Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Хто заважає полюванню на Україні

Хто заважає полюванню на Україні

» 28.05.2008 10:48 am

Хочу почати нову тему, яка є актуальною на даний час для мисливців України. Нехай кожен з учасників форуму вискаже свою думку по даному питанню. Така тема присутня зараз на всіх мисливських форумах. Для початку ознайомимось з листом деяких високопосадовців. Ваші думки :shock: :shock:

Арго
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 3702

Re: Хто заважає полюванню на Україні

» 28.05.2008 11:18 am

Здається мені, що дороги в нас - це не найбільша біда :evil:
Я більш ніж переконаний, що цей проект не має права на життя, серед нашої "еліти" теж багато нашого брата :) , які не допустять таких дурниць.

ЗІ В державі бардак, а вони фігньою страдають. :evil:

Сергій

Повідомлення: 242

» 28.05.2008 11:50 am

Це вже повний дибілізм наших йо......х можновладців :evil: :!: Боротьба з браконьєрами :shock: :?: та вони є першими браконьєрами в державі :!: деколи на полюваннях таке :shock: побачиш що ті придурки витворяють що просто жах :!:

ORKO

Повідомлення: 1181

» 28.05.2008 03:45 pm

Вже їм сукам і тут грошеннят захотілось підкружити виблюдки . Вибачайте за мову інакше не зміг :twisted:

Fedia

Повідомлення: 639

» 28.05.2008 03:55 pm

З браками треба боротись не закриттям охоти, бо якраз тому вони і браконьєри, що полюють не залежно від того чи відкрите полювання чи ні! а ці можновладць це дійсно свині натуральні теж мав можливість поспостерігути за ними на полюванні! а на рахунок закону то їм до дупи бо вони знають що для них вони не писані ітак зможуть полювати як захочуть а простий народ і припроду в тому числі в дупі вони мають! галімий піар то всьо! :twisted: :twisted: :twisted:

Ihor

Повідомлення: 241

» 28.05.2008 06:05 pm

Ну чого Ви так рознервувалися? В даному "законі" все і так ясно. Давайте подумаємо, що буде, якщо накласти мараторій на полювання? Правильно перестануть платити внески і купляти відстрілки і ліцензії в УТМР і інших організаціях, відповідно не без допомоги із сторони вони не зможуть утримувати штат працівників, почнеться бардак, тоді піднімется новий "крик" про їх безпорадність і угіддя перейдуть в приватні руки. Ось як швидко та майже без затрат зробити полювання на Україні надприбутковим монопольним бізнесом.
Стаття 1. Встановити до 1 січня 2012 року мораторій на полювання - дії визначені абзацом 12 статті 1 та абзацами 4 та 5 статті 12 Закону України «Про мисливське господарство та полювання» - на всій території України за винятком мисливських господарств, що знаходяться у приватній власності відповідно до законодавства України.
Як видно із цитати угіддя які знаходяться у приватній власності (я думаю всім зрозуміло про кого йде мова), не підпадають під дію даного закону, отже
Сергій написав:Я більш ніж переконаний, що цей проект не має права на життя, серед нашої "еліти" теж багато нашого брата , які не допустять таких дурниць.
при даній ситуації це не вірне твердження.

Andriy

Повідомлення: 481

» 28.05.2008 08:13 pm

Може хтось не був на приватному полюванні,то я вкажу декотрі ціни.Відстріл самця косулі обходиться зі всіма прибамбасами приблизно 2.5-3 тис.грн.В Львівській області налічуеться 11 тисяч мисливців.Скільки з цієі кількості зможуть заплатити вищевказану суму :?: Це тільки ціна індивідуального полювання на косулю,а якщо полювання на всі види звірини буде приватна :?: Повірте на пернату дичину також буде якийсь сюрприз.Охотгосподарства втратили багато за запізнення відкриття індивідуального полювання :o

Арго

» 23.03.2009 09:54 pm

Ось така появилась інфра в багатьох інтеренет-виданнях.Інфра досить серйозна і потребує всестронного обговорення всіх мисливців
Дані з одного мисливського форуму,цитую:
Бачив проект наказу на відкриття полювання. У цьому році його планують видати на все відразу - і на копитних, і на пернатих, і на хутрових.
Із неприємного: полювати на всю дичину віднині можна тільки по разовим відстрілочним, сезонок не буде взагалі. По перу планують відкривати аж з третьої суботи серпня з тієї ж таки 18 години.

Арго

» 23.03.2009 11:09 pm

полювати на всю дичину віднині можна тільки по разовим відстрілочним, сезонок не буде взагалі
На рахунок цього: існує наказ Держкомлісгоспу №314 від 04.12.2008р., пункт 3.4. "Зобов’язати користувачів мисливськими угіддями проводити полювання на пернату дичину й хутрового звіра тільки за разовими відстрілочними картками..." З приємного, наскільки я знаю, він ще не підписаний.

Andriy

» 23.03.2009 11:22 pm

Взагалі ідея загального наказу більш-менш приємлива.Можна планувати полювання,виїзди,намічення конкретних місць полювань ,але головне заключається в заявленій ціна разової відстрілки,а вона буде,згідно непомірного апетиту керівництва,баснословна.Я думаю,що багато мисливців відмовляться від її покупки,а значить появляться масові браки з масовим браковим безпредєлом.Оце головне,що тривожить.Знову будуть масові перевірки,нерви,вимагання всяких прибамбасів і т.д. :!: :!:

Арго

» 23.03.2009 11:54 pm

Арго написав:Взагалі ідея загального наказу більш-менш приємлива.Можна планувати полювання,виїзди,намічення конкретних місць полювань
Ага, супер! Хотів би я побачити, як Ви будете з самого ранку в суботу чи неділю шукати місцевого єгеря. У Львові можна купити відстрілки на Пустомитівський район, а на інші? А якщо можна буде і на інші, то який тоді толк з заборони сезонок? Адже заборона сезонок аргументується тим, що місцевий єгер завжди повинен знати скільки мисливців у нього в угіддях. А так? Чи може дані про кількість мисливців, зі Львова будуть в села по хваксу посилати? :roll: Моя думка, ця заборона - брєд! Порядок можна і при наявності сезонок навести, було б бажання!

Andriy

» 24.03.2009 11:17 am

Взагалі ідея загального наказу більш-менш приємлива.Можна планувати полювання,виїзди,намічення конкретних місць полювань
Андрій,читай уважно :!: Я мав на увазі загальний наказ,про відкриття всіх полювань,з вказаними конкретними датами і часу :!: Про скасування сезонок я сам проти і знаю для чого це роблять :!:

Арго

» 24.03.2009 11:32 am

Тоді перепрошую, невірно зрозумів.

Andriy

» 24.03.2009 11:33 am

Бред повний!!! Купа людей будуть їздити без відстрілок, бо дійсно їх шукати вночі разом з єгерем ніхто небуде! Самі знаєте як ми їздили на Дністер, хтось встиг взяти картки, а на місці самі чули що казав. Карточок в нас вже немає! А полювати без карток незяя. вот і будь мудрим

Fedia

Повідомлення: 639

» 24.03.2009 11:37 am

Я ж і говорю,що вони на цьому втратять,а не набудуть.А крім того появляться нові бракоши,які попробуючи один раз без відстрілок, вжитті більше їх брати не будуть.Страдати від цього впершу чергу будуть тварини,бо як поводить себе мисливець без документів-як злодій,все впопихах,в тому числі і стрільба,а значить 100- відсоткові підранки.Все взаємопов"язано :!:

Арго

Далі

Повернутись в Розмови про все

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей