Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Ремонт спiннiнгiв

Родбілдерський спінінг, Ремонт спiннiнгiв, Кращі години лову, Сезонна ловля спінінгом ...

Re: Ремонт спiннiнгiв

» 15.08.2011 09:42 pm

to barmaley: :shock: РИП- ну, риба "в народі". А не рухати каплю, я серйозно. :) Якщо вже так очі муляє(ну, "Авід" якось не нормально для спіна такого класу :o ), занести в "Мисливець" до Максима, я думаю не відмовить "прооперувати" клієнта(ІМХО). :roll: З пов.
п.с. Я на своїх напливи лаку не знімаю і нічого трагічного, шнур сам при проходженні зрізає напливи навіть в кільцях... Я до того відношуся простіше- головне в патику зовсім інше на що потрібно звертати увагу при купівлі. 8)

RAT

Повідомлення: 380

» 15.08.2011 09:46 pm

А як ii видалити...?

О, а тут акуратно, потів скажеш нарадив :)
Як саме це зробити, нажаль не скажу..., хоча як би палка моя була, я б попробував :roll:

nazaruch
Львівська обласна федерація риболовного спорту
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 203

» 15.08.2011 10:08 pm

Лучше б не трогал эти кольца своими "паперками" (ловил бы лет 50-т так и умер бы ни о чем не догадываясь, а теперь мучает меня, был бы в США - подал бы в суд на Ct.Croix-шучу). Сейчас кручу в руках и думаю что это не критично, нагрузка шнуром на кольцо быстрее всего идет не на эту капельку, а на "ножки" кольца, но все равно мучает меня теперь :? !

barmaley

Повідомлення: 126

» 15.08.2011 10:24 pm

2 barmaley: Я ніколи спеціально не вивчав питання родбілдерства, але з практичного досвіду можу сказати що ви будете щиро здивовані таким фактом як потрісканий лак практично на всіх лапках кілець(не на бандажі!). Звісно це може бути(або ж ні) не одразу, а ч-з деякий час оскільки бланк відпрацьовує на виважуваннях, закидах, і т.п. і при доволі сильних навантаженнях прогин бланку спонукає відслоюваня смоли(лаку) на гладких поверхнях. На солідних прутах достойних виробників це трапляється рідше, але... :) З пов.

RAT

Повідомлення: 380

» 15.08.2011 11:26 pm

найчастіше потрісканий лак на обмотках, це наслідок неправильного виважування :) тобто коли кільця не працюють, або навантаження на них йде під кутом, інша причина це дійсно серйозні нагрузки рибою або зацепами :) Як правило білдери наносять декілька шарів лаку щоб такого не виникало, я як правило крию 4-5 шарів, звісно що ЗАВОД ніколи такого робити не буде :)

tosi

Повідомлення: 1181

» 15.08.2011 11:51 pm

Tosi может и мне покрыть лаком что-бы спать спокойно, вот только не знаю каким :oops: ...
P.s. Сознаюсь подергал чучуть спинном при зацепе... правда шнур Cast Away разрыв 4.2 kg максимум, и не должно было отойти кольцо, тем более на Авиде...?

barmaley

Повідомлення: 126

» 16.08.2011 09:00 am

як правило криють 2-х компонентними. Вроді в ЗК був Flex Coat, але купувати лак щоб залачити одне кільце, не дуже розумно, я б не парився в твоєму випадку, коли лак потріскається вже безпосередньо на обмотці (починає як правило на початку лапки кільця), от тоді вже можна задуматись щоб перемотати бандаж і залачити по новій.

tosi

Повідомлення: 1181

» 21.08.2011 12:07 pm

Добрий день!
Вчора на рибалці сталася неприємна ситуація, при виважуванні щукі на ул кінфішен уді поламав перше коліно, хотів в Вас запитатися чи є у Львові людина яка може зремонтувати спінінг і яка приблизно ціна буде ремонту спінінга????? Чи можу я сам його зремонтувати як вказано тут http://dema.rybalka.com/blog/view/1845
.jpg

Андрій1986

Повідомлення: 55

» 24.08.2011 03:23 am

ilol написав:Привіт, глянь тут на ціни http://www.stcroixrods.com/content/handle_kits для орієнтації в ціні. На дружніх форумах тепер є офіційний представник (ИНЕ) який, мабуть, зможе допомогти.
А можна детальніше про якого представника мова.Захотілось новий корок свому крою.

new

Повідомлення: 50

» 29.08.2011 11:58 am

ИНЕ - це Єрмак Ігор. Власник магазину http://777fishing.com/. Географічно - в Києві
Скайп ermak.igor
Але якшо чесно, то дорогувато в нього все... Хоча як правило все, що на сайті, є в наявності і це хороший варіант, коли треба чим пошвидше...

Fishkeen
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 353

» 14.09.2011 10:16 pm

Для любителів погратися в "очумєлиє ручкі" пропоную свій варіант ремонту обломаних спінів. Це, правда, не молекулярний ремонт і не нанотехнології, та всеж. До прикладу склеїна таким чином "Нірвана" від Голден Кетча служить вже другий рік, загружається по теплу чи не щотижня, "поведінки" після ремонту не змінила( на мій погляд).
SV400016.JPG
Отаке воно. Перелом був під другим кільцем зверху.
Для роботи потрібно карбонову вершинку-замінку від маха( на базарах валом, 20гривень), епоксидний клей( бажано швидкий, типу поксі-полу чи ін.), кусочок наждачного паперу. З вершинки вирізається зовнішня, або внутрішня вставка, 2-3 см довжиною( або і та і друга, це по місцю перелому). По можливості контактні поверхні обробляються наждачкою(дюже нєжно!), для кращого склеювання.
В деталях видатиме так:
SV400004.JPG

або так:
SV400008.JPG

Вставки, очевидно, вибираються із того відрізку вершинки, котрий найбільш близький по діаметру з місцем зламу. Все зклеюється докупи без надмірної кількості клею( лишня вага на верхівці спінінга нідочого). На фініші отримуємо:
SV400023.JPG

З приводу порад, типу обріж нах і так лови, (не йдеться про цільове вкорочення ), ну, незнаю, пробував ловити таким обломком. Спін міняється конкретно, задоволення від процесу - ноль, кому така рибалка потрібна?

@doc

Повідомлення: 30

» 30.01.2012 01:15 pm

Привіт усім цікавить чим можна примотати кільця до палки, може є якась спеціальна нитка і чим покрити дану конструкцію, якщо можна опишіть весь процес. Наперід Дякую!!! :friday

Blackwolf

Повідомлення: 11

» 12.03.2012 05:15 pm

Доброго дня.
Потребую допомоги, ако "нерадівий лузер" - зламав верхнє коліно спіна Ryobi CACIQUE 2,55, якраз на 1-му кільці "мамки". Маю питання: чи можна у Львові замовити аналогічне нове (направду шкода, привик до того), або підкажіть яким "макаром" можна налагодити залишки. Буду вельми вдячний.

_Kiborg_

Повідомлення: 1

Поперед.

Повернутись в Спінінгові балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей