Добрий всім день , маленький звіт про Чемпіонат області по поплавку який пройшов на озері Прилбичі в неділю 9.09. 2012 року . Все пройшло добре , всі зареєстровані зібрались вчасно , погода також в принципі не підвела , ловити було комфортно , єдине що рибка трішки підвела , і ловилась дуже тяжко , але все по порядку . Так ось зібрались , інструктаж потім жеребкування , я попадаю в зону А 5 сектор , в моїй зоні з сильних поплавочників Володя GT , але і інші могли піднести сюрприз, я просто їх не знав . Всі розїхались по секторам , почали підготовку , 9. 20 стартовий закорм , 9.30 поплавки полетіли в воду і почалось довге очікування покльовки . Я ставку робив на дві точки ближню під 6м мах і дальня точка метрів 20 під матч . Дальню точку кормив більш тяжким кормом від Сонюбейтс з зерновими під карпа і амура , а ближню ВДЄ під плотву , карася . за першу годину в улові ерш і окунець , бачив як сусід на мах взяв карася в 2 му секторі значить я відстаю , починаю нервуватись , потім ловлю ще окунця трішки більше , але цього мало , правим боковим зором помічаю що Вова 7 сектор зловив верховодку , думаю випадково , але слідкую за ним , через пару хвилин він знову ловить , я срочно переключаюсь на махову , починаю кормитись по трошки але часто , роблячи облако муті і корма , і ось поклевочка і перша верховодка в садку , потім друга , просто величезна і під закінчення третя верховодочка в садку фініш і нервове очікування зважування . Про вагу окрема розмова , але підсумок у нас з Вовою по 330 гр і ми розділили перше місце в зоні. Далі обід , і починаємо готуватись до другого єтапа , роблю поправку на верховодку , додаю трішки дрібної фракції, щоб пилила , а інше все лишаю як було . Правда перевязую поводки на 0, 08. Другий тур жеребкування я витягую 13 сектор , 14 сектор Вова GT мій основний конкурент.
Старт я знову кормлю дві точки і починаю шукати рибу , а її нема десь через пів години ловлю окунця , потім з ближньої точки верхїоводку , а потім як відрізало , а сусід зправа ловить карася і виходить вперед , я знову кидаю на дальню бровку і ловлю піпісочного йоршика , потім покльовка і карасик в садку , чуйка підсказує що в зоні все в порядку , але треба ще ловити ,покльовка ще карасик , знову дальній закид і окунець чималенький в садок і тут фінальний сигнал , зважування я перший в зоні і дякуючи Андрію Гулик перший в чемпіонаті , бо зона В мене вже теоретично наздогнати не могла . Потім нагородження і гарний приз від генерального спонсора класна махова 6 метрова удочка , дякую компанії Флагман , Ви на вірному шляху. Дякую всі спортсменам зп чесну боротьбу , за витримку , всі знають як тяжко ловити коли не клює , і до зустрічей на водоймах .
Я думаю якщо буде тепла осінь можливо і Кубок проведемо.