Нерозумію навіщо за 60 уо така цяця якщо за 100 уо можна взяти повноцінний навігатор на windows CE, зі всіма можливими картами, з прокладкою маршрутів та запису треків, з можливістю прослуховування мп3, та перегляду фільмів.
|Олег| написав:Нерозумію навіщо за 60 уо така цяця якщо за 100 уо можна взяти повноцінний навігатор на windows CE, зі всіма можливими картами, з прокладкою маршрутів та запису треків, з можливістю прослуховування мп3, та перегляду фільмів.
Який саме пристрій мається на увазі (бренд,модель)?
Шановний Олег відповідаю: вся фішка цієї цяцьки в компактності і зручності, технологічна простота позволить користуватися як старій людині так і початківцю це перше! ціна 60$ тому шо це новинка(майже), 1 рік, а в нас нею ше не пахло,ну як завжди! на рахунок навігатора на віндовс се, з ним мороки більше особливо в руках страших людей, факт!!!!
nazaruch написав:Який саме пристрій мається на увазі (бренд,модель)?
Мається на увазі LG N10e. Всі вищеперелічені функції без особливих труднощів в ньому прошиваються з ПК. Сам таким користуюсь, працює прекрасно.
dudko написав:Шановний Олег відповідаю: вся фішка цієї цяцьки в компактності і зручності, технологічна простота позволить користуватися як старій людині так і початківцю це перше! ціна 60$ тому шо це новинка(майже), 1 рік, а в нас нею ше не пахло,ну як завжди! на рахунок навігатора на віндовс се, з ним мороки більше особливо в руках страших людей, факт!!!!
Щодо компактності то я б не сказав що, навігатор з 3,5 дюймовим дисплеєм є набагато більшим за розмірами. Щодо ціни, то я сумніваюсь, що ще через рік цей девайс стане дуже дешевшим, тим більше що в нас ним ще не пахло. Щодо мороки, то в особи яка вміє на мінімальному рівні користуватись мобільним телефоном особливих проблем виникнути не повинно особливо якщо на навігаторі встановлено навігаційні програми з спрощеним інтерфейсом наприклад IGO amigo. Тим паче що всі навігатори подібного типу обладнані тачскрін дисплеєм, що суттєво полегшує користування ними. Мій батько 57 років без жодних проблем користується таким, і зараз поїздки по Україні та закордон без нього собі не уявляє Окрім цього великим мінусом BACKTRACK перед повноцінним навігатором є те, що він показує його користувачу тільки дорогу туди де він вже був, і то по прямій на якій може бути ціла уйма перешкод типу річок, гір, ітп. Тобто від точки А до точки Б як раніше тут писалось можна зайти тільки в тому випадку якщо ти вже був у точці Б і її зберіг у памяті девайса. Простими словами він розрахований тільки на те, щоб знайти дорогу назад, при чому напрямок показує тільки по прямій, а не той шлях яким ти ішов. ДРАНТЯ ИМХО
Олег на мою думку і як написано на сайті LG N10E plus є автомобільним навігатором, і його основне призначення більше для автомобільних доріг, а я говорю за ліс, зручніше буде використовувати Bushnell навігатор, а ціна буде +- 60 і дальше, адже брендові речі не так швидко падають в ціні! Роблю висновок: нехай кожен обирає шо йому зручніше!!!!
На такий автомобільний нафігатор ставляться карти генштабу (програма Ozi explorer) і повір в лісі ним набагато зручніше користуватись оскільки на карті видно населені пункти, річки, болота висоти, і навіть лісні тропи. Є також варіанти як залити спутникові знімки Google earth і місцевість видно як на долоні.
Я трішки почав вагатися, але віддам перевагу Bushnell, з ним простіше в експлуатації, не буду боятися що впаде з рук і побється, чи намокне на дощі, чи при тріскучому морозі буде справно працювати!!! Як куплю, опишу детальніше переваги і недоліки але чуйка куплю його тільки тоді коли він намалюється в Львові!