Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Грушів (Завадівське водосховище)

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Грушів (Завадівське водосховище)

» 19.12.2011 11:36 am

Привіт! Вирішили з товаришем 17.12.2011р. в черговий раз закрити сезон :) план був такий: спочатку махнути в Грушів на півострів, обловити заливчики, потім по дорозі назад заїхати на Яворівський кар"єр, а якщо залишиться час - то і в Страдч заглянути. Зранку у Львові плюс три, дощ не падає - стартуємо! Однак вже проїжджаючи Новояворівськ потрапили в дощ, а після Яворова почався справжній ливень... але ж не вертатись назад, тому впевнено їдемо до мети. Приїхавши на водосховище, спочатку заїхали на дамбу, і там нас почала переповняти радість - нікого нема! жодної лодки , жодного рибацюги в зоні видимості! хто їздить туди, той знає, що спінінгісту без лодки дуже важко, двічі потрапляв в ситуацію, коли не було жодного виходу до води. дорога на півострів - жах, проїхати там зараз може лише високий ВАЗ чи Москвич, або ж імпортний 4х4 :? добравшись, побачили таки одного ВАЗа і двох рибацюг, які ловили мирну рибу. втішившись, що конкурентів немає, почали швиденько складати комплекти, і тут - велика неприємність - виявилось, що колега забув вдома плащ від дощу. а дощ не вщухав... ну що ж - до роботи, і... доведеться вжити вже заїжджену фразу про те, що "переполоскали все, що мали - в результаті жодного удару" :? через півгодинки повз нас пройшов місцевий дідусь, який сказав, що сам не розуміє, що робиться - активності риби немає вже третій день, і ловив він з різних сторін водосховища." за три дні зловив двох шнурків на живця, і все"- розвів руками дідусь, і пішов додому. ще через десять хвилин почав нити колега, який без плаща промок вже до трусів. відправивши його грітися в машину, покидав ще з півгодинки - нуль. вирішили збиратися, і їхати на Яворівський кар"єр - однак біля 12 год., проїжджаючи Немирів, почав падати мокрий сніг, а доїхавши до Яворова - побачили справжню зиму - все навколо було білим... хвилинку подумавши, вирішили, що сезон берегового спінінгу цього року ми таки закрили... хоча, хто його знає :D

Віктор Л.

Повідомлення: 21

» 30.01.2012 11:10 am

Всім привіт!
Був 29.01.2012 на водоймі.Лід 12-16см , надійний на 100%.Риба клювати відмовлялась.На жерлиці був один вистріл на окунька , але холостий :? . Зловили заголом 5 плотвиць, 5 окунців(30-60гр.) і 15 йоршиків :D .Погода була просто супер (-20 зранку) :D .Сезон відкрили :f1: .

Жора_LV

Повідомлення: 2

» 09.02.2012 08:01 pm

Який гарний Грушів зимою описати не можливо срачу невидно засипав сніг.На лід вийшли коло коси лід можна танком їздити подивившись на пінгвінів які цілий час периміщались по ставі зрозуміли що риба не клює після великих зусиль була піймана перша Грушівська плотва на тісто.Міша пішо всторону дамби там клювала плотва але меших розмірів на дихавшись свїжим морозним повітрям вирішили повертатись додому.Як кажуть брати наші менші москалики глухазіміє треба чекати відлиги і польського вітру.А риба в ставі є тільки клює вона коли ми вдома або колегам по роботі які лапають відрам коли ми нароботі.

lesyk-r

Повідомлення: 18

» 15.02.2012 09:12 pm

Дай Боже рибакам.Були нині на Грушеві знаючи про погані погодні умови про відсутність нормальної дороги майже нульовий кльов доповного щасьтя почав падати тиск здох весь мотиль таки вирішили їхати.Перша точка льоно тіпалка кльов майже відсутній але 15 хвостів і одного короля водойми виловили.Вирішили мігрувати ближче до бару з права від спускної шлюзи попали на бровку окунь брав як скажений але малих розмірів Василь пішов на ліву сторону метрів 20 від шлюзи надибав платву нескажу що велика але як кажуть хвіст штука в обід як погодиннику пішов сніг подув дуже гарний вітер лунку заносило буквально за пару хвилин кльов зупенився вирішили задобрити рибних богів напоїли короля водойми тобто єрша і випустили в лунку на деякий час помогло кльов поновився але ненадовго видно зараза невсім розказав або задовго встакані тремали переважно брало на тісто погода скурвилась зовсім 100 метрів нічого невидно вирішили утікати . На ставі було машин 15 але став був так замінований флажками якби наступали москалики 100% непрорвали би мінні поля.По агентурним дани кльов був всюди однаковий щука небрала на острові в затоці січка менше лодоні.

lesyk-r

» 10.03.2012 10:31 pm

Дай Боже, рибакам.Свій вояж почали з Яворівського моря, просидівши в затоці 3 години і впіймавши лише 3 окуні, ловивши на всіх глибинах, маючи всі зимові насадки.Риба клювати відмовилася, тому вирішили їхати на Грушів.На місці були коло першої. Ловили коло шлюзи.Клювати почало майже зразу. Брала на тісто 5см від дна на мотиль в придрочку. Було багато сходів, але клювало також добре. Опариш мовчав трупом.Після 3 години почався шалений жор платви різних калібрів від пальця до дуже пристойних розмірів. До нас підтягнулись пінгвіни і один з них з гуцульським акцентом почав доказувати нашому колезі, що той сидить на його дзюрі, яку він ще зранку вигриз у льоді, але там не клювало і він пішов з неї, а зараз хоче її повернути на правах господаря. Вислухавши від нас дуже гарні щирі російські слова подяки, згадавши анекдот про рейсу з теплою дупою і всі традиції зимової рибалки, хлопці відступили. Через якихось 15 хв ми вже жартували, якби нічого не сталося. Нашому новому колезі зафартило і він з одної лунки підняв 3 трофейних порядних окуні до пів кілолограма кожен. Горбачі - просто бомба, так що не все браки вибрали.Лід ще сильний, але дуже скоро тане, так що рухайте скоро чунями, бо за пару днів може бути капець.
Востаннє редагувалось lesyk-r в 11.03.2012 08:45 pm, всього редагувалось 2 разів.

lesyk-r

» 11.03.2012 12:58 pm

Дякую за звіт.
Вчимось писати разом: Пунктуація в українській мові

P.S. Нічого особистого. Читати такі звіти, справді важко. Сподіваюсь на розуміння.

d0x

Повідомлення: 206

» 11.03.2012 09:59 pm

Зимовий сезон закрили. Погода внесла корективи, але справжній рибак не сидить вдома в теплі коло комп"ютера і дає поради людям, які в шалений вітер з дощем поїхали на риболовлю.Мети зловити рибу не було, та ще й в таку погоду. Зваривши юшку, згадавши всі кумедні історії за тогорішній сезон, десь по обіді вийшли на водойму. Лід вже чорний і за декілька днів буде небезпечно.Клювало не погано. Риба плавала прямо в лунці. Все виловлене випустили назад в стихію. А також подякували Богу, що в цьому зимовому сезоні з нами нічого не сталося. До зустрічі в наступному сезоні.
P.S Попереднику. Олексію, за зауваження на рахунок ком і крапок не гніваюсь, бо писав рибакам, а недонс в СБУ чи Прокуратуру. Мені здається, що рибакам і мисливцям по-барабану чи стоїть кома, чи її нема. Ми в першу чергу шукаєм інформацію, де клює, на що, які насадки працюють ліпше. Тебе я розумію - просидівши нароботі цілий день за комп"ютером, треба показати в чому профі.

lesyk-r

» 12.03.2012 12:06 pm

Було бажання закрити сезон рибалкою по окуню, тому перша точка в недільному маршруті Яворівський кар’єр. Але дві покльовки за дві години і шквальний вітер з дощем змусили переїхати в Грушів. Потім зрозумів, що це було правильним рішенням. Результат 5 окунів 200-300 грам і маса покльовок дрібної риби. Ловив біля шлюзу. На глибині ловили підлящиків на долоню. Сезон закритий, стан льоду такий, що далі ризикувати не вартує.

OLD_rabbit

Повідомлення: 3

» 25.03.2012 11:39 pm

Відвідали сьогодні з Ромою Грушівську водойму.Після вчорашніх відгуків з водойм і прогнозу погоди ілюзій
не було, але ранок виявився чудовим.Ніхто не проспав і в запланований час ми на водоймі,погода супер і
настрій,підсилений "чекушкою" коньяку також.
Замісили прикормку, розклались і вперед.Перших сорок хвилин перезакид 2-3хв. І нарешті перша реалізована
покльовка-підлящик.Вітер посилювався і розміри підлящика збільшувались.Третього я вже не ризикнув брати
без підсака.Стало зрозуміло, що моя прикормка привернула увагу підлящика. Тим часом Рома відходить від "0"
плотвою і відразу наступною. Між нами 7 метрів, але в мене іде підлящ, а в Роми плотва.Настрій покращився,
хоч вітер підсилювався.Реалізовані покльовки чергуються з прикрими сходами, після втрати чогось важкого
наступає затишшя.Зізвонюємось з Тарасом (Tadek) він метрів 200 лівіше від нас відривається по плотві.
Знову починаються покльовки і Рома дочекався свого підлящика. В мене під кінець рибалки пішла плотва, і
це вже було не цікаво.Коли Рома вже сушив садок, отримав ще одного підлящика.
Основну мету було досягнуто,потренувались перед змаганнями,випробували прикормку і оснастку, з
хорошими емоціями повернулись у Львів.
Приєднані файли
IMG_0302.JPG
мій результат
IMG_0300.JPG
Садок уже на березі,а Рома продовжує ловити
IMG_0297.JPG
Рома дочекався
IMG_0295.JPG
цей уже почав "золотитись"
IMG_0292.JPG
є почин
IMG_0287.JPG
в кожного свої секрети
IMG_0283.JPG
готується прикормка
IMG_0286.JPG
Вид з дамби
IMG_0285.JPG
ранок в Грушеві

