Ви шо прикалуєтесь? Ще б сказали включити-виключити монітор! Пробував навіть кардинальніші міри - зранку нічого не виходило. Тепер вроді гуд. Хоча ситуація повторюється вже 3-й день
ну чого це прикалуюсь ... якщо заходиш і не працює ... потім через деякій час дивишся і знов не працює то є сесн нажати Refresh ... іноді кеш бровсера може неправильно спрацьовувати ... звісно сидіти і тицяти F5 немає жодного сенсу - але раз спробувати варто
Внимание! На сайте в разделах объявляется недельная чистка неинформативных сообщений и простой болтовни! Прошу модераторов подключиться к работе и повытирать всё ненужное!
На сервере, где мы размещаемся каким-то образом пропала часть таблиц форума, просто пропали безвести Причин этому может быть миллион начиная от большого колличества пользователей нажавших одновременно одну кнопку и заканчивая атакой хакеров, так во всяком случае объясняет фирма, где размещается наш форум. Но благодаря внимательному отношению нашего админа, мы потеряли всего часть сообщений с понедельника.
Вова, в мене виникла така ідея стосовно "болтовни в разделах" про водойми. Може розмістити зверху розділу повідомлення червоного кольору, типу того, що в розділі "куплю-продам" з приблизно таким текстом: "В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Всі питання типу: хто був останім часом? чи клює? - в чат на головній. Незмістовні повідомлення будуть видалятись". Над текстом можна подумати, але до чого я веду думаю зрозуміло.
Спасибо! Принято во внимание! В идеале под каждый водоём выделять отдельную ветку с отчётами, общей информацией и т.д....пока выходим с ситуации вытерая болтовню.