Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Сітки знищені нами

Зроби світ навколо себе кращим

Re: Сітки знищені нами

» 19.03.2009 12:07 pm

Один мій знайомий одного разу на Дністрі чуть не потонув через сітку. Хотів перевірити одну ямку, надів маску і пірнув. А там сітка, він замотався в неї, ледве вирвався. Особисто я рву сітки на березі, а пізніше виношу їх подальше від води. А якщо з"являється хазяїн то і він може попасти під гарячу руку. Бо в той момент, коли рву сітку в мене виникає бажання ще когось порвати.

xapuga

Повідомлення: 35

» 03.05.2009 03:28 pm

Були сьогодні в Гамаліївці, результат - приблизно 150 метрів порізаної нами сітки! Прийшов бракоша і тихо курив в стороні поки ми не поїхали, ну а що він ше може зробити, видно відчуває за собою якусь провину :D :D :D ! Хоть рибалка і не вийшла із-за бракош, зато душа радується що в сітці не було ніодної щучки! :f1:
IMG_3727.jpg
Казнь сіточки
IMG_3731.jpg
Куча сітки

!!!TITAN!!!

Повідомлення: 5

» 03.05.2009 09:34 pm

Молодці :!:

ORKO

Повідомлення: 1181

» 03.07.2009 11:48 pm

- мною була знищена сітка в Добрянах. Розмір 3м. Заблеснив і вийняв. :D

C#@O$

Повідомлення: 5

» 09.04.2010 01:51 pm

В Суботу перед Великоднем, щоб немаячити в хаті та не злити дружину своїм настроєм(давно не був на рибалці), рішили з братом кудись скочити щоб покидати приманки, вирішили що чухнем на озерце в лісі воно невелике і неглибоке- риба віднерестилась. В результаті рибалки було знищено 3 сітки заг. довжиною десь 150-160м., 2 сітки було з жилки - то з них лишилась тільки купа шматків і шматочків а 1 була 3-ох стінка з нитки - прийшлось тянути через чагарники до машини і на дамбі спалити.

mdendyuk

Повідомлення: 120

» 24.04.2010 10:42 pm

Вчора в Яворові була знищена чергова сіточка розміром 10м :twisted: , яка була виявлена при рибалці. Перед витягуванням ми ( нас вже є організована група ) попередили дільничого на випадок появи бракон"єрів і приступили до роботи. За допомогою спецпристрою - шнур, грузило, трійник путанка була витягнена і знищена. Браки на жаль на місце вчасно не прибули, але думаю ще пересічемся :hunt . Збоку на все це дивився хлопчина рибак з відкритим ротом, а під кінець акції попросив у мене номер мобільного щоб повідомляти про сітки. Думаю якщо не боятись то ми це все переборемо :wink: .

Tadek
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 156

» 15.10.2010 05:58 pm

Сьогодні я та двоє моїх давніх друзів поїхали на дністер покидати спінінг біля Розвадова була витягнута та знищена сітка десь метрів 25 і натовчене РИЛО саме РИЛО тому хто її ставив, бо цей брак з побитим РИЛОМ був участковий з якогось близь лежачого села :twisted: тому при знищені будьте обережні бо за добре діло можна ше отримати купу проблем.
П.С. Але після спілкування з ним я думаю сітки ставити він перестане бо його начальство про даний випадок вже вкурсі :)

yrik_lvov

Повідомлення: 90

» 15.10.2010 06:32 pm

Хорошо то, что хорошо заканчивается!
Всё равно правда за нами!

Вова
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 2412

» 27.10.2010 03:04 am

Піддтримую,поважаю,дякую!!!

ivanlvov
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська поплавочна ліга

Повідомлення: 46

» 07.12.2010 10:41 pm

Абсолютно та беззастережно погоджуюсь з думкою про необхідність рішуче нищити виявлені сітки, та проводити виховну роботу з браконьєрами. Я переважно рибачу з кумом, так ми завжди нищимо забагрені сітки, правда ми їх не палимо, а ріжем ножичком, після чого в`яжем вузлами та викидаєм на камиш, або кущі. За сезон попадається 3-4сітки.Вроді не багато, але якщо кожен знищить за сезон хоча-б 1-2 сітки, це вже не крапля.З браконьєрами поспілкуватись поки не виходило. Просто на наші запитання :"Хлопці це часом не ваші сітки? ГА?". Хлопці дружно відповідають :"НІ-НІ, ми таким не займаємось". А в самих очі сльозами наливаються коли ми їх ріжемо.
Ще одна хороша ідея почута на форумі, це бойкот продавців сіток. Ми з кумом давно не купляєм нічого в старого бабаЯ Миколи на краківському.(сидить біля Бороди з-заду Віталіка).Він продає сітки відкрито, серед білого дня, ще усміхається. На моє обурення щодо продажу сітки, він завжди відповідає :"Та я спінінгом більше риби виловлю, ніж ці "браконьєри" сітками". Може воно і так, але скільки шкоди сітка може наробити?, таке питання не гнітить сумління бариги засліпленого жадобою наживи.
А взагалі-то, можна започаткувати список продавців сіток. Я би точно нічого не купляв у продавців з цього списку.

Sergio

Повідомлення: 17

» 10.12.2010 06:02 pm

Я теж ліквідовую сітки. Палити шкода. Я з сітки зробив гамак як лежу на ньому думаю про врятовану рибу.

danko ПІЦУР

Повідомлення: 36

» 11.12.2010 03:34 pm

volvo написав:
danko ПІЦУР написав:Я теж ліквідовую сітки. Палити шкода. Я з сітки зробив гамак як лежу на ньому думаю про врятовану рибу.

Цікаво на яку рибу та сітка якщо витримує людину...

Сітка складена в двоє. Товщи шнура 1м. Дірки 1см квадратний. Перегороджала річку Вишню. Сама сітка не для ловлі риби вона перегороджує річку і не дає рибі після нересту в потіку вернутися в річку. Коли вода спадає рибу в потіку селюки збирають руками.

danko ПІЦУР

Повідомлення: 36

» 26.04.2012 08:13 am

Дякую всым хто знищуе сітки...осіннью 2011р.в Грушеві,з човна, натрапив блешною на сітку,хотів витягнути і знищити,но на березі "людина" почала вкриквати,щоб її залишили...Я не послухав і далі витягав сіть,але "людина" після погроз "буду стріляти" десь зникла і через пару хвилин знов зявилась на березі з чимось продовгастим(з човна не видно було чи то рушниця) іпочала вопити що буде стріляти...Я бачив різно-жадних браків,тому побоявся продовжувати...от така не весела історія..

andre323f

Повідомлення: 15

» 26.04.2012 08:21 am

На Днестрі якось знищуючи одну з сіток потрапив на власників...ми мило поспілкувались з ними,а вони,наполагливі, на свому стоячи побігли в село за допомогою...от "люди" ж...

andre323f

Повідомлення: 15

Поперед.

Повернутись в Акції

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей