Анонс

Ласкаво просимо на форум любителів активного відпочинку!

Flagman: 20-21 жовтня 2018р "Flagman - Захід Джеркфест 2018" с.Івачів Горішній (Тернопільська обл.)

Дитяча школа риболовлі та спорту: 1.06 - 1.12.2018 Конкурс дитячого фото на рибалці
Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Рыбацкая кухня

Все що потрібно щоб рибалити та відпочивати з комфортом

Re: Рыбацкая кухня

» 20.08.2007 12:50 pm

Рыбацкая кухня

Зображення


Щука на скору руку.
Розігріваємо на пательні вершкове масло з соняшниковою олією (має бути стільки, щоб шматочки риби були окунуті хочаб на 1/3) масла більше хочаб в 2 рази ніж олії
Нарізаємо попередньо очищену щуку на шматочки (можна ще кості повитягувати, але це вже не буде на скору руку)
солимо, перчимо, спеції + лимонний соус (за смаком)
викладаємо рибу на пательню і готуємо до готовності.
Готується досить швидко :cook:

Аватар користувача
giorgio
Львівський клуб активного відпочинку
 
Повідомлення: 1354
З нами з: 30.07.2007 10:32 am
Звідки: Fishmaster Львів # cel. (нуль67)922нуль178

Re: Рыбацкая кухня

» 28.12.2007 10:56 pm

Закуска под водочку(к НовомуГоду)

1. Очищенную рыбу режим на равные кусочки, хорошо просаливаем и оставляем в
холодильнике на 1 час.
2. Затем, смываем соль водой, но не вымываем и не замачиваем.
3. Заливаем рыбу водой с уксусом из расчёта 1:2 ( 1 стакан уксуса+2 стакана воды
или 0,5 ст. уксуса+1 ст. воды). Оставляем постоять 40 мин. ( если рыба крупная),
20 мин. (если рыба мелкая или маленькая).
4. Сливаем воду. Рыбу посыпаем кориандром молотым и мелкими кусочками лаврового
листа ( 1 лист на 2 кг рыбы ).
5. Складываем в ёмкость: нижний слой - лук кольцами, затем слой рыбы и так
слоями до верха. Верхний слой - лук кольцами.
6. Заливаем подсолнечным маслом не до верха и придавливаем рукой, чтобы масло появилось сверху.
Накрываем крышкой и ставим в холодильник. Через сутки - можно кушать.
Закуска под водочку просто улёт. Из рыб подходит: щука, судак,толстолоб

Аватар користувача
MARK300
 
Повідомлення: 16
З нами з: 06.02.2007 11:57 pm
Звідки: Lviv

Re: Рыбацкая кухня

» 07.11.2010 10:45 pm

Научившись просто и интересно чистить окуня в филе , мы с Танюшкой научились и его вкусно готовить. :)
Всё абсолютно просто - в филе добавляется лимоны, лук и соль. Всё это маринуется сутки и потом запекается в духовке на луке порезанном кружочками. Можно слегка побрызгать подсолнечным маслом. Пальчики оближешь :)

1.jpg
2.jpg
3.jpg

Аватар користувача
Вова
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту
 
Повідомлення: 3675
З нами з: 13.01.2007 08:00 pm
Звідки: Львів

Re: Рыбацкая кухня

» 18.10.2012 08:37 pm

Навіть не звиртав уваги що є така шикарна тема.Але щось трохи занепала.
Уха по Археєрейски.Рецепту більше як 400 років.Треба мати широкий чугунний баняк.Ріжем кубіками курку, бульбу грубо, рибу порційно.Сіль, перець, спеції, зелень, морква, цибуля, горілка.Все вариться Разом окремими купками не перемішуючи це важливо.Спочатку курка І бульба, потім риба тільки нічого не перемішувати.Коли все готово (готується пів години) подається.Окремо риба посипаєм гарно зеленою цибулею петрушкою, мясо теж посипаем зеленню, картоплю теж зеленню, бульйон всім в кружки і смачного.Це звичайно в общих чертах описано.Я цей рецепт трохи тюнінгую вару звичайно все в перемішку додаю помідори, перець солоткий, але якщо є можливість зварити в оригіналі це дуже пристойно виходить.
Організувати б виїзні збори форумчан булоби файно :D :D :booze: :booze:

mykhaylo
 
Повідомлення: 76
З нами з: 03.10.2011 09:18 pm
Звідки: Львів вул.Кульпарківська

Re: Рыбацкая кухня

» 18.10.2012 10:24 pm

Вова написав:Научившись просто и интересно чистить окуня в филе , мы с Танюшкой научились и его вкусно готовить. :)
Всё абсолютно просто - в филе добавляется лимоны, лук и соль. Всё это маринуется сутки и потом запекается в духовке на луке порезанном кружочками. Можно слегка побрызгать подсолнечным маслом. Пальчики оближешь :)

1.jpg
2.jpg
3.jpg




Цей рецепт називається окунь на подушці.Тільки в оригіналі він має готовитись трошки не так.Приготовлений окунь з лускою є набагато смачніший як на мене, він готується в свому соці. Рибу чиститься (крім луски) натирається добре солею (як правило свіжа риба лишнього не візьме)перець і все.Дальше так як описував Вова на протвінь цибульку, викладаєм рибку, берем фольгу і щільно закриваємо щоби чим поменше виходила пара і сохла риба.20-30 хв і готово.Я ще роблю гарнір бульбу ріжу на двоє кусочок бекону в середину звичайно солю перчу замотую в фольгу і в духовку.

Але обовязково попробую рецепт Вови.

mykhaylo
 
Повідомлення: 76
З нами з: 03.10.2011 09:18 pm
Звідки: Львів вул.Кульпарківська

Re: Рыбацкая кухня

» 24.03.2014 02:15 pm

Як давно ніхто нічого не писав в цій темі! Саме тому я вирішив поділитись з усіма суперовим рецетом про приготування запеченого окуня від дружини відомого рибака Салапіна. Окунь виходить ніжний і дуже смачний, раджу :) І доречі, тут показаний цікавий спосіб як його почистити. https://www.youtube.com/watch?v=kx4clmlwCZ0

Аватар користувача
-=MaZaHaKa=-
 
Повідомлення: 57
З нами з: 18.05.2011 05:00 pm
Звідки: Львів вул. Стрийська

Re: Рыбацкая кухня

» 18.06.2014 10:50 pm

На заметку любителям приготовления сома :)

11.jpg

Аватар користувача
Вова
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту
 
Повідомлення: 3675
З нами з: 13.01.2007 08:00 pm
Звідки: Львів

Re: Рыбацкая кухня

» 08.04.2015 10:35 pm

Чистка риби, можливо комусь пригодиться.
https://www.youtube.com/watch?v=mTT8Vw3eX-E

Аватар користувача
Олег Дрогобич
 
Повідомлення: 104
З нами з: 05.12.2008 09:48 am
Звідки: Дрогобич

Re: Рыбацкая кухня

» 12.04.2016 11:59 am

Запекал судака с лимоном, тимьяном и перцем. Очень вкусно получилось.


Судак 1 шт
Лимон 1 шт
Масло растительное 3 ст.л
Тимьян 4 веточки
Панировочные сухари 50 г
Соль 7 г
Перец кубеба 5 горошин

1 Делаем надрезы под углом с обеих сторон потрошеной тушки рыбы.

2 Натираем кожу растительным маслом, солью и толченым перцем.

3 В прорези с обеих сторон вкладываем ломтики лимона и часть тимьяна.

4 Внутрь тушки тоже вкладываем тимьян.

5 Обсыпаем рыбу со всех сторон панировочными сухарями и печем в разогретой до 180 градусов духовке до золотистой корочки, время зависит от величины рыбы.


Зображення

Емельян
 
Повідомлення: 1
З нами з: 12.04.2016 11:47 am

Re: Рыбацкая кухня

» 17.02.2017 11:12 pm

Колись самі натрапили на рецепт і готували на природі. Смачно!!! Ділюсь методом приготування :D :) Правда щуку ми в глину не вимазували) Все було трохи скромніше..пекли в фользі, але є ще один спосіб
Щука в фользі:
Для того чтобы озерная щука не пахла тиной, прежде чем испечь на костре, ее промывают в крепком растворе поваренной соли или уксуса (1-2 ст. ложки на литр воды).
Внутрь щуки нужно положить лавровый лист, лук, нарезанный соломкой, перец и карри. Получается великолепное блюдо из рыбы, запеченной в собственном соку.
При втором способе приготовленную так же, как и в первом случае, щуку предварительно обкладывают листьями крапивы, черной смородины, березы или капусты, затем заворачивают в пищевую фольгу, обмазывают глиной и кладут в костер на раскаленные угли. В обоих случаях время готовки – 40-60 минут.
Щуку в походных условиях можно приготовить и на вертеле. Предварительно ее потрошат, а затем, не снимая чешуи, разделывают на небольшие куски, солят, перчат и нанизывают на шампуры вперемешку с луком и ломтиками сала. Концы шампуров кладут на подставки с таким расчетом, чтобы расстояние до раскаленных углей было не менее 5 см. Жарят минут 10-15, время от времени поворачивая шампур с кусочками рыбы и поливая их слегка подсоленной водой

Eclipse Project
 
Повідомлення: 9
З нами з: 16.02.2017 03:59 pm

Re: Рыбацкая кухня

» 02.06.2018 01:45 pm

А ви вмієте готувати окуня? :)
Порно для кулінарних гурманів :lol: https://www.youtube.com/watch?v=3l7znNHJhsE

Аватар користувача
Minero
 
Повідомлення: 162
З нами з: 18.04.2007 12:44 pm
Звідки: Львів

Поперед.

Повернутись в Одяг, намети, меблі, ліхтарі, посуд, рибальска кухня, аптечка, захист



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей