Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

городок(озеро бiля лiкарнi)

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: городок(озеро бiля лiкарнi)

» 03.07.2010 09:20 pm

Домовилисьз братом про поїздку.Та так і побачитись не вдалось.Добре , що є таке благо цивілізації, як "мобіла"- тож зізвонювались,- брат з річки, я з озера.Результати:Озеро- 6 карасів -їстивного розміру, одна покльовка карпа не зреалізована.Річка : вода дуже впала,проте в брата результати кращі- 50 шт. івасів -верховодки і маса задоволення.(ловили на опариша,мамалигу, і хліб з картоплею.)Чув,що взяли карпа в куті озера( де з приватного шлюз).Карпи "танцювали" по всьому озеру, але в основному вискакували в травці.Екземпляри гідні уваги на око десь від 5,6-ти кілограм .Зранку щось ганяло дріботу,-полінився перестроюватись,хоча потім жалів - місцевий ніс у кульку шт. 6 гарних окунів на вигляд десь по 300-400 гр.На що ловив не сказав.Вдома був 14.00.

karperman

Повідомлення: 142

» 10.07.2010 07:26 pm

Був сьогодні, до 15 год.Кльову майже небуло (горохова мастирка,кукурудза,хліб,хроби).Результат -3 йоржика на хроб.
В більшості людей ситуація наближена на цьому озері.

STIVAN

Повідомлення: 10

» 23.10.2010 11:07 pm

Був сьогодні на озері та на річці . Результат 1 йоржик розміром на мізинець , на хроб. На озері небрало взагалі та і людей небуло.На спінінг також нічого. МАБУТЬ, НА ОЗЕРІ вже нічого цього року небуде.!

STIVAN

Повідомлення: 10

» 01.12.2010 06:03 pm

Сьогодні був на льоді. Лід тонкий якщо до кінця тижня буде такий мороз то з понеділка можна вже буде ловити :f1:

koman

Повідомлення: 64

» 13.02.2011 08:10 pm

Шановні!!! Дуже чудово знаю це озеро, кожного літа маю нагоду рибалити там (поїздка в Городок до тещі :twisted: ) ну так щоб не мозолити очи один одному, я завжди беру із собою свої "Волинські карпові снасті"... Літо 2009року перевищило всі мої сподівання, у корінних рибалок було про що поговорити, и на що подивитись Мій результат 17 карпів від 1.2кг до 3кг. Рибалки які були в тей день там не дадуть збрехати вони самі і важили.... Р.S.Карасикив не брав- дуже вже маленьки... Меньших карпиків, а саме 5шт. було відпущено, 5шт по 3кг. було забрано додому, 7шт якійсь місцевий викупив дочці на вісілле!!! "(А вам слабо???)"

Gublenkovalik

Повідомлення: 1

» 03.08.2011 05:58 pm

Хто був у Городку,напишіть,що там робиться,бо хотів би поїхати,а інформації 0 :?: Дякую.

behterev70

Повідомлення: 41

» 03.08.2011 06:07 pm

Нічого особливого ! Дрібний карась і все (((

roma.bucik

Повідомлення: 5

» 04.08.2011 02:32 am

Як все?А ротан?Куди дівся?

new

Повідомлення: 50

» 09.08.2011 07:32 am

Вчора був в Городку на озері біля лікарні.Озеро зарозше,можна ловити на поплавок і є кілька місць,де можна закинути донку,але недалеко метрів 20.Закинув два спінінга на бойли,які простояли не рухані до кінця рибалки,а ловив на фідер і поплавчанку.Зразу скажу ,що клювало несамовито,але самий мальок.Карасики від мізинця до ладожки,ну і дуже багато такогож карпика,якого зловив шт 20 зрозуміло що випустив.Туди спокійно можна їхати,щоб наловити малька і зарибити.якусь водойму.
Карпи кидаються по всій акваторії озера,думаю від 3 до 6 кг,але в травці на середині,в тяжкодоступних місцях.Був ще один прикол.Мав одну покльвку на байли,думав карп ,а виявилось окунь десь гр 300.Напевно мальк обїдав бойл,окунь промахнувся і попав на гачок.
Підходив дядько з білетами говорив ,що рибалка 20 гр ,домовився за 10.Взагалі процесом рибалки задоволений ,результатом ні,але відпочив добре.

behterev70

Повідомлення: 41

» 10.08.2011 08:15 pm

Всім доброго дня. Був на цій водоймі два дні озеро гарне тільки наполовино заросло кропивкою.Сиділи зі сторони рибгоспу.Натовкли дрібного карася і карпа які пішли в свою стихію назад.Вискакували дуже великі екзепляри в кропивці.Приходив дед 100 грам і все.На річці 00000.Швагро поліз в озеро рибгоспу за пів години 5 карпів але не раджу зі слів людей ламають вудки і штраф до 500гр.

шварц

Повідомлення: 46

» 12.09.2011 11:59 pm

Всім доброго дня.Був внеділю на озері.Гарна погода , повний штиль, рибаків багато а реїультати не дуже втішні.Ловили на все що мали картопля,манка,горох,опариш,хробак.Результат 40 карасиків дрібних 1 карпік 200гр. і все за цілий день.В кропивці вискакували пристойні карпи а клювати не хотіли.Місцеві говорять шо з карпом щось незрозуміле робиться не бере і все.Ми сиділи з боку дамби і дивилися шоу,рибгосп почав спускати свій став і місцеві дармоєди почали літати як мухи над г..ном, хто з вудками хто з сачками і відрами.Так що охорона літала за ними але заарештовних я непобачив,отак одним оком я дивився за вудками а іншим кримінальний серіал.Озеро гарне але шкода що нема господаря.А мій улов переїхав на озеро Голоско(Стосіки).Всім удачі. :f1:

шварц

Повідомлення: 46

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість