Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
горя написав:привіт.якщо можете покажіть на карті де цей ставок
ну і звичайно розслабитись і отримати задоволення від єднання з природою.
.Прокинувся вночі в 3-05 і зрозумів що синоптики нажаль не підмахали з погодою температура +4 і дощ , після побаченого і слів дружини , куда тебе несе в таку погоду , почав сумніватись чи вартує їхати . Але пролежавши в ліжку біля години зрозумів що бажання сильніше за погоду почав збиратись.Біля шостої години був на озері нажаль шлагбаум був закритий і сторожа теж немає, зате дощ перестав ,тож снасті прийшлось тягнути в руках в інший кінець озера до мілини , за три ходки зробив непогану зарядку.В 7-30 закидаю два фідера і починаю готувати до закиду карповики і тут хвилин через десять перша несмілива покльовка підсікаю і на другому кінці снасті відчуваю що не плотва через хвилину коропець грам на 600 був заведений в підсак
радості моєї не було меж хоча рибка і невелика.В восьмій годині підїхав сторож за грошима.Через пів години ще один коропець на око грам на 250-300 в підсаку і до 11-00 тільки рідкі покльвки невеликої плотви.Вирішую додати до прикормки трохи ліквіду халібут від Дінаміт і кльов ожив покльовувала непогана червонопірка і плотва , в 12-00 перекидаю кирповик з макухою змазуючи її халібутом і через годину така мила вуху мелодія сигналізатора і короп на 1.400 на березі і ще близько другої години ще один на фідер грам на 700 на бутерброд опариш кукурудза опариш.В п"ятій почав збиратись щасливий і задоволений.Ловив на опариш кукурудзу макуху бойли мовчали прикормка Трапер плюс мелена конопля плюс насіння соняшника мелене , бустер конопля , черв"яковий , Ліквід халібут , атрактант Трапер ,фідер поводки на фідері 1 метер на першому і 50 см на другому.Умови практично не мінялись по ціні те саме 50 день 50 ніч 20 заїзд , тільки на період нересту можна забрати до трьох кг карпа після нересту до п"яти карп вагою після п"яти кг віддається сторожу і отримуєте квиток на наступну рибалку безкоштово , доїзд на чотири на іномарці я б боявся їхати принаймі після дощу.По рибі переважає короп , доречі восони запустили дрібного 300-600 гр прохання його випускати бо є достатньо більшого є велика плотва і червонопірка багато товстолоба є щука і окунь.
В общем можно сказать что отдых удался.Озеро очень классное,если бы не баловались водой.Я думаю что такое отношение к рыбакам просто отстой.Если уже берут по 50грн.с человека и разрешено в нерест забирать 3 кг. рыбы при том что малого карпа мы отпускаем то пускай хазяева данного озера задумаются над такими действиями.Не хороший осадок оставило баловство с водой.Всем удачи.Повернутись в Озера та ставки Львівщини
Зараз переглядають цей форум: rexboss і 1 гість