Вибачаюсь за необізнаність,але як на перший раз,то я трохи десь не туди заблудив п Арго.Що до мене то я вже черкнув,стан одружений,авто ваз21213,зброя 2-одиниці,собака рос-спаніель.
Шановний romaha,Григорович собаки не мав і не має.С.С.Сокоренко має і я ! А краще заідь в Страдч на відкриття,я буду на буханці.Побачиш роботу мого роса.А от на рахунок лазять ,то вже трохи словесний перебор!
Шановний Supermagnum,ти трохи не правильно мене зрозумів: Я не кажу,що Гринюк має собаку,запитую про твою. Що до "лазять по дамбах",то так воно і є,там не дозволяють заходити,запливати в воду...ти і сам плануєш відкриватися в Страдчі,а не в Янові
Собаку мені подарували на день народження у 2004-му.Привезли з волині ,Горохівський р-н.А на рахунок відкриття в Страдчі то для мене там спокійніше і просто собака робочий і з доставанням качки жодних проблем.І то що в Янові не пускають у воду то без проблем рішається
Трохи підправив твої повідомлення для загального стандарту в темі "Будемо знайомі" Тетер так краще.Вітаю на нашому форумі За запрошення на відкриття дякую,будемо мати на увазі.Може на відкриття і не вийде,а в процесі сезону постараємось.Ти також не пропадай Викладай повідомлення і звіти про полювання,запитуй,ділись своїм досвідом.
Привіт Вітаю на форумі! Твій РОС з документами? Чи розводиш? цуцики не намічаються ?( просто шукаю цуцика РОС, але з документами! та й дуже цікавить ця порода)
Собака має тільки вет-паспорт,стоіть на обліку у Львові вроді по вулиці Єрошенка.Мама-Чіка з родословною, а от батько вроді був без паперів. А щоб розводити то я тим не займаюсь.
Також дуже люблю цю породу...але в нас у Львові з РОСами дуже туго ,маю на увазі собак з документами. М.Травінський має суку і один лікар кобеля.Всі інші їх потомки. Якщо хтось цікавиться серйозно,можу дати тел. Травінського,або Мирона з Миколаєва(має трьохрічну суку від Травінського).
Шановні відвідувачі форуму,для обговорення теми собаківництва,а власне породи РОСа прошу перейти в розділ "Мисливські собаки",створивши при цьому відповідну тему!Модератор.