Щойно повернувся з полювання і не можу втриматись , щоб одразу не поділитись враженнями !
Їздили двоє, я і Роман, трохи пізніше підтягнулися Андрій і Ко. Ну в них все як завжди: приїхали трохи походили і Андрій взяв зайця

, потім була молитва Могутньому і Фартовому ягдашу і вони поїхали. Ягдаш правда потім в Андрія відібрав Роман (для фарту) але це йому не допомогло (певно Андрій його якось по особливому носить

) але не про це мова.
Йдемо ми значить з Романом по різні боки каналу, і чуємо перед собою, метрів за 50-100, чотири постріли (я аж присів), з кущів виходять 2 мисливця і бачимо як косий тікає під гору. Пес став на слід ,трохи погнав але швиденько повернувся . Ті мисливці що стріляли , на наш подив, за зайцем не пішли, а почимчикували далі. Ми ж обійшли горку зліва і піднялися на неї. На горі пес знаходить слід і починає дуже впевнено кудись шурувати та піднімає зайця метрів за 60 перед нами. 2 моїх постріли, потім на прощання 2 постріли Роми і заяць тікає до лісу. Ми знов за ним

.
Підхожу до лісу і бачу як наш втікач несеться під крутим схилом, а я стою на тому схилі. Поки я з того схилу зповзав, з лісу виходить дід і каже що теж бачив зайця. Старий спустився вниз скорше, і кричить мені що тут кров, давай пса! Ну думаю : "Зачипили таки! Тепер він наш!" Але тут починається саме цікаве ! В середені старого заговорила наша національна тваринка - ЖАБА! Не встигли ми підійти до ньго , як він почав свій показовий виступ : скидає рушницю , кудись цілить і кричить : "Оно, оно він втікає по дорозі" Я обертаюся і нічого не бачу !?!? А цей джигіт , настоює що він таки там, бери мов собаку і вйо за ним !!! І я , як останній ЛАПУХ, пішов !! Перший раз перейшовся - ні слідів ні крові, трохи вернувся, знов шукаю - нема

А в душі все більше і більше закрадається підозра, що мене розвели ...
Порадились з Романом і вирішили вернутися у рів, і тут чуємо звідти постріл! Ах ти ёпт ! Ну думаєм , вернемося хоч обматюкаємо! Вертаємся і бачимо той .... щось шукає! Ну ми йому і кажемо : " Шо ж ты, добрый добрый человек, нас так красиво через плечё бросил, щоб ты был здоров
ёще лет 300" ( чес слово так і сказали

) А він :" та ви шо хлопці , та ото ви пішли, а тут з того самого місця, ще один вискочив , малесенький такий! от я і стрільнув! Та він падлюка десь втік , то ви як хочете його пошукайте, а я піду" І рачкує так по-тихеньку! І зник. Тут Рома бачить сліди і по ним підходить до вертикальної стіни (на фото), пес за ним. Сліди біля стіни пропадають

Дивимся один на одного, і думаєм : "Невже дід нас знову нагрів ?? " Обертаємся і бачим як зі снігу сторчить дупа Юджина, а решта собаки в ... норі !! Ледь встиг зловити пса за ноги та витягти звідти. Вхід в нору для пса замалий, боюсь що там застрягне. Пускаю Юджина в нору , а сам тримаю його за задні лапи, щоб глибше не заліз. Заяць спочатку поверещав , а потім заліз ще глибще . Юджин йому тільки пух на сраці щипе , а дістати не може. Потім ми хвилин 10 довбали замерзшу землю, щоб зробити вхід більшим і досягли свого ! Пес його таки дістав !
Ось таке закриття сезону ! Вибачайте що так багато букв, просто море вражень!
А тепер фото!
Востаннє редагувалось Sanych в 04.01.2009 09:00 pm, всього редагувалось 1 раз.