Роман333 написав:jerkman написав: Це мабуть просто нема сенсу створювати таку тему
Ось тут я з тобою не згоден.Не має сенсу, це для тих хто проживає у Львові, бо тільки на сайті вказано адреси 13 магазинів.Тобто є що вибрати і, є де вибрати.
jerkman написав: про ті чи інші магазини можна знайти купу інфи в неті, гугл в цьому допоможе
Допоможе знайти і не більше.А який сервіс в даному магазині, довіряти, і чи там не "кидають", взнаєш тільки тоді коли отримаєш замовлення(якщо отримаєш).Щоб менше було обманутих, таку тему варто створити.Скинь ссилки і-нет магазинів яким довіряєш, буду вдячний.
Так в чому проблема, якщо потрібна така тема - створи, а адміністрація вирішить бути їй чи ні, ми можем говорити-балакати, а рішати їм

Все воно то так, я згідний, що "предупрежден-вооружен" і тільки за допомогти. Щоб не бути обманутим я описав нижче, як на мою думку краще поступати, але з другого боку не факт, що якщо мені пройшло все гладко, то воно з цим магазином пройде так і тобі. Тут є декілька закавик, які потрібно знати наприклад, хтось скаже в моєму населеному пункті нема Нової пошти, нічого є укр пошта, де також є наложенний платіж, є Інтайм з цією послугою. При замовленні спінінга варто наголосити щоб відправили в трубі, бо є магазини яким всерівно як доїде товар, мені раз спінінг з тестом до 3гр відправили тупо в шматяному чохлі, також після предоплати вони можуть довго й нудно "тягнути кота за хвіст", а потім відправити щось інше, молв аби відмазатись... Питайте, чим зможу, допоможу, для цього форум і є, а перелік магазинів я скинув в ПП.