Так ви незаперечуєте,що перебор... -звісно це все жарти,реально дивуюся,як Петрович встигає щей спінінги ремонтувати,при цьому швидко і з належною якістю! Респектос!!!
и, львiвяни, люди щедрi. Лаку нежлобимо... Та i куда нам до новороздiльських майстрiв
А як на мене то все як завжди класно, багато лаку, чи мало я думаю майстру видніше. Головне шо людині сподобалося. П.С. Петрович, а корок дальше неправильно розпарєте, чи там не треба було.
Всім вітання. Сталася халепа, вломив вершинку в двох місцях одночасно((( спінінг фаворит експерт 2.20 см., 4/16 гр. Можливо хто має або може підказати де краще замовити? Буду вдячний..
На В.Великого нема, на Ібіс є. Але постало в мене питання чи варто взагалі)) купував спінінг за 670, зараз він суттєво виріс в ціні, але й появилось купа б' юджетних варіантів...( вершинка 360 грн).
Привіт усім. Є в наявності спінінг фаворит професіонал 2-10 гр. із зломаною вершинкою. Є бажання туди зробити вклейку для джигу. Порадьте майстра. Чув що Петрович займається. Дайте відгуки, дайте контакти. Також потрібен ремонт карповика із схожою халепою.
Доброго дня, Подарували лайт на дн. на одній з рибалок зламав вершинку. dragon millenium fl microlure 7, 2.13 1-7g чи є людина яка б його акуратно зробила? хтось щось може порекомендувати?