Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

с. Івачів мекка Терпнопільських рибаків

Озера та ставки Тернопільскої області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

с. Івачів мекка Терпнопільських рибаків

» 27.03.2008 05:19 pm

с.Івачів, водосховиче (недуже велике) на р.Серет, є бази, лодки, але ловити з лодок можна буде з 9 червня, зараз можна ловити тільки з берега і то при наявності квитка УТМР. Ось фотки з недільної вилазки.... :wink:
Image00001.jpg
Image00002.jpg
Image00003.jpg
Image00005.jpg

ukbobik

Повідомлення: 74

Re: с. Івачів мекка Терпнопільських рибаків

» 28.03.2008 11:47 am

Ще пару фотокккккккккк
IIImage00002.jpg
IIImage00003.jpg
Мостиків багато
IIImage00001.jpg
фото з дамби

ukbobik

» 28.03.2008 12:17 pm

Гарні місця. В мене питання:
1. На карті найшов - Івачів Долішній, на річці серет, але розливів води там немає, підкажіть конкретніше як там заїхати, або намалюйте мапу...
2. На карті видно гарні розливи ріки в районі Залізців, вище проти течії, що там за місця? (зі Львова буде ближче)...

Solt

Повідомлення: 308

» 28.03.2008 12:32 pm

Маршрут слідування: Львів - Золочів - Зборів - перед Тернополем поворот наліво - Чистилів - Івачів Горішній.
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=49.659072,25.509739&spn=0.065562,0.187111&t=h&z=13.

Abenader

Повідомлення: 32

» 28.03.2008 01:12 pm

на карты показано дорогу як заїзджати......... на базі лодка коштує 5 грн пів дня. домік 50 грн сутка, літом, лодки тре приїжати брати ще пів 5 ранку, запізнишся на 10 хв, вже небуде, часто приїжають рибаки, і їм лодки нехватає, є ще варінт дальше є база УТМР , там тоже є лодки але там дають тільки по квитку. Там де пише плавні, то називають зелена зона, там тіпа взагалі неможна ловити, але всі ловлять, головне щоб несітка :D ....
Хоча знаю одного месного, він там промишляє, і то круто, прошлого літа їздив там по плавнях налодці, дивлюсь пливе мужик з мішком білим, коли попливав ближче то то був мішок риби.............. :cry: , вот так так місцеві промишляють, жаль але що поробиш........ хоча вроді і наша інспекція лапає, але всіх непереловиш.................
Як би був боксер, ох ри я бистро рішав такі питання :x
Риба є вся, кроми судака........
00001.JPG
Востаннє редагувалось ukbobik в 28.03.2008 01:26 pm, всього редагувалось 1 раз.

ukbobik

» 28.03.2008 01:20 pm

Solt написав:Гарні місця. В мене питання:
2. На карті видно гарні розливи ріки в районі Залізців, вище проти течії, що там за місця? (зі Львова буде ближче)...

Заложці, Це всьо рибхози, хоча на деяких є рибалка платна, восновному сидять на карпа карася амура......... нижче заложців є села вертелка та кобзарівка, там вже тече річка просто, і є там розливи і всякі канальчики, але з рибою там туговато, багато виловлюють, цього року був там раз , на вертелці. ще вроді в лютому, то злапав одного шнурка на силікон, щось там ловити недуже мене тягне, багато селянів там промишляють......... Вобшем наша інспекція несправляється.......

ukbobik

» 31.03.2008 03:42 pm

Весною, коли ідуть паводки, ну і тіпа дощі на водосховищі рівень води в нормі, можлива рибалка з берега, а от ближче до літа і літом, коли вже піднімаються водорослі, рівень води чомусь меншає, ї з берега практично нема мість де можна покидати, хіба на дамбі :wink: ......... Все дуже заростає.......... Тому лодка , в цьому місті ,я вважаю атрибут першої необхідності ... :!: :!:

ukbobik

» 31.03.2008 08:52 pm

мої знайомі туда регулярно їздять віддихати з родинами , рибалять теж , набільша 1.8 кг , а найбільше до 15 штук ловили за день на двох . Про зарослість казали , але то же на любителя , риба там теж , бачили зловлену на 3.5 кг. Думаю цього року туда рванути на 2 дня .

