» 01.09.2014 08:38 pm
Коли дізнались що є можливість провести змагання на Гамаліївці , дуже зраділи, оскільки були хороші відгуки про водойму і вона знаходиться недалеко від Львова. Тренування проходили динамічно, вивчали водойму і робили висновки.
Отже розпочались змагання, собі витягую сектор В 30 і моєму напарнику Тарасу А 19 . Прихожу на місце ловлі, зліва вже розпаковується Вітя , компанія хороша , підготовлюю сектор, розкладаю два пікерочка , кліпсую їх на одній дистанції .
Старт ... На тренування вже клювало з третьої кормушки , тут вже було закинуто 10 кормаків ... тишина , думаю перекліпсовуватись дальше , але всетаки починається якийсь рух , темп не такий як на тренування, ділюсь думками зі своїм сусідом і він погоджується. Починаємо потихеньку розловлювати точки і ловимо рибу в однаковому темпі , риба на прикормці стоїть в обох . По закінченню першого туру ми отримуєм другий командний результат . Обговорюємо з напарником тактику на вечір - я вирішую залишатись щоб посидіти в хорошій компанії друзів, Тарас їде на полювання..
Смачно повечерявши і відсвяткувавши день народження Віктора і нещодавно народженої доньки Ігора лягаємо спати.
Ніч була теплою , по Вовиному рецепту замішуємо прикормку на другий тур. Витягую сектор 19 А там де вчора ловив Тарас, а йому попався В28.
Сьогодні компанія ще цікавіша зправа Максимів Роман , дальше але вже в зоні В. Діма , і після нього Сергій Іванович. Зліва мій давній суперник Попівняк Тарас , потім Віктор, потім Нановський Тарас і ше лівіше трохи бачив Руслана , дальше суперників вже добре видно не було .. ото думаю зараз порубаємось , перша кормушка і Тарас ловить рибу , друга кормушка ще одна риба. Пробую ловити і я, перших три кормушки без поводка і бачу що ми з Тарасом будемо ловити на одній дистанції, сусід зліва на тій самій дистанції і Вітя трошки дальше , перших 40 хв кльов хороший потім трохи ослаблюється, Тарас переходить дальше . Я покищо вирішую залишитись, пробую ловити рибу чередуючи величину кормушок і довжину поводків , всетаки якось розворушую рибку і з невеличким, але стабільним темпом підловлюю її .. за останню годину темп ловлі падає і вже маєже ніодин прийом не спарацьовує .. . фінальний свисток, зважування і слухи шо наша команда перша .. Дуже дуже дякуємо за привітання, також вітаємо наших суперників. Дякую за чесну боротьбу своїм сусідам, які не давали мені спокою і ловили рибу за рибую заставляючи мене не скучати ..
Дякую спонсорам - компанії флагман, спортсменам за хорошу компанію, а також Козишкурту Павлу за організацію змагань.
Готуємось з Вовою до фідерного марафону . Побачимось...