Ну шо...
Інформація потрошки накопичується.
Перше що можна сказати : " Я В ЗАХВАТІ !"
Це як-жеж я мучився до цього часу, насилував всю свою лікарську інтуіцію, включав шосте і всі інші доступні відчуття. І міг тільки догадуватися
Джигова рибалка без ехолота- це збирання кубика Рубика у темноті .
Отакі у мене чувства
А тепер про Гармін 101.
Вузький, 30-ти градусний промінь "висвітлює" на глибині 10 м, круг шириною 5м. Риба, корчі, сітки і трава розрізняються без проблем.
Якість екрана ( кількість пікселів) достатня для чіткого зображення( хоч більше пікселів би не помішало))
Рівень чутливості на глибинах 5-20 метрві і чистій воді, я тримав на 70 %, а потім перейшов на авто-низький( що приблизно одинаково), цього було достатньо щоб пропав "шум" від плавучих водоростей.
За 3 дні рибалки ехолот з,їв 1,8 вольта напруги батареї ( було 18.3В, стало 16.5В). Думається, залишку ємності хватить ще на 10 спінінго-днів.
Хзн, що писати... Апарат на разі повністю перекрив мої потреби в контролі ситуації під човном.
Слайди...
сом піднявся на квок, понюхав жабу на гачку, показав середній палець і повернувся на дно
черговий сом піднявся на квок, не звертаючи уваги на приманку, пішов під човен і вийшов з променя ехолота
відповідно, судаки, стоять на дні і ігнорують всі наші приманки
так виглядає викручування 22 грамової чебурахи з Релакс Охіо на гачку
На даний момент я ( скромно

) можу стверджувати, що наймолодшої моделі, в лінійці Гарміна, попри всю її бюджетність і ущербність( відносно жирніших моделей) цілком достатньо для дністровського судакінгу на глибинах від 5 до 40 метрів. Він дієвий і корисний, хоча і не ловить самостійно риби ( на жаль)).