Добрий день вашої хаті,хлопці! Меня зовут Владимир,я из Мариуполя(донецкая обл.) Много наслышан о вашем клубе и форуме.Буду рад общению и обменом опытам с вами! Говорю на русском ,но и ... мову моїх дедів шаную та розмовляю ...
Привіт Володя, завжди приємно бачити на форумі нових прихильників нашої справи . Читай, питайся - поспілкуємось і не забувай писати, що у вас там новенького... А доречі, чим ти ловиш і яку рибу - напиши.
Я вже Вові, Котаро, казав. Буде писати російською. Але величезний плюс того, що людина хоче спілкуватись українською. Зверніть увагу, що людина з Маріуполя. Привітаймо його на форумі
Приветствую, Володя! Как сказал один умный человек, где бы рыбаки не гуляли в просторах интернета всё равно пересекутся с коллегами и коллеги эти, как братья
Мужики,спасибо! "Чёрт возьми"-приятно на другом "борту" страны встретить"старых" и новых друзей!!! Будем на связи! Наши хлопцы тоже только "ЗА" общаться! Налаживаем "мост" ЛЬВОВ-МАРИУПОЛЬ-ЛЬВОВ!!!
Вітаю Володя тебе на нашому форумі, не важливо на якій ти мові розмовляєш, головне щоби людина була хороша. Передавай вітання всім братам рибакам зі сходу .