Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Грибні місця (звіти із грибовиськ :)

Re: Грибні місця (звіти із грибовиськ :)

» 24.10.2011 02:00 pm

Вчора був з жінкою та дітьми за Сколе на свому місці де без грибів не приїзджали :D . В 11.00 (t +7) вже були на місці, діти перекусили і вперед. Походивши 45хв повернулись до авто з повними кульками 0 :o . Ще такого не пам"ятаю. Грибів, навіть поганок немає :shock: . Бачили двох місцевих, які протопали 6км! на свої місця і поверталися з підмороженими опеньками та 2-ма білими. Того року з грибами тєжко, сказали вони і пішли. Ну а я посмаживши шашличок і стейки о 15.00 вирушив на Львів. Для себе зробив висновок, гриби треба шукати в Зарудцях, Бібрці, Завадові ну т.д., але не в горах. Ночі тут тепліші так що ще щось виросте.
п.с. Фото не виставляю бо на них жодного гриба, тільки шашлик, діти і жона.

mark0098
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 91

» 24.10.2011 09:09 pm

Був на полігоні(ці вихідні). Грибів зовсім немає.Кого цікавлять старі зігнивші опеньки??

Юра Волков

Повідомлення: 108

» 24.10.2011 10:13 pm

В суботу були в лісі біля села Чорнушовичі. 2 відра опеньок. Ростуть переважно в зарослях барвінку на малих площах, в низовинах.

arslan

Повідомлення: 23

» 25.10.2011 09:13 am

Опеньки молоді,чи вже лопухи?

Юра Волков

Повідомлення: 108

» 25.10.2011 09:33 am

Скажемо, "середні", шапочки відкриті, але ще не старі. Фото не робив.

arslan

Повідомлення: 23

» 25.10.2011 02:18 pm

Неждано-негадано в п’ятницю ввечері поступила пропозиція від батька поїхати пошукати щастя в лісі. Одразу ж вирішили на сам полігон не їхати, щоб не палити дарма бензину, надумали поїхати в район Івано-Франкового. Зранку прокинулись ще затемна. Попили кави, зробили канапок і, забравши ще двох колег по хоббі, вирушили в сторону збору грибів. У ліс потрапили на світанку. Помаленьку узгодили маршрути збору та час зустрічі біля машини і розійшлись в різні сторони. Я пішов зі знайомим, а мій батько з батьком знайомого (такий собі виїзд двох поколінь). Спочатку ліс ні разу не радував наявність грибів. Траплялись поодинокі опеньки. Я прийняв рішення перевірити класичні моховичкові місця на наявність грибів і трішки змінити маршрут. Моховичків не було, траплялись лише опеньки. Тоді приділили усю увагу збору опеньок. Так як знаю ці місця досить добре, пішли в сторону бурелому, де багато повалених дерев та пеньків. Тут стало набагато цікавіше – опеньки траплялись купками на пеньках та деревах. При чому деякі купки радували своїми розмірами (див. фото). Загалом на протязі трьох годин гуляння по лісу мені вдалось назбирати біля двох відер відбірних осінніх опеньок (старих та літніх не брав взагалі). Брав в основному шляпки. Товариш теж назбирав біля півтора відра опеньок. По дорозі до машини, щоправда, вдалось знайти кілька молодих моховичків.
Батько зі знайомим теж назбирали понад відро опеньків кожен. Батька знайомий знайшов одного білого і двох польських.
Загалом виглядає на вдале закриття сезону. Крім опеньків інших грибів не так щоби багато було, а опеньок з мене досить.
П.С. В лісі волого і холодно, опеньки в основному росли по видолинках та ярках, де тепліше.
P221011_10.26_[01].jpg
От такі купки клювали

v'JurOK
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 213

» 17.03.2012 11:41 pm

fantom написав:
vrzzz написав:Ну як там Деревач/Раковець/Липники на рахунок грибiв? Хтось там вже був останнiм часом?

Гриби є! Супер! Завтра мають передати флешку з фотками,як тільки отримаю відразу викладу на форум.Загалом можна їхати.

хотілось би подивитись якщо вони ще збереглися, зацікавився цим районом переїзжаючи маршруткою через нього.
мені ще й доїзд ідеальний :)

Taipen

Повідомлення: 159

Поперед.

Повернутись в З кошиком по гриби

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей