На цю тему постійно ведуться спори одні пропонують збільшувати № дробу до 0000 аргументуючи це тим що крупніший дріб завдасть більших пошкоджень. Інші пропонують дріб від№ 3 до №0 вказуючи на те що краще кількість дробу ніж його розмір, аргументуючи тим що дріб краще покриває ціль ,більша кількість дробин попадає в тварину викликаючи больовий шок.Я притримуюсь другої версї про зменшення № дробу і відповідно збільшення кількості дробу. А яка ваша думка шановні мисливці
Я например больше скланяюсь к меньшему диаметру, в моем зимнем патронташе всегда лежат патроны от 3 - до 00 Предпочитаю в один ствол ставить 3, в другой нули, тобишь, если заяц выпрыгивает из-под ног, бью его тройкой, а на более дальнем расстоянии - нулями.
Я думаю якщо би ти бив по тому зайцю що пішов дробом №1 я думаю він би впав без проблем. І ще щоб стріляти грубшим дробом тре бути снайпером така моя думка, меншим № дробу легше попасти в рухому ціль тому що дробин є більше і вони краще розсипаються відповідно збільшуючи процент попадання Ну а практика це я навіть не спорю вона повинна бути
Fedia А чого ти нервуєшся тебе ніхто ні вчому не звинувачує я висловлюю свою думку і своє бачення ситуації і просто хочу цю тему обговорити зі всіма, ти довше за мене полюєш і тому можеш розказати більше ніж я все таки стажу в тебе є трохи більше
Ти що я не нервуюсь я прікалуюсь!!!! для мене 00 і 0 і баста більше нічого не хочу!!! минулого року два вихода стріляв №1 з зайчика пух летів а він бігав дальше , тому прийшов до висновку що моє це Fam № 00
Француський Міраж, патрони хороші!!! Але мені не йшло, хоча і фамами я тоже не попадав і взагалі зайців у нас немає Треба купувати фото рушницю???!!! Але в тому випадку я помру Коротче саме оптимальне на мою думку це №0
Так як я стріляти на далекі дистанції не дуже вмію, то стараюся стріляти зразу і не відпускати зайця. Ще одне "але" ствол в мене один, тому в патронник досилаю патрон з шротом №2 або №3, наступний в магазин №0 і далі №00 От і получилася універсальна гаубіца При чому звуження в рурі=1,0 мм, тому набої стараюся брати без контейнера. А може шось і не так
Андрій попробуй поставити у стволи №0 і №00 бо 2і 3 це я думаю не дуже правельний варіант!!!???І тоді побачиш можливо я помиляюсь але я би зробив так!!!