Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
Як видно із цитати угіддя які знаходяться у приватній власності (я думаю всім зрозуміло про кого йде мова), не підпадають під дію даного закону, отжеСтаття 1. Встановити до 1 січня 2012 року мораторій на полювання - дії визначені абзацом 12 статті 1 та абзацами 4 та 5 статті 12 Закону України «Про мисливське господарство та полювання» - на всій території України за винятком мисливських господарств, що знаходяться у приватній власності відповідно до законодавства України.
при даній ситуації це не вірне твердження.Сергій написав:Я більш ніж переконаний, що цей проект не має права на життя, серед нашої "еліти" теж багато нашого брата , які не допустять таких дурниць.
Дані з одного мисливського форуму,цитую:
Бачив проект наказу на відкриття полювання. У цьому році його планують видати на все відразу - і на копитних, і на пернатих, і на хутрових.
Із неприємного: полювати на всю дичину віднині можна тільки по разовим відстрілочним, сезонок не буде взагалі. По перу планують відкривати аж з третьої суботи серпня з тієї ж таки 18 години.
На рахунок цього: існує наказ Держкомлісгоспу №314 від 04.12.2008р., пункт 3.4. "Зобов’язати користувачів мисливськими угіддями проводити полювання на пернату дичину й хутрового звіра тільки за разовими відстрілочними картками..." З приємного, наскільки я знаю, він ще не підписаний.полювати на всю дичину віднині можна тільки по разовим відстрілочним, сезонок не буде взагалі
Ага, супер! Хотів би я побачити, як Ви будете з самого ранку в суботу чи неділю шукати місцевого єгеря. У Львові можна купити відстрілки на Пустомитівський район, а на інші? А якщо можна буде і на інші, то який тоді толк з заборони сезонок? Адже заборона сезонок аргументується тим, що місцевий єгер завжди повинен знати скільки мисливців у нього в угіддях. А так? Чи може дані про кількість мисливців, зі Львова будуть в села по хваксу посилати?Арго написав:Взагалі ідея загального наказу більш-менш приємлива.Можна планувати полювання,виїзди,намічення конкретних місць полювань
Андрій,читай уважноВзагалі ідея загального наказу більш-менш приємлива.Можна планувати полювання,виїзди,намічення конкретних місць полювань
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей