Marik написав:Євген Янчук написав:Тубуси з сіткою вам треба купити один раз, а потім докупляєте сітку на катушках (запаска, вона значно дешевша) і заряджаєте нею тубуси. Я використовую одразу три тубуси. Одразу всі три засипаю бойлами і пелетсом. Це набагато зручніше і швидше.
1) А де можна придбати цю запаску і по якій ціні? Сьогодні купляв на Сихові тубос з сіткою - 59 грн.;
2) Про цей "пелетс" йшла мова і в фільмах Корди, можливо питання і не в тему, але що це таке і де його купляєте?
3) Стосовно ПВА пакетів, чи є в когось провірені методи замішування прикормки типу сухарі + фішдрім(чи інші) + махука і т.д., так щоб пакет не розмокав?
1. Запаска це та сама сітка тільки намотана на катушці як жилка. Ціна її в межах 40 грн.
2. Це досить непогана прикормка для риби, яка помалу розчиняється, створюючи хмару кормової речовини, яка приваблює рибу. Рекомендую подивитись в магазинах "Мисливець" або "Фортуна", я для себе там купував.
3. Перевірених методів замішування прикормки не існує, вони у кожного свої. Ти повинен сам знайти оптимальний варіант для кожної водойми, пори року, погоди, температури води... Тільки май на увазі прикормки, зроблені на воді сітку ПВА розчинять ще у тебе в руках. Тому прикормки замішують на бустері. Це атрактант з різними запахами на основі олії. Вони сітку ПВА не розчиняють. Діпи і бустери ти також можеш подивитись в магазинах про які я згадував. Там же тобі можуть надати кваліфіковану консультацію, так як там працюють спортсмени-карпятникі. Удачі!