Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Оброшино.

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Оброшино.

» 10.08.2011 03:05 pm

Усім доброго дня,щойно ми приїхали з :f1: із батьком рибачили з 9.08 по 10.08 до першої години дня,вечір був красивий риба :fish но вперто нехотіла брати,ночю була одна поклювка не реалізована ітак було до 7.30 ранку, тут я думаю знову напевно буде пролоьт але чую пі пі :yahoo: ітак клюв тривав 2 години, було чотири поклювки дві вмене дві батька резольтат чотири карпа два по 2.300 і 2.700 полочили масу задоволеня :f1:
SDC15426.JPG
SDC15428.JPG

РОМАН 147
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 32

» 12.08.2011 01:05 am

Доброго вечора ! Їздив 11/08/2011р на розвідку на ці озера. На першому озері було декілька рибаків, зловили пару коропів близько 400-500 грам та карасі вагою близько 50-100 грам. Ціна на першому озері 50грн. Озера гарні, хоча де не де поросли травою та лататтям. Від асфальту до озер польовою дорогою їхати близько 2,5км. Дорога жахлива для легкового автомобіля, купа калабань та болота. Туда тільки бобіком або нивою.

SMS

Повідомлення: 2

» 03.09.2011 12:02 pm

Доброго дня.Був з Романом 147 на даній водоймі з 01.09 по 02.09.Рибалка більш менш вдалася за винятком плаваючого острова, який недавав нормально рибачити плаваючи по всьому озеру.
Результатом виізду стало два коропи 2.000 і 2.200 і кілька десятків карасів :)
Приєднані файли
SDC15551.JPG

KALIGULA
Львівська поплавочна ліга

Повідомлення: 24

» 13.09.2011 02:51 pm

Раптово і несподівано виникло непереборне бажання поїхати кудись на рибалку. Часу для цього особливо не було, то ж вирішив приділити кілька годин ловлі щучки з окунем. Зідзвонившись зі знайомим вирішуємо їхати на Морози. По приїзді на озеро зустріли нашого клубника Романа 147, який там постійний клієнт. Роман сидів на коропа, але в коропа був вихідний, то ж він приділив деякий час ловлі щуки і впіймав чималий екземпляр. Звіривши його садок :D і отримавши інформацію про активність щуки, я з піднесеним настроєм приступив до виманювання зубатої. Спершу причепив Тіні Магалона, але після того як на третьому закиді загнав його в зарослі на дні і ледве витягнув, вирішив не ризикувати і перейшов на джиг. Забігаючи наперед зазначу, що джигів обірвав не багато - штук 5 :twisted: .
Першим був спійманий окунь орієнтовно на 200 грам на 2 дюймовий салатовий твістер. Взяв біля заростів латаття на класичній сходинці. Потім відзначився знайомий - спіймав щучку грам на 700 теж на джиг. Наступною була щука грам на 150 в мене. Була з почестями втоплена). Потім ще щука в мене, щука в колеги. Правда розмір не радував - біля пів кілограма. Клювало досить регулярно, що не могло не радувати. Правда більш, ніж кілограмової щуки, яку спіймав знайомий, я в той день в руках не тримав :D . Був один хороший удар по Хардкору нульовці, але на жаль щука погано засіклась. Протягнув кілька метрів і досадний схід((. Проходячи попри рибаків, яких було досить багато, запитував їх за кльов - всі жалілись. Хоча час-від-часу помічав як народ витягував карасів на пружини і поплавочки.
Загалом за кілька годин я спіймав 5 щук та два окуні, а знайомий 5 щучок. Зі всього улову взяли по три найбільш достойні і з останнім промінням сонця вирушили додому.

П.С. Ціна за блешніння - 20 грн. з носа.
10092011502[1].jpg
От така щука в основному клювала

v'JurOK

Повідомлення: 214

» 25.10.2011 02:56 pm

Після відвідин Верещиці, вирішили заскочити ще й на Морози в пошуках крупної осінньої щуки. Приїхали на озеро, роздивились і вирушили на пошуки хижака. Буквально з першого закиду, брат виловив окунця на аглію лонг 2 розміром трішки більшого, ніж сама блешня. Я впирався в джиг. Ловив на Релакс Копито 2 дюйма яскравих кольорів. Покльовували невеликі окунці до 100 грам (спіймав їх штук 5) та невеликі шнурки до 300 грам (1 в мене та 2 в брата), які одразу ж не топились, а запускались в 30 літрове відро для подальшого переселення. Зміна приманки на більшу нічого не давала, просто зменшувалась частота покльовок, а розмір залишався таким ж. Що здивувало, так це кількість виловленого окуня - 10 штук. Це більше, ніж я спіймав тут за всі попередні рази, а бував я тут не раз. По щуці цікавого спіймати нічого не вдалось, а от по окуню вдалось видурити одного хорошого екземпляра, який взяв на салатове двох дюймове копито. За вагу не знаю, не важив, то ж не казатиму, щоб не прибіднятись :D . Дивіться фото.
Окрім нас на озері було лише два спінінгуї, які носили на кукані по два 300-грамових шнурки :evil: , та жалілись на велику кількість зацепів і відсутність кльову. А я кльовом залишився вельми задоволений.

П.С. Вся риба, а це 18 окунів та 3 щучки акуратно переселені в одне секретне озерце на розмноження.
Рибалка - 20 грн. Отаке.
P231011_17.30.jpg
найбільший окунь

v'JurOK

» 29.10.2011 07:41 pm

Давно збирався відвідати дані озера, і нарешті сьогодні перший раз попав на водойми.Рибалив з 10:00 і до 17:30 як результат купа обірваних воблерів,силікону і вертушок, з п'яти забросів чотири зацепи і то мертвих.На живця галяк повний хоча активність малька по водоймі просто наймовірна.
P.S.За цілий день вдалося видурити одну щучку на 800 гр. на якійсь китайський воблер :D

_yura_

Повідомлення: 7

» 12.11.2011 08:28 pm

Привіт! Я так розумію шо губити дорогі воблери і вертушки не дуже цікаво! А чи є смисл їхати туда з сіліконом який не так шкода бо дешевий!
Розкажіть шо там зараз з хижаком? Чи активний і на якому озері краще ловиться? хочу поїхати туда в понеділок! І ше одне питання скільки часу пішки йти до озера від траси??
Буду вдячний за оперативну відповідь!!

VASYA

Повідомлення: 7

» 13.11.2011 09:54 am

Від траси йти десь хвилин 20.а хижака краще ловити на великому 50 гривневому.

KALIGULA
Львівська поплавочна ліга

Повідомлення: 24

» 13.11.2011 10:25 am

Від траси йти хвилин 30 якщо і не більше і то в нормальному темпі , на великому 50грн не зловив ні 1 риби хижої (зацепів дуже багато хіба вкінці біля камишів пробувати ), на меншому 50грн біля 12 шнурків всі 300-800грам (окунів не ловив :) ) глибина на меншому приблизно 1м....пробуйте і на великому і на малому озера не великі і ціна 20грн ловиш де хочеш

kuzyaguar

Повідомлення: 110

» 28.01.2012 08:35 pm

Усім пінгвінам привіт,нарешті льод став і хороший, позвонив до п. Михайла розпитався як дорога,рибалка каже :super1 ну дорога краща через с. Бартатів,і рибалка мене потішела 4 щучки,дві по 1.200-+,решта 400гр повернулись підростати, відпочив подихав свіжим морозним повітрям, більше непотрібно нічого, полочив задоволеня усім вдалої :f1:

РОМАН 147

» 25.03.2012 05:05 pm

Усім рибакам привіт,щойно приїхали з рибалки, відкрили з другом сезон по карпу :super1 і хочу поділитися враженнями, карп почав клювати, переважно всі покльовки були з вечора до другої години ночі потім похолодало :shock: приморозок аж калюжки підмерзли, спінінги бобіліли :lol:шкодую що невзяв фотоапарат , разом з другом зловили 4карпа від двох кг до двох зполовиною, іще амур на 3.200кг, сезон відкрив усім вдалої :f1: :wink:

РОМАН 147

» 01.04.2012 08:48 pm

Усім доброго дня,рибачили з 31.03 по 1.04 екстрім кльов був як на чорних камнях, карп пішов на жор разом з амуром і карасьом :lol:
SDC15922.JPG
SDC15923.JPG
Де той жор чому не клює.....
:lol:

РОМАН 147

» 02.04.2012 11:30 am

І я там був першого квітня. Екстрім ще той.
Зранку подзвонив Остап, він же Travel. Незважаючи на погоду, не довго думаючи погодився махнути на рибалку. Спінінг в руки, рюкзак на плечі. Стою чекаю Остапа. А погода так і шепче: "Дурню, вали додому, лізь під ковдру!! Де тебе несе :shock: ". Але ми не шукаємо легких шляхів. Дочекався Остапа і, через якихось хвилин 15, ми на Морозах. Доїзд до озера більш-менш можливий. На озері зустріли, вже традиційно :D , Романа, на цей раз з колегою. Хлопці, на жаль за добу нічого не зловили :(
Складаємо спінінги, чіпляємо приманки і чимчикуємо попри берег в сторону дамби на "пістолеті". Ловили так,щоб вітер був в спину. Покидавши хвилин сорок і добряче змерзнувши, приймаємо рішення чухнути на одне секретне озерце в лісі, з надією, що там менший вітер. Там нам таки вдалось зловити по щучці :roll: . Потім ще був "Озерний край", але то вже інша історія :D

Остап мерзне
P010412_11.50_[03].jpg

v'JurOK

» 06.04.2012 02:01 pm

Рибалка на двох озерах по 50грн. :?: :?: Хто їздив скиньте розцінки на сезон :!: :f1: Дякую

Adrenaline

Повідомлення: 40

» 23.04.2012 01:46 pm

підскажіть будь ласка на озері є заборона під час нересту (на карпа), якщо є скажіть коли?

gorodnitskiy

Повідомлення: 11

Поперед.Далі

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей