Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Грушів (Завадівське водосховище)

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Грушів (Завадівське водосховище)

» 15.01.2007 04:50 am

1.jpg
Грушев- большое водохранилище, находится в Яворовском районе (85км от Львова). Рыба которая там водится: карп, толстолоб, карась, линь, лещ, плотва, красноперка, окунь, щука.
максимальная глубина 8м

Вова
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 2413

» 31.03.2007 06:45 pm

Выехали с товарищем и его сыном в четверг на Грушев отвести душу, уж больно соскучились за рыбалкой на этом водоёме :) Решили поехать на пару суток и как предпологали, рыбалка получилась просто суппер!
1.jpg
2.jpg

Это водоём на закате и рассвете :)

3.jpg
4.jpg
5.jpg

ночка была довольно таки холодной :?

6.jpg
7.jpg
8.jpg

Поймали практически всю рыбу, которая есть в водоёме: карася- поймали на кашу, щуку- на живца,кучу краснопёрок- на опарыша, ершей и окуней- на червя... и эти три линя на кашу и червя :)
Всю крупную рыбу поймали только на дальний завоз снастей, до 100 метров от берега ловилась только краснопёрка.
Из такой разновидности рыбы получилась очень вкусная и наваристая уха. Вот такой получился выезд :)

Вова

» 15.05.2007 12:21 pm

Грушев 12-13 мая 2007.
Собралась небольшая компания из 5-ти человек, недолго думая где порыбачить на выходных решили ехать в Грушев. Выезд состоялся в суботу в 5.00. Около 7.00 были уже на месте.
1.jpg
2.jpg

Я ловил на поплавочную, прикормил панировачными сухарями, из наживки: манка, опарышь, червяк. Как не обидно, попалась только одна плотвичка, клева не было вообще.
Остальные ребята блеснили (твистеры, вертушки) на заливах и с лодки на большой воде. Удивительно, что поклевки
хищника были только на заливах. В общем в суботу было словлено 9 зубастеньких большинство щучек были до 200 гр (травянка) :? , 2-е около кило.
4.jpg
5.jpg

К вечеру традиционно была сварена зачетная уха и выпито по 100 гр, потом дегустация сигар :D
В воскресенье начали рыбачить к половине седьмого. На спининги не было ни единого удара, у меня дела обстояли немного получше, словил одного линя на грам 300, одну плотвичку, ну и на последок поклевка, при подсечке удочка подозрительно согнулась в дугу :), сосед по месту ловли даже не успел собрать подсак и обрыв
(поводок 0,12 и фрикцион подвел) :( , потом еще минут 20 чуствовалась дрожь в руках, как всегда самая большая рыба почему-то срывается 8)
К 11.00 общие сборы вещей, уборка места и выезд домой.
13.05 было очень много людей, свободных мест практически не было, многие ловили на каналах с глубины.
В период субота-воскресенье клев был оч слабый или практически отсутствовал, связано это наверное с нестабильностью погоды, а местные говорили что постоянно меняется уровень воды. Что обрадовало, на острове довольно прилично поубирали мусор, все банки и пластик сгребли в кучи.
P.S. Отдых вышел просто отличный,все получили массу удовольствия и впечатлений :yahoo:

Юра

Повідомлення: 356

» 22.05.2007 09:28 pm

Був в ці вихідні на озері приперлися на озеро десь о 6 вечора поставили табір тай і полізли в воду ловити рибу ловили до темноти в ночі пробували ловити на светлячкі небачив жодноі покльовки а на ранок кльов став таксобі результат 4 кг плотви досить гарних розмірів була одна семпатична покльвка серйозної риби але снасті не ті поводок 0,08 встиг лише відчути масу риби і її потужний ривок пробував бліснити але нічого з того не вийшло результат 0 а так враження склались приємні оскіки вперше був на цій водоймі

StarSamuraj

Повідомлення: 45

» 04.06.2007 07:35 pm

Наверное- да! Товарищ ездил, погранцы проверяли документы, но паспорта было достаточно чтобы проехать. Сам сколько ездил, погранцов видел, но даже не останавливали.

Вова

» 04.06.2007 08:56 pm

Грушев был, есть и будет погранзоной. Я пока не слышал о перенесении границ ;)
А если серьезно, то - раньше пускали только по ксивкам, при подъезде на каждой дороге шлагбаум стоял, погранцов патруль. Сейчас свободно можно заехать, в грибное время спокойно подходили и лазили вдоль сетки. Но паспорта иметь с собой очень не помешает. Можно нарваться на вполне законный патруль с проверкой.

Pavel K

Повідомлення: 1489

» 16.06.2007 11:30 pm

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

Сынуля очень хотел поехать на рыбалку и проверить свой новый спининг для блеснения. Вот мы и рванули с товарищем, его сын тоже ездит с нами всегда, но он сейчас в санатории, но постоянно звонил и интерисовался как у нас дела :)
Пока я раскладывал снасти, Максим побежал блеснить..
И вот на первых минутах - два хороших окуня. Так рыбалка началась... :)
А дальше приступили и мы. Дальний завоз молчал, со слов местных, карась и карп после нереста болеет и не хочет брать. Так что всю рыбу, а это в основном подлещики мы ловили на простой заброс с берега. Первый день рыба хотела только червя, а на следующий только опарыша, но ловилась постоянно. :)
Вот такие экземплярчики и клевали. Рядом стояли поплавочники, тягали подлещиков чуть по меньше, но тоже клёвом были довольны. Пережили мы и сильный ливень, в палатке всё плавало, уже собирались ехать мокрые домой, но выглянуло солнышко и всё до вечера высохло. В целом погода была суппер из воды просто не вылазили. :)
Сварили класную уху, улетела на ура! На жаре часть запасов продуктов испортился и уха была очень даже кстати. Очень хороший получиля отдых, ещё и домой рыбу привезли, жалко что только одного вида.. :)

Вова

1

» 22.06.2007 05:03 pm

Заезжали в субботу,я Мах и Степан, в районе обеда с целью половить хищника.
Ловля велась с берега на блёсны и мелкий силикон. За пару часиков потения на жаре с прутом окушка :D удалось выудить только Мах-у и то с палец :D У меня небыло ни одного удара :( Но зато клёво отдохнул :P

Boss

Повідомлення: 66

» 01.08.2007 11:25 am

Минулого року на закриття сезону були в грушеві. Судячи з фотогрій поданих вище у нас всіх переважно один і той самий район ловлі.
Мужик перед нами зловив 2х карпів по 7кг і одного на 4кг(їх було 5 чол. при всьому фарші: лодка, ехолоти і.т.д., а зловив лише він і здається не завозив, а на руслі) я ще помагав йому з підсаком.
Ми ж сіли після них (самі ж знаєте з місцем там буває напряг) я зловив карася на 1,5кг і пару "мєлочі" а брат мого "корєша" пішов блеснити і додому привіз понад :o 10кг окуня і щучки. (я з собою завжди маю 20літрове відро, так от почищеного окуня було більше ніж пів відра).

Мене ще цікавить як там "ситуейшин" зараз. ШО :!: там клює і як :?:

giorgio

Повідомлення: 762

» 01.08.2007 11:41 am

десь 30 років тому (якщо вірити тубільцям) побудували дамбу і залили всю рівнину водою. Теперечки ми там ловимо рибу.
Але! до того там "мєсниє" пасли свою худобу. А у наших "сельськохозяйственных" тваринок попадаються й паразити.
небуду розказувати як паразити попадають від тварини до тварини,
а от до риби вони таки попали таким самим чином.
Будьте уважні, тому, що у рибі попадає СОЛІТЕР.
Найбільше я бачив його у плотві. На щастя у лящах, линах і карпах мені не попадали.

giorgio

» 01.08.2007 12:23 pm

как раз вдоль трассы проходят рвы, наверняка там собирается много хищника

Юра

Повідомлення: 356

» 02.08.2007 11:54 am

giorgio написав:десь 30 років тому (якщо вірити тубільцям) побудували дамбу і залили всю рівнину водою. Теперечки ми там ловимо рибу.
Але! до того там "мєсниє" пасли свою худобу. А у наших "сельськохозяйственных" тваринок попадаються й паразити.
небуду розказувати як паразити попадають від тварини до тварини,
а от до риби вони таки попали таким самим чином.
Будьте уважні, тому, що у рибі попадає СОЛІТЕР.
Найбільше я бачив його у плотві. На щастя у лящах, линах і карпах мені не попадали.

Ці гельмінти (p. Ligula) яких Ви, шановний, знайшли у плотві ніякого відношення до солітера не мають. Люди, корови, собаки ... не є їх проміжним хазяїном. Після потрошіння заражена риба загрози для людини не має. Пишуть, що ослаблена гельмінтами риба має гірший смак - не пробував, викидаю при виявленні. До речі, ті що ловлять рибу для подальшої реалізації у в'яленому вигляді, її не викидують!!! Проміжним хазяїном лігули є чайки та інші водоплаваючі птахи. Головне: заражену рибу не можна викидати на берег, її підберуть птахи і цикл розмноження повториться. Докладніше див. серію статей А.Колобанова у журналі "Рыболов" за 1985-86 роки або наступні статті:
Болезни рыб- http://mshp.minsk.by/fish/html/invazbol.html

Вреден ли лигулез для человека- http://fish.krasu.ru/if/index_if.php3?p=0&q=221&s=250 kb

Брьба с лигулезом- http://www.mcxpx.ru/base_gvc/vetzac/document/376.html

Крім Завадівського водосховища (Грушів) зустрічав заражену рибу в Оселі. А ще де є?
Востаннє редагувалось angler в 04.08.2007 09:06 am, всього редагувалось 1 раз.

angler

Повідомлення: 69

Re: Отчёты о рыбалке

» 17.08.2007 03:17 pm

Їздив 15 з ночівлею.
ввечері нічого не клювало, вночі не давало спати.
за ніч 24 підлящики від 150 до 600 грам.
Закидував далеко.
товариш закидував на метрів 40-50 - жодної рибки.
Зранку зловив ще карасика 300 гм. на пінопласт

giorgio

» 20.08.2007 09:27 am

Були з 17 на 18те. В вечері один підлящик, в ночі дощ аж до ранку і потім до обіду. Ну його ту рибалку :( Рибаків була тьма. Пляшок помічаючих русло вже нема. Зранку ходив фермер, збирав квасок, питаєм - чого не клює нічо велике, а він - того шо в озері 8 кілометрів сіток наставлено... :shock:

tarassel

Повідомлення: 2

» 20.08.2007 11:17 am

tarassel написав: озері 8 кілометрів сіток наставлено... :shock:

На превеликий жаль це правда.
Там де ми сиділи (до того була халабуда якась) збудували двоповерховий будиночок.
при нас (не знаю мєсні чи ні) пізно ввечері приїхали два жигульонки і 9ка. повитягували мішки з сітями
і поплили ставити :evil: . Ми трохи з ними повозмущалися але нас було двоє :? , а їх три машини + з будиночка :mrgreen: .
правду кажучи ми думали, що по рибалці, але сітки вони плили ставити під комиші на протилежному березі, і таким чином мені вдалося, як я вже і писав, наловити за ніч хороших підлящиків.
Чесно кажучи я відірвався (рибалка вдалася)
Зранку вони повитягяли сіті, але улов їхній був пара окунів і кілька підлящиків.
Нас порадувала їхня невдача + до того всього вони прорізали лодку :grimace:
Потім приїхали якісь і шастали по руслі з ехолотом. куча якоїсь апаратури
для чого не знаю
Востаннє редагувалось giorgio в 20.08.2007 11:39 am, всього редагувалось 1 раз.

giorgio

Далі

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: АНДРІЙ 2 і 5 гостей