. В цій темі в табличці будуть наведені дані про найбільші екземпляри риб зловлені нашими риболовами.Щоб потрапити в табличку - пишіть звіт в відповідній темі про водойму, тут викладайте лише лінк на звіт (можете також тут вказати справжнє ім’я і прізвище, якщо хочете щоб воно потрапило в табличку). В звіті вказуйте: вагу трофея, довжину (враховуючи хвіст), фото риби (не забувайте про правила форуму та естетичні аспекти світлин, не намагайтесь зробити світлини таким чином щоб риба задавалась більшою – це не гарно), максимально повно місце, час, метод ловлі (спортивна коропова, фідер, поправочна снасть, нахлист, бейткастінг, спінінг і УЛ-спінінг, ловля з льоду), детальну інформацію про спорядження (виробник, модель і характеристики прута, котушки, жилки, оснастки, наживки, прикорми ... звісно якщо це має сенс для вашого методу лову). Оцінка достовірності даних перед розміщенням в табличці покладається на адміністратора форуму.
В таблиці буде наводитись лише 1 найбільший екземпляр кожного виду риби зловлений певним способом (іншими словами облік трофеїв по способу ловлі ведеться окремо). Приймаються дані лише про рибу зловлену в Україні дозволеними методами.
Поправки до тексту чи пропозиції приймаються лише шляхом приватного листування. Я залишаю за собою право змінювати правила відбору (про що буду повідомляти в цій темі), якщо будуть виявлені якісь недосконалості