Раптово і несподівано виникло непереборне бажання поїхати кудись на рибалку. Часу для цього особливо не було, то ж вирішив приділити кілька годин ловлі щучки з окунем. Зідзвонившись зі знайомим вирішуємо їхати на Морози. По приїзді на озеро зустріли нашого клубника Романа 147, який там постійний клієнт. Роман сидів на коропа, але в коропа був вихідний, то ж він приділив деякий час ловлі щуки і впіймав чималий екземпляр. Звіривши його садок

і отримавши інформацію про активність щуки, я з піднесеним настроєм приступив до виманювання зубатої. Спершу причепив Тіні Магалона, але після того як на третьому закиді загнав його в зарослі на дні і ледве витягнув, вирішив не ризикувати і перейшов на джиг. Забігаючи наперед зазначу, що джигів обірвав не багато - штук 5

.
Першим був спійманий окунь орієнтовно на 200 грам на 2 дюймовий салатовий твістер. Взяв біля заростів латаття на класичній сходинці. Потім відзначився знайомий - спіймав щучку грам на 700 теж на джиг. Наступною була щука грам на 150 в мене. Була з почестями втоплена). Потім ще щука в мене, щука в колеги. Правда розмір не радував - біля пів кілограма. Клювало досить регулярно, що не могло не радувати. Правда більш, ніж кілограмової щуки, яку спіймав знайомий, я в той день в руках не тримав

. Був один хороший удар по Хардкору нульовці, але на жаль щука погано засіклась. Протягнув кілька метрів і досадний схід((. Проходячи попри рибаків, яких було досить багато, запитував їх за кльов - всі жалілись. Хоча час-від-часу помічав як народ витягував карасів на пружини і поплавочки.
Загалом за кілька годин я спіймав 5 щук та два окуні, а знайомий 5 щучок. Зі всього улову взяли по три найбільш достойні і з останнім промінням сонця вирушили додому.
П.С. Ціна за блешніння - 20 грн. з носа.
![10092011502[1].jpg (188.72 Кб) Переглянуто 916 разів 10092011502[1].jpg](./files/thumb_649_7d453e2b8d5ea8a6f589aaef01a4e5a7)
- От така щука в основному клювала