після вилову декількох десятків карасиків вирішив спробувати пучок хробаків і перед закиданням занурив в мед їх результат не заставив себе довго очікувати на №5 гачка я вивудив хорошого карпа і після цего випадку досить часто почав використовувати мед :f1: Але треба слідкувати щоб мет неспортився, зберігати цю частину в яку макається в невеликих посудинах і не великих порціях.

Igora_85
Львівський карповий клуб

Повідомлення: 23

» 13.07.2008 06:27 pm

а я набираю мед в шприц і видавлюю по необхідності стільки скільки треба в горх або перловку, це дозволяє експерементувати з невеликими кількостями наживок і прикормки.

Альбертович

Повідомлення: 276

» 14.07.2008 11:36 am

Мед использую только светлый, цветочный или липовый- но только для насадки, а в прикормку добавляю солод(пока научился подбирать пропорцию не один раз просидел наблюдая за кормежкой без единой поклевки).
Также при ловле карпа, сазана, амура да и леща, а особенно на речке добавляю в корм пух одуванчика- он крепит корм в кормушке и наверное имеет еще и свойства привады( научился у Донских рыбаков)- рекомендую :super1 -Удачи :!:
Ну... за рыбалку :booze:

Игорь

Повідомлення: 161

» 16.06.2009 08:54 am

Був декілька днів тому на ставах у селі Гаї. Приїхав досить рано. Розклав вудочки(ловив переважно фідером) і розпочав приготування прикормки. Користувався прикормкою "Фішка" Золота,Бомба,Карп. В цей час мій друг дістав термос з кавою , після її розпиття мені в голову прийшла ідея чому б не додати кавові залишки(так називаємі фуси 8) ) до прикормки. Попробував і ніби спрацювало :P . Результат 8 карпів від 700гр. до 2,500кг :) .Дякую за увагу :D

Assassin

Повідомлення: 81

» 08.08.2009 05:27 am

на рахунок сот з медом- при виїзді на річку варю мамалигу(кукурудзяну муку)-тобто, коли вода закипае, даю медові соти -бажано з рамок після розподу вони розчиняються потім кашу,і коли вистигае то каша у воді при помірній течії тримаеться на пружинці(комбайн)до1,5год/соти можна замінити простою парафіновою свічкою/ на краківському е магазин для бджолярів де продають віск в пластинах(1шт-5гр) 1 пластина на 1кг сухої муки :f1:

коваль назар

Повідомлення: 37

» 15.05.2010 02:23 am

бойлова оснастка з коротким поводком.+скользящий груз з куском макухи(макух без гачків бо мішають при виважуванні)

коваль назар

Повідомлення: 37

» 17.05.2010 06:00 pm

Всім Привіт! До прикормки на карпа попробував додавати червоний молотий перець (Паприку).
Перевірено - працює!
:!:

Butragenio

Повідомлення: 34

» 18.05.2010 02:56 am

Був я одного разу зимою на Віннечині в глухому селі, яке знаходиться коло річки. Ну думаю - треба і тут відмітитись :) , до мого везіння (чи з моєї лєні :D ) в машині остались ще не розгружені з недавніх рибалок снасті і живий мотиль. Прийшовши на річку я пробурив з десяток лунок та принявся ловити рибу. Просидів десь дві години без результатно. Раптом бачу йдуть по леді двоє, в шапках ушанках, куфайках і тягнуть за собою велосипед "Україна". Не дойшовши до мене десь метрів сорок, кладуть свій транспорт та починають міряти кроками від берега (якусь відому їм відстань), та звіряти з якимись орієнтирами. Пробурили на дев"яти квадратних метрах з десяток лунок, розмотали свої примітивні (для мене) вудки і почали їх обловлювати. Я обалдів як десь за три хвилини один витягує судака на три кілограма!!! Далі хлопці сверлять ще лунок з десять, але ще трохи в бік. Та на моїх очах ще за 15 - 20хв витягують ще такого самого та другого на чотири, після цього спокійно змотали спорядження та пішли собі звідки прийшли. Я ошарашений всім побаченим ще десь хвилин 15 проводжав їх поглядом, а потім змотався і пішов теш. Завдяки тільки везінню, познайомився літом на тих місцях з спінінгістом, який їх знав. Виявилось вони на цьому місці зробили штучний коряжник (затопили купу гіляк) і його обловлювали, а рибу ту зловили на свята до столу, спеціально до того на лід не виходили щоб вона нікуди не ділась (я перевіряв лунки були свіжі).

ps.Це означає, місця не тільки знати треба, їх ще можна створювати!

ramanuch

Повідомлення: 172

Повернутись в Ловля коропа

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей