Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Re: Мисливська рушниця "Бекас-12М Авто"

Наші рушниці. Обговорення та проблеми

» 13.03.2009 08:25 pm

Сьогодні випадково глянув на Бекас Вятско-Полянского завода "Молот". якість виготовлення досить пристойна, з цікавості почитав про нього відгуки дуже хороші, всі хвалять також пишуть що бой в нього також відмінний. стоїть в магазині гармаш біля консерваторії в двох варіантах ствол 750 і 535 патроник 70 - 8000 грн і з одним стволом750 та патроник 70 за 6000 грн. Мурка апарат конструктивно дуже хороший тільки якість виготовлення паскудна. Бекас також конструктивно хороший але якість виготовлення відмінна.

Степан

Повідомлення: 438

Re: Куплю рушницю

» 13.03.2009 08:45 pm

Ну ти і зрівняв МР(ІЖ) і "Бекас" :!: :D Що таке "Молот" і "ІЖ" :!: Цю тему навіть немає смислу обговорювати.МР перевірений мисливцями і часом,відклики з полювань на всіх мисливських форумах, тільки позитив,а "Бекас" :?: :!:

Арго
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 3702

» 13.03.2009 08:51 pm

Арго написав: Що таке "Молот" і "ІЖ" :!:

Ось я можу порівнювати бо що таки Поляни, "Молот" Іжевск, Тула бачив на власні очі! і, не зі слів. та також тримав той Бекас в руках тому можу заявляти відповідально, що в нього якість виготовлення висока, така як в старі добрі часи на ТОЗі і на ІЖі

Степан

» 13.03.2009 08:58 pm

Може він по якості дизайну і нормальний,я спорити небуду,але краще вже користуватись перевіреною машиною і не бути першим перевіряючим,особливо тепер :!: Ось один відклик про його випробування
На днях приобрел Бекас-12М-авто в комплектации 750\530 и пистолетной рукояткой. Выбор был между ИЖ-27 и МР-кой, да еще смотрел заморские ружья. Иж привлекал простотой конструкции - классика, однако, а МР - о ней знали все продавцы, всегда хвалили и рекомендовали. Про Бекас говорили чаще так: хорошее ружжжжо и не более, запчастей нет, поэтому и не ломается, к стволам претензий нет, редко когда возвращают.... И все. Тут и призадумаешься...Из владельцев Бекаса -лично знаю CARAVANCHIKa и Serg'a и наверное, их мнение о ружье, оказалось целенаправляющим
После покупки, сразу отстрелял в тире. Я не специалист, но субъективные впечатления таковы(на цилиндре):
Феттер7(12 подряд) было 1 заклинивание и один выброс целого патрона с гильзой.
СКМ3 (10подряд) 1 заклинивание, два выброса при стрельбе целого патрона.
СКМ4 (12подряд) 2 заклинивания, один выброс при стрельбе целого патрона.
Пуля Полева (10)два раза вручную перезаряжал и один - вылетал целый.
Пуля СКС (название было мудреное, забыл) (10) из них 5 перезарядов вручную (!!!)
Остальные 30 заряжал, и стрелял не следя, в удовольствие меняя стволы :-)
На дроби - осыпь очень равномерная (мнение инструктора), пули ложились ровно в середину и чуть выше, но на коротком стволе было в середину(!).
А тепер скажи це нормально для п/а чи ні :?: :!: Якщо це хоть один довід в погану строну,то на нього взагалі дивитись не потрібно :!:

Арго

» 13.03.2009 09:04 pm

А це ще одне і таких я тобі викладу десятки :!: Хіба це добре :?: Не все золото,що блистить :!:
Всю жизнь охотился с ИЖ 27, был доволен, абсолютно никаких нареканий небыло, работало идеально при любых условиях погоды и эксплуатации.
Появилась возможность расширить арсенал личного оружия и я решил купить полуавтомат.
После поисков и консультаций продавцов купил "на радость" "Бекас-12м авто".
На второй охоте при досылании патрона в патронник произошел самопроизвольный выстрел, ружье было на предохранителе. Я с оружием на "ВЫ", подумал не мог ошибиться. Ложу в патронник еще один патрон, инова произхводителя( может патрон некачесвенный был подумал я и соратники по охоте) , делаю три подряд спуска затвора на предохранителе конечно, на третий спуск опять произошел выстрел.
Принес ружье в магазин где его покупа, там дали телефон мастера. Звоню мастеру и говорю, что купил новое ружье-полуавтома, модель не успел назвать, и пояснил, что на второй охоте произошло 2 подряд самострела. Мастер смеясь спросил у меня, не "Бекас-авто" у меня, я был в шоке. Говорю мастеру, я же марку не называл, как догадался. Мастер сказал , что я нен первый и не последний, и отказался его брать даже в руки, что бы посмотреть поломки и т.д. так же мастер пояснил, что после досылания патрона в патронник, даже абсолютно нового патрона, на капсуле остается насечка( это я проверял лично).
Магазин, название которого называть пока не хочу, ружье принимать отказался и остался без комментариев.
Судиться не хочу, видит бог.
Вопрос один: " что же это- брак заводской, поломка нового ружья на 2-й охоте( слова мастера ведь забыть тоже нельзя) или просто не повезло (человеческий фактор есть даже при производстве оружия. кто-то экономит, кто-то ворует, у кого-то после праздника голова заболела и т.д.).
Что с ружьем делать не знаю. Отдам на ремонт знакомому мастреру, гарантии не будет заводской, брать его в руки страшно, разве что не заряжать, магазин товар не принимает???? вообщем придется на стену вешать в гараже и любоваться.

Арго

» 13.03.2009 09:11 pm

П.Арго чому ти такий категорични!? не всі ж можуть бінельку чи беретку купувати! я тобі зараз десять прикладів приведу за бекас! потім ти ще проти двадцять вишукаєш! що то буде за розмова? Моя думка грунтується на тому що я бачу. а бачив я і мурку також. що таке якість виготовлення і обробки заліза, коробки, стволів, то тут не до порівняння. а якщо щось в когось не так то скоріше виключення а не правило. не відома модель ця чим мурка. але я добре знаю той завод "Молот" вони все життя кулемети робили, конверсія їх заставила про цивільну продукцію подумати та і люди там не такі зажрані як в Тулі і Іжевску, а зброю вони робити вміють не гіршу то вже повір. відносяться вони до роботи на багато відповідальніше тому якість в них набагато вища!

Степан

» 13.03.2009 10:00 pm

Все йде по темі.Просто було тематичне роз"яснення,з коментарами, що треба купувати зі зброї,а що ні :!: Нехай мисливці при виборі зброї знайомляться з матеріалами і роблять відповідні висновки.ІМХО.

Арго

» 16.03.2009 11:26 am

:shock: Про що тут говорити п Арго має рацію краще ніяку ніж ту що стріляє коли хочется тай де її потім ремонтувати якщо нову не хочуть дивитись?

Дімон

Повідомлення: 251

Re: Мисливська рушниця "Бекас"

» 16.03.2009 11:30 am

В мого товариша Бекас-12м 2-й сезон. Жодного неперезаряду, перекосу, осічки небуло. Патрони переважно від Тахо.
Рушницею задоволений.

Андрій К.

Повідомлення: 77

» 16.03.2009 12:43 pm

Ніхто не переконує в тому,що рушниця погана,мова йде про те,що в ній виникають неприємні технічні косяки,а це вже говорить про нестабільність даного виробника.Товаришу повезло,а іншим,чиї коментарі викладені,ні :?: :!: То,що при покупці рушниці будемо гадати-повезе чи ні :?: Краще взяти дорожче,але стабільне,або зовсім нічого.ІМХО.

Арго

» 16.03.2009 04:24 pm

Ці косяки це звичайне явище на всій російській мисливські зброї. особливо вони є тоді коли випускаються в світ перші партії ось першим і не повезло. далі на завод ідуть рекламації. далі вони виправляють їх та знову все нормально. почитайте як в людей губилися ручки затвора в Мурках, як люди в цих ручках свердлили дзюрки та вішали їх на шию щоб не згубити!!! (зараз це виправили, зараз не губляться) , так само в перших в іжевських комбінашках стволи розпаювались зараз не розпаюються таких та подібних прикладів я масу привести можу.

Бекас вже постріляв трохи часу, що в нього було не так все виправили так що в цілому немає за що хвилюватись. якщо щось буде таке, зараз це виняток а не правило. винятків не треба боятися бо від таких неприємностей ніхто не застрахований! а ймовірність купити косяк, в теперішніх ІЖах і ТОЗах, набагато вища чим в Бекасі. та ще чим цінний Бекас та це його очевидна перевага - в нього є варіант з двома стволами один довгий другий короткий(дуже добре короткий в лісі стріляти з нього картеч-куля) та ствол в нього з відмінним боєм так само як в МЦ 21-12 а такого я б не сказав про Мурку :?

Степан

» 16.03.2009 08:08 pm

Хто після перечитаних несправностей буде купувати "кота в мішку" :?: Краще взяти щось надійніше :!:Контингент наших відвідувачів сер"йозний і їм чиясь думка непотрібна.

Арго

» 13.06.2010 08:40 pm

Апарат супер,конечно цена качество тут уместно,МР-ка хороший апарат но немножко сложноват по механизму от того и проблемы,Бекас попроще и надёжнее,отстрелял под 500 патронов,разного назначения,разных производителей в.т.ч.и зарубежных,ни одного клина,ни одной осечки(хотя осечка бывает по вине производителя)ни одного выброса,ни одного самострела(всегда досылаю патрон в патронник без торможения затвора рукой),кучность хорошая,по сравнению с другими ружями с ручной зарядкой с использованьем одинаковых патронов Бекас теряет до 15 % дульной энэргии за счёт отвода пороховыми газами системы перезарежания и лёгкий отвод ружья в лево вверх по кривой(как в АК-47 без использования дульного компенсатора)кстати португальцы очень любят это ружьё,они поверьте опытные охотники.Ружьём очень доволен пошёл 3 год,условия эксплуатаций очень жосткие,всегда делаю чистку вовремя,и с полной разборкой.

IMG_0220.JPG
Данила

Данила

Повідомлення: 1

Повернутись в Збройна кімната

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей