Костя все нормально , це досвід , а він дорого коштує , я не жалію що уступив тобі місце в збірній , я б так не зумів , на Гамаліївці позмагаємось , Ви тепер для всіх додатковий , стимул бо подивіться по таблиці кого ви переграли , ще раз молодці.
Порадували. Засуньте ваші комплекси поглибше, в глибини - ми стаємо серйозними гравцями. Це дуже тішить моє самолюбство . Боюсь щоб не спаскудився. Результат правильний!!! Денис і Влад - в мене знову мусить боліти голова за ваші відбори??????????? Життя вирує, ми ростемо, все відповідає дійсності .
Хочу висловити велику подяку ЛОФРС і її президенту Риваку Олегу та магазину Ловчій, за надану підтримку в поїздці нашої збірної на ЧУ. В загальному виступ нашої команди вважаю дуже вдалим. Дуже в цьому допомогли координатори Зарума В. та вільгуцький О. Подяка краповому клубу за підтримку на водоймі, коли є вболівальники виступати стає легше. Особлива подяка нашій команді без якої ми б не досягли таких результатів, всі старались по максимуму. Саме головне, що можемо представляти свою область гідно!!!
http://www.youtube.com/watch?v=2t6We0cO2Tw Nemiroff Чемпіонат України з зимового лову риби на мормишку Тернопіль 2013 Автор відео Полевий Андрій (ТОФРС) Відео опубліковано з дозволу автора!