Шановні активісти , з лютого місяця по тепер органами Державного казначейства України було проведено турнір з міні-футболу серед працівників всіх регіонів України . В турнірі приймало участь 28 команд , в 3 етапи .Команда Львівщини, за яку грав і Я, посіла 1 місце в фінальній пульці чотирьох команд , яка проходила в Києві 11-12.05.2008р.За 3 етапи , а тобто 9 ігор ми здобули 8 перемог та одну поразку від команди Чернігова в 2 етепі , яка вже і так нічого не рішала , ми з групи виходили і так.Забили ми 75 голів при 11 пропущених. У півфіналі ми здолали якраз Чернігів 7-2 , вказавши їм на своє місце , а у фіналі здолами непереможний до того Дніпропетровськ 4-1 . 3 місце посів Чернігів який здолав Крим 4-2.Вітаю всіх жителів нашого регіону та всієї Західної України .
P.S. Скажу таке ми були єдині з заходу , і пресинг від суддів та інших вболівальників , та керівників Києва і т.д. був відчутний , але ми вистояли , та втерли всім носа , з чим всіх і вітаю ще раз. Цей турнір , а точніше тренування не дали мені змогу прийняти участь у змаганнях по рибалці , але думаю що я своє теж дожену.