» 05.07.2016 08:39 pm
Всіх вітаю , треба і про себе і команду Флагман М / S пару слів написати .
Почну з фестиваля Flagman Float & Feeder FEST який відбувся рівно за тижденгь до першого єтапу Чемпіонату Області , в ньому я зразу планував прийняти участь . тому що розумів ,такої нагоди, потренуватись і перевірити напрацювання в реальному пресінгу, більше не буде . Формат фестивалю дуже цікавий , всі ловлять на прикормку Флагман , яку самостійно вибирали перед турніром , а це також не проста робота , так як асортимент прикормок у компанії Флагман просто величезний , і іноді це навіть заважає. Складно правильно підібрати корм для риби . На фестиваль я зупинився на такому складі , Flagman GOLD Dynamic Feeder ,Flagman GOLD Secret Roach,Pro Competition Lake,добавка макуха + кукурудза, тому що є багато дрібного карпика в прилові , все це залив добавкою плотва. Ось з такою прикормкою я відловив фестиваль , але результат показав поганий , трохи більше 1800 гр. Але гірше всього я не зрозумів причину невдалої рибалки . Одне зрозумів щось з прикормкою , через два дні в віторок я знову на Гамаліївці , благо вихідний , вирішую кардинально змінити прикормку , замішую Pro Competition big Roach & bream,Flagman GOLD Secret Roach black,Flagman GOLD Secret Roach brown, але все просіваю через 1-мм сито , добавляю буквально 50 мл карамелизированної меласси Flagman Pro Competition Roachі 50 мл ароми Ліквід Flagman Gold-X Roach , всі рідкі добавки залив водою , розмішав і в три підхода добавив до сухої прикормки . Прикормку не перезволожував так як мені була потрібна активна суміш . В перевах між замісами , обладнання вже було встановлено , для рибалки підготував лайти і пікера 3м і 3,30 м так як збирався ловити на середній і ближній дистанції . ще забув сказати , все що я відсіяв залив тими ж ліквідами що і в прикормку добавляв і в процессі ловлі добавляв до прикормки . Старт в 14-00 вирішив ловити 2 год без перев на максимальну швидкість , дистанція 26 метрів . Три кормушки закорм ставлю поводок близько 1 м і з першого закидання , покльовка і риба , Дві години проймайнули швидко , на лічильнику 67 риб , вага 2380 г. Настрій непоганий , це вже щось , корм ще лишився , вирішую перейти в ноги 10 м і перевірити що робиться під ногами , так як я вже знав що обмеження дистанції вже відмінили . Знову декілька кормушок закорм і пішло, покльовки швидкі впевнені , корму мало , використовував дуже єкономно , рзтягнув аж на 50 хвилин Лічильник показав 40 риб , вага 1100 гр. Настрій кльовий , щось прояснилось , підібрав гачок , реалізація супер , довжина поводка від 60 до 120 см все працює . Але це тренування , що буде в суботу ніхто не знає.
Перед ЧО з Русланом напарником , вирішуємо зупинитись , на моєму складі прикормки , ловимо плотву і верхівку, на карпіка ставку не ставимо бо на тренуванні його не було . Гачки є, поводків навязали, удилища підготували , час промайнув швидко , і ось вже пятниця , зранку забираю призи і медалі і після роботи , коли жара трішки спала видвигаю свій бус з трейлером на Гамаліївку . 25 км і я вже на водоймі , зустріч друзі вечеря і всі вже підтягуються до трейлера дивитись футбол .Час пролетів швидко . а на годиннику вже пів друга ночі , а в вставати 5-30 . Все спати , тільки закрив очі а вже вставати треба , чую вже машини їздять , галас, зашуршали шуріки . Ось вже головний суддя Араік приїхав . Скоро підготовка , реєстрація , жеребкування і по секторам . Поки жеребкувались Руслан вже підготува прикормку, склад - Pro Competition big Roach & bream,Flagman GOLD Secret Roach black,Flagman GOLD Secret Roach brown, 50 мл карамелизированная меласса Flagman Pro Competition Roachі 50 мл ароми Ликвид Flagman Gold-X Roach . Привична робота по підготовці робочого місця , перевірка прикормки , і ось вже сигнал ЗАКОРМ , дистанція 25 і 12 метрів , 5 годівничок на дальню , три на ближню і стартую з дальньої . З першої кормушки риба , і так по трошки почав ловити , але кльов вже звичайно не той що на тренуванні , перша година 16 риб , не знаю погано чи добре але сусідів зліва Юру , з права Нановського Ярослава обловлюю, декілька раз перевіряв ближню дистанцію , але вона дала мені пару рибок . і я вирішив працювати тільки з однією дистанцією , 2 і 3 година темп зменшився риба капризничала . я побавився з довжиною поводка , довгий працював ліпше , перейшов на чистий мотиль , і діло пішло . чим ближче до фінішу , точка почала оживати , і фінішував я з цифрою 67 на лічильнику, знав точно що Мельничук Петро мене по кількості обловив значить і вага в нього буде більша . Беремо вагу і йду допомагати Араіку зважувати . Починаємо з зони А і в мене третій результат, зона Б у Руслана також трійка з 14 учасників . Думаю що не погано , як для Гамаліївки , яка для нас завжди була не зручним , або не фартовим озером . Суддя порахував бали , і ось нежданчик, ми другі в команді пропустивши вперед тільки гостей з Івано Франківщини , які дуже потужно виступили . Спортсмени швидко зібрали свій мотлох, тепер можна трішки розслабитись, всі з годину сиділи в воді , після такої заруби , і релаксували , звичайно трішки подуркували , і потім пообідали і хто куди , хто спати в тінь , хто поводки вязати . хто додому поїхав . Але одно скажу компанія зібралась супер , поспілкувались класно , можно навіть сказати душевно , коли жара спала , почали готувати шашличок під керівництвом , Паляна Араїка -чемпіона по смаженню шашлика , а тут ще й футбол . Такого катрусиного кінозала я ще не бачив , файно повечеряли відмітили поразку Італії , і знову спати.
Неділя , вирішальний другий тур , прикормку не міняємо , дистанцію також , жеребкуємся я 23 сектор , Руслан 12 мій вчорашній , супер . Все спочатку ,підготовка , заміси , платформи вудочки , закорм і старт . Але рибка чує зміну погоди і капризує зі старта , я стартонув з дальньї 27 метрів , і почав ловити , темпую закид 20 сек потяжка якщо нема, пауза ,10- 15 сек і перезакид , в улові окунь верховодка , краснопірка і в основному плотва . Покльовки дуже обережні , збільшую довжину повідка , трошки краще , але темпу нема . Зменшив подачу корму , почав , пустою кормушкою по краям закормочного пятна гуляти , щось краще , вкоротив повідок . до 1 метра , ще краще , ось так в різних варіаціях і доловлював тур . На лічильнику 58 риб , тут суддя підходить і каже що насувається чорна хмара , і можлива гроза і торнадо , швидко приймаємо рішення закінчити тур достроково , бо наслідки можуть бути непердбачуваними . Фініш і швидкісне збирання причандал . Мабудь так швидко ніхто і ніде не збирався , 15-20 хвилин , берег був пустий , а Ми тим часом бігом зважували улови спортсменів . Я четвертий , Руслан 6 , це не есть гуд . Йду з Араїком рахувати в трейлер , перше місце впевнено виборола команда з Івано Франківщини Revens ,просто винесли всіх в одні ворота , молодці , друге важке місце все таки залишилось за нами . командою Флагман M&S м. Львів і треті знову гості ,тепер вже збірна команда Волинь Тернопіль , які дуже рівно виступили . В лічці мене дуже здивув Мельничук Петро , в такій компанії зробити дві одинички , просто красавчик , видно що в Києві він час не марнував а впитував як губка досвід своїх товаришів по команді Трофей ,молодець Петро , другі треті в лічці знову Франківці і це я Вам скажу заявка на перемогу в Чемпіонаті області , перед заключним єтапом в Козовій . Ось такий бойовий виявився перший єтап Чемпіонату Львівської області по фідеру , тепер хочу від себе особисто і всіх спортсменів, які прийняли участь в змаганні подякувати , вже нашого традиційного спонсора , за системну підтримку фідерного спорту в Україні , а також дякуємо перставнику Компанії Флагман , і керівнику львівсього Флагмана Немеша Віктора за допомогу , за призи , за розуміння ,за добрі і щирі відносини , дякую і до зустрічі на Козовій .Окреме дякую Паляну Араіку за гарне суддівство і гарну компанію , з юмором але чітко , професійно , треба тобі вже документ судді зробити, займусь цим . Фотки хлопці поскидають , а табличку Діма Давидов , сьогодні , завтра набере , потерпіть
Востаннє редагувалось ОКСИГЕН в 05.07.2016 09:47 pm, всього редагувалось 1 раз.