Були з кумом вчора, 26/04 на розвідці на даних водоймищах з 07-30 до 19-00
По-порядку.
Карта - відмітив на інтерактивній карті форуму. Від траси приблизно 1,5-2 км. Дорога останніх метрів 800 так собі. Я змушений був вийти, бо кумцьова "Пріора" почала хапати днищем дорогу, тому мінус моїх 120 кг їй допомогли здолати цей шлях. В дощ не знаю, чи проїхали б.
Погода - хмарно до 12-00, потім сонечко. ДУЖЕ сильний східний вітер. часом сидячи на відстані 3м один від одного не чули один одного.
Ставки - 3шт. розташовані один за одним. Про перший нічого не скажу, спочатку подумав, що це болотце

. Другий правильної прямокутної форми, прибл. метрів 40х80, чистий. Третій, на якомому і зупинилися, прибл. метрів 150 на 200. Посередені острівці камиша-трави. Зі сторони під'їздної дороги чисте плесо метрів 70х70. Дно - намул+травяний "килим".
Рибалка Закинулися о 8 - 8-30. Загалом 10 спінів. Всі на різні варіації кормушок. Привада в кормушки - основа - кукурудзяна мука+манка з різними прибамбасами: мелені семечки, або пташиний корм, або паніровочні сухарі і т.д. Наживка на гачки - опариш, хробак, кукурудза, "лошаріки" з запахами та без.
Приблизно через годину після закиду отримали нервовий стрес. Спочатку подумали, що масова галюцінація. Бузько, який крутився на вищеописаних острівцях трави, між камишем, вирішив підгодуватись якраз в зоні наших закидів і...туди пішов!! Вода йому найбільше по ставку доходила...е-ее... "по ето самоє мєсто". Підійшов місцевий "сборщик податєй" ( до речі, ціна 15гр. на любу кількість снастєй ) і повідомив, що макс. глибина складає 60-70см на обох ставках! Вірю. Під дамбою перевіряв вудкою сам так і було. По центру і того менше.Потім приєдналися ще декілька місцевих рибаків. Результат в нас - 2 карасики грам 80-100 на вудку. А їхали на карпа. Його присутність нами була непомічена. Не знаю, може з погодою неповезло, може ми нефартові, одним словом, облом.