Переглянувши каталог FOX замовив карпові палки для дальнього забросу Warrior Z 13ft 3.25lb поки найбільша дальність 115 метрів а інколи потрібно 150м. замислився над FX3 13ft 3.50lb
але ціна кусюча.
Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
Євген Янчук написав:По перше-не такий він і дальнобойний. По друге-дуже жорсткий прут, більше подібний на спод. А по третє-за ці гроші можна пошукати дійсно хороший спінінг.
Євген Янчук написав:По перше-не такий він і дальнобойний. По друге-дуже жорсткий прут, більше подібний на спод. А по третє-за ці гроші можна пошукати дійсно хороший спінінг.
Vova_1986 написав:Просто не у всіх вистачає силоньки богатирської його прогнути![]()
Євген Янчук написав:за ці гроші можна пошукати дійсно хороший спінінг.
Vova_1986 написав:Турнір "Дальнобой 2010" м. Харків
Fox FX3 - в числі фаворитів.
завантажує в форматі Excel. В документі листайте сторінки (внизу).
Джерело:
Отож не варто стверджувати, що не такий він і дальнобойний
Кожному своє.
Євген Янчук написав:А чим ти хотів здивувати? Що в Харкові кидають 110-120м і тільки пару чоловік кинули трохи більше140. Подивись як кидають хлопці з нашого карпового клубу, і якось обійшлись без Fox FX3.
Vova_1986 написав:результати турніру "Дальний Бросок 2010" в Одесі:
"Номер Участника - Фамилия - Имя - Удилище - Грузило - Леска - Результаты бросков"
17 - Прусаков Олег Анатольевич "Спорт Марин" - FOX FX 3 - 145 - 0,25 - 170 метров + 1 попадание в круг
Взято з
Євген Янчук написав:Я висловив свою особисту оцінку і нікому її не нав'язую.
Євген Янчук написав:По перше-не такий він і дальнобойний.
serhij написав:Для кожного такий "дійсно хороший спінінг" буде різним.
А FX3 кидає просто супер, але вот для нормального виважування риби до нього треба привикнути.
Євген Янчук написав:Під час виважування, це взагалі пародія.
Євген Янчук написав:І в мене теж питання до всіх, хто грудьми на амбразуру міг за FX3, а хто небудь його має?
Євген Янчук написав:Читати, що пишуть люди, тим більше зі сходу (у них як не дивно дуже невеликий асортимент в магазинах, і небагато рибалок купує дорогі спінінги)
Євген Янчук написав:Подивись як кидають хлопці з нашого карпового клубу, і якось обійшлись без Fox FX3.
Юрий М. написав:Євген Янчук написав:А чим ти хотів здивувати? Що в Харкові кидають 110-120м і тільки пару чоловік кинули трохи більше140. Подивись як кидають хлопці з нашого карпового клубу, і якось обійшлись без Fox FX3.
Шановний Євген, не треба так нервувати. Тай мова не йде про 140 метрівVova_1986 написав:результати турніру "Дальний Бросок 2010" в Одесі:
"Номер Участника - Фамилия - Имя - Удилище - Грузило - Леска - Результаты бросков"
17 - Прусаков Олег Анатольевич "Спорт Марин" - FOX FX 3 - 145 - 0,25 - 170 метров + 1 попадание в круг
Взято з
Євген Янчук написав: А з таким захватом про харківські змагання може розповідати людина, для якої 100 метровий рубіж нездійснена мрія. Приїзжай у Львів навчимо правильно кидати. І це серьезно, без іронії. А те, що одна людина кинула 170 м, я думаю, що це не тільки заслуга прута, скоріше за все цей рибалка 2 метрового зросту і 60 в плечах. Я особисто бачив, як кидали в Миклашеві і мало що бракувало перекинути озеро, а ширина озера біля 220м. З повагою.
Євген Янчук написав:А з таким захватом про харківські змагання може розповідати людина, для якої 100 метровий рубіж нездійснена мрія.
Де ви захват зуміли помітити в моїх постах? Євген Янчук написав:Приїзжай у Львів навчимо правильно кидати.
Чи ви знаєте Юрія особисто? Звідки ствердження що людина не вміє кидати? Євген Янчук написав:Для Vova_1986. Як може судити про прут людина, яка його в руках ніколи не тримала.
Юрий М. написав:- Про який конструктив можна говорити коли сплутали Харків з Одесою?
Повернутись в Виробники товарів для рибалок
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей