Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

с. Якимів

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: с. Якимів

» 04.10.2010 11:40 am

nazarka , Очень интересно Вы расказываете. Значит рыбалка там закрыта, ловить нельзя ни за какие деньги, но тем не менее Вы там рыбу ловили. Это как? :) Или Вы ловили до того, как рыбалку там закрыли?

Лабрадор

Повідомлення: 12

» 04.10.2010 01:11 pm

Лабрадор написав:nazarka , Очень интересно Вы расказываете. Значит рыбалка там закрыта, ловить нельзя ни за какие деньги, но тем не менее Вы там рыбу ловили. Это как? :) Или Вы ловили до того, как рыбалку там закрыли?

Мені по везло - я був там по знайомству. Вот і ловив там рибу. Я думаю це озеро поки можна закрити в темі Озера та ставки львівщини де можна ловити рибу!)

nazarka

Повідомлення: 4

» 07.01.2011 12:13 pm

дійсно там рибалка заборонена ,але там власник адекватна людина , мій друг працює торговим агентом і був в цьому районі і якось вийшло так шо він зустрівся з ним і домовився за рибалку по хижаку на 2 чоловік але попередньо йому позвонивши і узгодивши ....так шо якщо хтось хоче там порибалити шукайте власника може вам вийде з ними домовитись

kuzyaguar

Повідомлення: 109

» 16.01.2011 10:15 am

Це дуже добре, що можна домовитися. Скинь телефон господаря :mobile:.

Кузьма

Повідомлення: 73

» 28.02.2011 01:16 pm

Доброго дня!
В Якимів я кожного руку приїжджаю на охоту!
Років три тому я зустрів там Старого (не пам'ятаю як називається), думав що то сторож, а то виявився "власник" хоч і документів вони на той став не мають!
І так він не дозволив мені половити рибу!
Наступного року, як завжди я приїхав на охоту і знов старий, він до мене: "Якщо хочех половити рибу, то 100 грн. і з 3-ого кг. 20 гривень за кіло! Тільки нікому не кажи і приїжджай в будні дні, бо на вихідних приїджають сини віддихати, щоб їм не мішати!"
Я до нього: "А звідки я знаю, що тут риба взагалі то є? Ми сіли на лодку, поплили з ним в рів, а там метрів 100-150 сітки, ми її перевірили, правда в ній було штук 20-25 карпиків по грам 700 не більше і 2 шнурочка! Старий запропонував мені купити по 10 грн. за кіло і я взяв 5 кілограм карпіків!"
Я подумав нормальний дядько і ми з ним домовилися про рибалку, через декілька днів я приїхав, ну і за годинки 4, бо він більше не дозволяє рибачити, я вз'яв 7 кіло карпа, а Старий: "200 грн і можеш на наступний тиждень приїхати знов"
Я хотів випустити кілька карпиків, а він мені --- випускати не можна, і я заплатив 200 грн.
( за той час, що я рибачив Старий знов перевірив сітки набрав мішок риби і ми разом виїхали з озера)
Але рибалка сподобалася!
І я дальше почав їздити до старого, ловив рибку, що місяця почало збільшуватися рибаків, ну в середньому за рибалку, якщо це можна назвати рибалкою, (3-4 год. 15 карпиків) і старий почав хаміти.
Я з вечора дзвоню до старого, що я завтра буду, він каже добре але там не сідай і там тоже не сідай, а там важай бо сітка.
І щоразу почало риби зменшуватися, бо він тими сітками її всю перебив!
Почалася зима, і з дрезами захотіли поїхати на щучку! Ну з тим старим я домовився і як на диво він впустив навіть чотирьох, але як завжди умова:
1 --- 100 грн з чоловіка;
2 --- 2 кг. щуки можна брати, решта по 20 грн. за кіло;
3 --- не більше 10 жерлиць з чол.

Але там тої щуки ніхто не запускав!
Ну був перший лід і ми з такими умовами вирішили поїхати, дозволив бути тільки 5 год. і тільки в правому рові, бо там ще мають бути рибаки!
Ми зловили 12 щучок доплатили за дитину 50 грн і за щуку 47 або 48 грн.
І потім ми ще були 5 разів протягом зими!
Ну і результат:
6 рибалок = 2400 грн=23 щучки, ну то виходить більше 100 грн за щуку, яка не має більше двох кіло!

Вирішили ми поїхати відкрити карпову рибалку, ми приїхали, встати нема де, бо рибаків купа.
Ніхто нічого не зловив гроші як завжди вхопив, ми йому : " може по 50, а він як визвірився, на другий раз якщо хочете ще приїхати, то давайте всю суму!"

І ми після цього туда вже не їздимо:
1 --- бо там вже риби залишилося одиниці;
2 --- Старий ХАМ повний, до клієнтів немає ніякої поваги;
3 --- Він за копійки може горло перегризти!

Недавно був там на охоті і ради інтересу підійшов поговорити з рибаками, спитався за рибу, Старого (можливо змінився).

А вони мені та він Су...а і так дальше, як був Би..ом, так залишився би..ом голодним на гроші і це озеро стало вже мертвим!

Все, що хотів розказати, бо в мені за ці роки вже стільки накипіло і я не думаю, що туди хтось хоче ще їхати на рибалку, хіба якщо зміниться власник, або заберуть того СТАРОГО з озера, рибаки говорили, що в нього син (власник озера) нормальний мужик!

Вибачайте що так багато! Але на рахунок рибалки в Якимові вирішайте самі, це була моя думка і тих рибаків з якими я розмовляв, що їздять на той став!
Я краще поїду в Городок там рибка є, ставлення як до людини,а не до тварини! І їхати 12 км, а в Якимів 65км!

Саша КарпПро

Повідомлення: 1

» 03.05.2012 10:30 am

Доброго дня.Хто може сказати яка там зараз ситуація з рибалкою. Які ціни та умови. Буду дуже вдячний

med

Повідомлення: 4

» 03.05.2012 03:24 pm

Рибалив напачатку минулої осені, як результат 11 коропів вагою від 1200 до 2500 за нічну рибалку+ товстолоб на 2 кг в ролі бонуса (забагрив його карповим монтажом коли останню палку змотував)...як я знаю, ціни та умови лишились минулорічними.

Smixotylka

Повідомлення: 12

» 03.05.2012 05:26 pm

Перечитав тему, і так і не зрозумів умов. Єдине, в чому сходяться дописувачі - вартість ловлі 100грн. Напишіть, будь-ласка, чи треба доплачувати за нічну ловлю, чи вимагають плату за зловлену рибу (хтось пише, що немає, хтось-від 2кг,хтось-від 3кг.),якщо є, то скільки? Можливо,всі умови залежать від того, хто як домовиться з сторожем, і тому в всіх різні дані? Чи можливо там відпочити паралельно, шашлик посмажити? З задоволенням махнув би туди на пару днів, але шкода не так бензину, як втраченого часу: невідомо, чи взагалі дозволять рибалити-щодо цього в темі також суперечки... Наперід вдячний тому, хто дасть відповідь з стандартними вимогами до звітів-див. вище :)

Віктор Л.

Повідомлення: 20

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: kozak, Роман Г. і 1 гість