Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Re: Кунин

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

» 01.09.2011 01:03 am

Всім привіт. бував з 27 по 28.08 на відпочинку в Кунині. загалом в Кунині близько 200 га озер і озерят. п. Анатолій як завжди - 4 дні дежурства - 3 дні не можу встати ліжка.... і чого б це :? ... заїхали біля 5 год. розклались ... :booze: по чуть-чуть. і до справи ... але якось не склалось. вночі було 2 покльовки. крепких таких - але 2 моїх сорибака так нарубались - що тільки рибу своїм пяним храпом лякали. тож крики типу підсак.... ПІДСАК !!!! Б...№%№"ь як і самі покльовки були нереалізовані. (макуха) ДЯ КУ Ю. :wall . далі до ранку нічого. щоправда одному з рибаків таки пощастило - товстолоб - 5 кг (важили - дядя Толік проявив ініціативу) фото додаю.
загалом пристойний ставок. рибалка - 50 грн, "безліміт". (просто відпочиваючі - 10 грн.) в загоні 6 диких кабанів. сосновий ліс, "бєсєдкі" 2 доміка на 2 і 4 людини для ночівлі. став не спускали 5 років. кажуть що самі не знають що там плаває. віриться... при мені закинули кілька кошиків коропців по 1-1,5 кг. поїхав додому задоволений від релаксу і злий на моїх :booze: . ну неможна так. поїду ще. рекомендую для сімейного відпочинку. але не забудьте OFF - а то загризуть.
Приєднані файли
1.jpg
фаворит
mapa.jpg
озерце

arkalynyak

Повідомлення: 11

» 13.09.2011 12:30 pm

були з колегою на озері у Василя з суботи на неділю. Рибалка 50 грн. без обмежень. кльову не було зовсім. Тількі під ранок клюнув карп на два кг. Місце дуже красиве. Для сімейного відпочинку підходить ідеально. В озері є карп, карась, щука ( зловили на 1 і на 3 кг.) , окунь, товстолоб.

alexs3003

Повідомлення: 4

» 14.09.2011 09:08 pm

Классное озеро!!!ловлю восновном толстых(от 7 и более штук за ночь :!: :!: :!: )кто не верит спросите Анатолича и Васю.так же амур и карп,рыбу отпускаю всю без исключения,природа супер!!! :f1: на соседних на которых не льзя ловить ловим не смотря на запрет(карп,щука,окунь).скоро закину фото. :D

Карпятник

Повідомлення: 28

» 10.10.2011 11:37 pm

был я и на выходные и в будни редко когда компании были :booze: я ездил часто и ловил минимум по 2 сутки.не знаю может мне просто везло :? было помню один когда племянник хозяина там бушевал на свою девушку кидался шума было...но это было один раз.в основном тишина мне нравится эта местность напоминает родное Закарпатье с моими любимыми толстыми :f1:

Карпятник

Повідомлення: 28

» 20.04.2012 10:14 pm

Був в середу.Зловив три карпіка гр по 700.Щуку 3.600.Взяла на карасика який клюнув на шарік пінопласту. :( Рибалка 60 гр .Машина 5гр.

мирон

Повідомлення: 4

» 22.04.2012 10:55 am

Всім привіт,зібрались ми з колєгою в суботу на рибалку і по рекламації знайомих їдем в Крехів.Година шоста ми на озері , погода просто казка , природа клас,ліс ,озеро,пташки співають,десь на дереві дятел вистукує,настрій на висоті,година сьома розклались і в бій,маркер,прикормка,часті перезакиди щоб зібрати РИБА в зону,а в ответ тишина,міняєм поводки,наживку,домішуєм в прикорм різні лігуміни а риба навіть не проявляє ознак життя :wall .Біля першої години міняю місце іду на глибину,знов закорм і знов тиша,так ми активно просиділи до 16-00 і вирішили збиратись,пробуючи знайти хоч якесь пояснення даній ситуаціїї але так і не знайшли,напевно ми там були чужі і РИБ нас не знав і знати не хотів,хоча в сусідів напротязі цілого дня таж ситуація :( .Взагальному відпочинком задоволені але сподіваюсь що це буде одна така рибалка напротязі цього сезону всім удачі :wink:

Офік

Повідомлення: 43

» 22.04.2012 07:20 pm

Аналогічна ситуація була сьогодні і в нас. Хіба що ми приїхали в районі 7 ранку. Маркер, парашут, різноманітні бойли, кукурудза на волосі... В колеги полетіло в озеро все, що можна придумати: опариш, хробак, кукурудза, бойли. ПОВНА ТИША. Ні піку ні "дзелень".
Були там (в Василя. став з кабанами :)) сьогодні вперше і, напевно, востаннє - щось мені не дуже сподобалось дно того озера - багато трави і мікро-зацепів. Закидую, сідаю в стільчик, а в уяві в мене постає мій бойл десь там між травою коряво зачеплений :) Словом, дискомфортно мені там було.

Всім вдалої риболовлі!

Meshok
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 40

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Andrii88 і 1 гість