v.pavlo
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 290

» 01.04.2008 11:17 am

Білої риби там теж достатнь, хоча на озері і є деколи сітки, ну то тіпа саміж певно уоровці ставлять, ставок неспускався купу років, причому його прошлого року знов зариблювали, біла риба є всяка, плотва карп амур лин товстолоб карась лящ.
Памятаю карася там було багато колись, я був злапав ще на 2 кг, жовтого :roll: зараз карась чомусь пропав, він є . але мало, рідко попадає...
на дамбі сидять на карпа, кажуть що ловлять конкретних , але я небачив...... На цих вихідних, що були , казали ловилась непогано плотва, вона зараз нормальних розмірів , і попадає часто на опариша, кукурудзу, манку, але тре мати класну вудку, щоб легеньким поплавком закинути далеко, ну на метрів 30. Памятаю як прошлого року на весні мужики тягали плотву. і то вся по 200 - 300 гр, я сидів на березі і дивився, мужик за кожні 3-5 хв витягував рибу, мав повний садок :roll: .
Біла риба є, ще згадав як літом плавав на лодці зі спіном, а біля мене пропливає косяк риби і ковтає повітря, картина класна.... :lol:

ukbobik

» 06.04.2008 05:14 pm

Скільки км з бродів получиться, незнаю (тре карту дивитись) Дорога би мала бути з бродів на Почаїв--заложці--тернопіль, до Тернополя недоїжаючи 15 ка, див карту вище... Ловити можна ... але тре мати квиток УТМР, скажу чесно, але нікому некажіть, в мене квитка нема :D і ловлю вже там пару років, ще проблем небуло, але за випадки чув, максимум що може бути, адмін штраф..........

ukbobik

» 17.04.2008 03:37 pm

fandorin2009 написав:Люди хтось чув за Зборів?кажуть пішов карась

В суботу проїзджав через зборів, їхав в село пработать :roll: . На річці що витікає з става з другого боку дороги сиділо ДУЖе багато рибаків , десь штук з 25-30. ну і звісно пару машин, всі ловили карася. його там багато :lol:

ukbobik

» 12.05.2008 09:52 pm

Був вчора в Зборові з знайомим.Карась іде нормальний і бувало що покльовка за покльовкою (правда кльов продовжувався поки незамітив що в мене садок знизу розірваний,коли завязав то і з кльовом сталось те саме).Рядом мужик взяв карпа - неходив оціняти :( .в результаті 20 карасів по 200-400 грам..Підходив один месний казав що серед тижня краще клює ,бо хазяїн в пятницю скидує рівень води.Рибаків тьма.
Рибалка 15 грн.

mdendyuk

Повідомлення: 120

» 06.06.2008 04:54 pm

Заїжав тількищо в Івачів на базу, там повним ходом іде підготовка, малювання лодок..... :D
В вівторок зранку о 4.00 буду як штик на базі, сидіти біля лодки, і чекати коли її відкриють :boat1

ukbobik

» 11.06.2008 07:29 pm

Був сьогодні знаку на відкритті, за лотку прийшлось домовитись , ще вчора, спеціально їздив......... Фоток небуде :-) небрав, рибалок було дуже багато, також присутствував рибнадзор, перевіряв квитки УТМР бо ставок належить УТМР і тільки їх члени мають право там ловивти, трошки був впавший рівень води, ну це через те , що почистили дамбу від плавунів, сама рибалка була слабенька, я зловив 1 щучку, колега зловив дві, краще клювало на силекон, але я любитель вобів, тому ловив тільки на них..... Рибалив з 5 ранку до 8 ранку, десь коло 6 ранку біля нас, навідстані 100 мужики взяли на 4 кг щупака, загалом брала тільки травянка , її там НЄМЄРЯНО........... Ну от і все, забув, лодка 5 грн пів дня........ в Пятницю знов поїду, думаю буде спокійніше, бо сьогодні аж черезчур :shock:
обовязково зроблю фото :-)

ukbobik

» 02.07.2008 12:36 pm

Давненько неписав 8) . Ну вобшем, рибка бере нетак як в прошлому році, в прошлому кльов завжди був зранку до 8.00 а потім обрубувало, цього року нетак, зранку з 5 до 8 плаваєш і ніудару, ну може 1 чи два..... В понеділок ловив з самого ранку, глухо було аж в 9-10 год пішли удари і було зловлено три штучки, потім знов галяки........ Радує що частіше попадається кілограмова,
002.jpg
001.jpg
прошлого року рідко коли ловилась, а цього вже було виловлено за 4 рибалки 3 штуки. Рибаки восновному ловлять на силекон. Я ні , я на воба Heddon
heddon.JPG

ukbobik

Далі

Повернутись в Озера та ставки Тернопільщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей