Був вчора 10 травня в Давидові.Ловив в два заходи з 7-00до 9-00 і з 17 до 21-00.Між тим часом їздив ще на одну водойму,яка знаходиться в селі Чижичі,давно там небув то ж вирішив розвідати.Нічого не зловив пару малих пузатих ротанів,які випустив.Підходили піонери,казали,що місцеві на сітку затягнули відро карася і одну 1,5 щуку,говорили і майже тим гордились.Короче слів нема,на водоймі жирний хрест.
Але власне про Давидів.Ситуація така:Озеро те,що біля станції відноситься до колії,тож приватизувати ,його ніхто не може.Місцеві скинулись і запустили карпа 400-700 грам.За весь час зловив три штуки ,такої ваги,які відпустив.За весь час на рибалці до мене підходили місцеві і просили карпіка не брати,а випускати,з чим я був повністю згодний.Вечері мав конфлікт з одним дедом,який повторював мені історію про карпіків вже пятий раз,-то все алкоголь був ще з двома.Трохи поговорили,понервували,тай вони пішли.Правда через деякий час прийшов участковий,з ним також мав подібну розмову.Вот і все.Озеро непогане,але відчуваєш пристальну увагу місцевих,і можна тільки догадатись,що тобі бажають.
А так рибалкою задоволений првірив за день два місця і навіть тримав карпів в руках!