Щось я не чув.Що Львові немає - це точно.Для встановлення шумопоглинача на такі стволи повинна бути різьба на закінченні,а ще при виготовленні такого є ризик попасти в око міліції,а це вже лишні проблеми
Точного числа настрілу однозначно не можу сказати, але гарантую точно, що число досить пристойне! CZ зконструйована на базі системи MAUSER, та й відгуки за неї позитивні))) Треба гуглити
Система Маузер 98 В даному карабіні система перезарядки і ствол збалансовані,а так як система М 98 являється майже ідеальною то і ствол також.Конкретних цифр настрілу на дану рушницю в даному калібрі немає,але можна повністю розраховувати,що це будуть показники з 4-а нулями.Думаю що цього вистачить
Всем охотникам-браконэрам, добрый вечер, нашол мастера каторий зделаэт глушитель на мою ружбайку-150$,вопроси;можна ли ставить на такой ствол-калибр глушитель, небудет глушитель влиять на мощность-кучность выстрела;ненанисет он вреда стволу(вздутиэ-розрыв),и на сколько уменшится приблизительно звук? Вибачте що по руски!
Я взагалі не розумію доцільності встановлення прибору безшумної стрільби на цей ствол, такі питання задавати не коректно по простій причині - самопал, хто, як, з чого робе цей глушак невідомо, тому за його характеристики важко шось конкретне сказати, так і за поведінку стрільби з нього??? Вже згадувалось, про заборону використання глушника
Олег_Львів для початку,перед розкриттям нової теми в такому плані,необхідно ознайомитись з чинним законодавством і вже з цього самі для себе зробите відповідний висновок,про доцільність висвітлення даної теми,тим більше,що ви являєтесь постійним дописувачем на всіх мисливських сайтах України в розділі "Купи-продай" і "Барахолка" і вже нераз задавали це питання:!:Вичерпну відповідь ви отримали від наших форумчан ще в грудні,а тому робіть висновки Тема закривається.