Tar@s
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 68

» 26.03.2012 09:15 am

Після такого гарного звіту важко щось добавити, багато експериментував з гачками і їх розмірами, поводками і їх товщиною. Вперше випробував свій Спідмастер комершиал 9-11, палочка супер плотву вязала на ура. Приїхав пізніше хлопці вже ловили, я випробовував свою прикормку яку планую брати на змагання, плотву зібрала миттєво, що не може не тішити. І ще такий момент, коли закінчилась хороша прикормка (брав небагато тільки для тесту) то я перейшов на Фіш дрім, поступово кльов зійшов на ноль, так що є над чим подумати. По насадкам працював тільки мотиль, на опариша і хробака риба дивитись не хотіла :susel: , давай мотиля і все.
0063.jpg
Ось така рибка.

Tadek
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 156

» 29.04.2012 06:15 pm

Всім привіт! Невеличкий звіт....бузи сьогодні на даній водоймі,рибаків було дуже багато по всій дамбі. :f1: ,я ловив на фідер,прикормка фіш дрім,та флагман(фідерні),наживка хробак....дуже слабо брало,в"ялі покльовки :( ,о 14 год ми поїхали додому...результат 38 підлящиків,не великі... :writer

sergij-joker

Повідомлення: 4

» 07.05.2012 02:12 pm

Були вчора на дамбі зліва.Глибина коло 1го метра.Карась ще не треться і відповідно не бере.Лин почав себе виказувати:один коло 0.5 кг був у садку другій коло 1кг не дався.Підлящ брав вяло.Під обід вітер став аж задуже,принаймі побачити покльовку на поплавок було не реально,тому були змушені поїхати на жабовник на карасика. p.s.:Тарас,я так зрозумів ,що коло куща на дамбі ви стояли на фидер?Як у вас справи були? :f1:

РибачоГ

Повідомлення: 7

» 07.05.2012 05:38 pm

Так був я з Тарасом, риба ловилась протягом всього часу рибалки, але дуже мілка. В улові переважала дрібненька плотвичка і також були присутні підлящик, густера і окунь. При такому вітрі ловля виявилась досить некомфортною тому відпало бажання продовжувати рибалку!

Bocl
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 95

» 08.05.2012 08:07 pm

Доброго дня!
Вибачайте що пишу з запізненням, але тільки тепер з"явилася можливість посидіти за комп"ютером.
1 і 2 травня був на даній водоймі. Риба клювала не дуже активно. Результатом рибалки було штук 20 окунців і одна щучка близько кілограма. Нажаль фотографій не зробив ніяких бо розрядився телефон ще по дорозі зі Львова
Але головне не це. Хотів розказати про місцевих браконьєрів.
2 числа зранку закидаючи блешню зачіпив сітку, добре що перед поїздкою прикупив собі новий шнур "Power Pro 0,16 мм, тому мені вдалося підтягнути сітку ближче до берега. Як тільки я зайшов в воду щоб звільнити приманку на березі з"явилися два місцевих бичка в явно не тверезому стані. Почався крик чому я витягнув їх сітку, і погрози втопити за те що я взагалі насмілився її витягувати.Близько 10 хвилин майже суцільного мату і вони забравши свої сітки пішли.
Але за цих 10 хвилин "розмови" я взнав що в них (браконьєрів) є своя черга на вилов риби. Цитую: "Сьогодні зранку тут сітку ставлю я, вечером мій сусід Василь, а завтра зранку мій кум, потім його сусід. І так ми ставимо кожен тиждень" :evil: :evil: :evil:
Тобто виходить що в браконьєрів є свої місця і час лову ? Коли я сказав про Рибінспекцію мені розсміялися в лице і сказали що їм нічого за це не буде, бо тут всі свої.
Питання для чого нам тоді рибінспекція якщо вона про все знає і нічого не робить ???

Тарас Романович

Повідомлення: 2

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: АНДРІЙ 2 і 5 гостей