» 27.03.2010 05:05 pm
Був 26.03.2010 р. на цих озерах, на березі біля дамби стояли рибалки біля вогню і варили уху, як пізніше я зрозумів ловили на сітку, крім цього в мішку було повно щуки, окуня, красноперки величезних розмірів, хмара карасів грам по 300. Коли я з твістером почав обловлювати береги, то побачив дуже багато великої риби прибитою хвилями к берегу, серед іншого здивувало те, що попадались коропи по 5-7 кг, всі вони загинули від нестачи кисню у воді. Потім коли я черговий раз закидував твістер, то зачипив кимось залишену сітку, коли я тягнув її до берега, то вона була дуже важка, і відчувалось, що в ній запуталась велика рибина, яка з протилежного кінця тягнула сітку в камиш, в кінці сітка вірвалась навпіл і я побачив як кусок сітки поплив в напрямку камишів ( по поплавках). В тій сітці що лишилась було багато карасів різного калібру, починаючи від 50гр, і закінчуючи 250гр., були в ній окуні по 300 гр, а головне величезні красноперки. З того всего я зробив висновок що ці озера недостатньо оцінені рибалками, так як є і короп по 5 кг, карась золотий(торфяний), щука, окунь, красноперка. Едина складність вилову риби в цих озерах полягає в тому що тут дуже велика природня кормова база для риби (водорості) і тому це озеро чекає своїх профі.