Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Benelli Vinci

Наші рушниці. Обговорення та проблеми

Benelli Vinci

» 20.12.2010 12:50 pm

4 листопада в Одесі відбулася презентація в Україні нової моделі Benelli Vinci .На презентацію були запрошені представники дилерської мережі Benelli в тому числі і зі Львова.Після приїзду я мав розмову з деякими,які в захваті від нового п/а як в плані технічному так і в стрілковому.Це можна подивитись і з відеороликів,які були відзняті спеціально для мисливських сайтів.http://www.nobninsk.ru/info/106,http://www.nobninsk.ru/info/113

Арго
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 3698

Re: Benelli Vinci

» 20.12.2010 01:37 pm

Не знаю,хто там "в захваті від нового п/а як в плані технічному так і в стрілковому",можу лиш привести враження деяких людей,які теж безпосередньо були на цій "презентації :oops: :oops: :oops: ":

-Жаль презентация потерпела полное фиаско . Ренато , конечно молодчага , но Винчи ну очень "капризничала" . Васильевич , ты как всегда оказался прав ...;

-Еслиб господа реализующие Бенелли не галстуки гладили на презентацию а ружьё почистили от заводской "каксервы" всё было -бы;

-можно было бы подготовить ружьё для такого признанного мэтра,как Ренато Ламера. и ему бы не пришлось делать "хорошую мину при плохой игре";

-хорошо, что он со своим ружьем приехал, а не мы ему дали с магазина. В России съехали на спортинговый патрон, теперь консервация , а результат один не перезаряжает;

- Такую же презентацию Винчи делали в Росии на" Лисей норе". Сценарий и сюжет один в один. Винчи не работала, но тогда сьехали на "спортинговую навеску" 28грамм. Сейчас навеска была 32грамма, и что? Консервация? Влажность? Или.......? Я думаю раз лоханувшись в Росии должны были продумать всё наперёд. Чтобы такого "ШОУ" больше не показывать. Я соневаюсь что италянцы выпустили недоработаное ружьё, но после второго ПРОЛЁТА ...............!!!!!

Так скажіть,п.Арго,від чого "деякі" були в захваті???Може від зовнішнього виду-з цим можу погодитись.

igor74100

Повідомлення: 33

» 20.12.2010 06:51 pm

Я можу судити зі своєї "колокольні"так-як в минулу неділю з цим п/а полювали.Рушниця показала прекрасні результати і доводи деяких,які її в очі не бачили,а судять зі слів декого мною до уваги не беруться.Думаю,що для об"єктивної оцінки даної рушниці реальніше мати думку з власного користування,ніж говорити чиїмось словами,так буде чесніше.Єдине,що мені не дуже сподобалось,це громіздкий вигляд цев"я,бо він йде разом з УСМ,а так все нормально.Для тренувань на стенді також є ноу-хау-спорядження патронів 1+4+4 :!: Судити про її властивості можна буде лише тоді,коли вона появиться у всіх мисливських магазинах і як мінімум процентів 3-4 мисливців з нею будуть полювати,а значить висказувати свою об"єктивну думку,а так судити про її непридатність завчасно,та і не треба,особливо чужими словами :D
Так скажіть,п.Арго,від чого "деякі" були в захваті???Може від зовнішнього виду-з цим можу погодитись
і зовнішнього вигляду також :!: Я як власник 2-х одиниць зброї Бенеллі маю право і можу судити про якість і конструктивні особливості цьго бренду,а також бути в захваті від нього:!:

Арго

» 20.12.2010 08:16 pm

Арго написав:Судити про її властивості можна буде лише тоді,коли вона появиться у всіх мисливських магазинах і як мінімум процентів 3-4 мисливців з нею будуть полювати,а значить висказувати свою об"єктивну думку,а так судити про її непридатність завчасно,та і не треба,особливо чужими словами

Судити,я думаю не варто,а от прислухатися до думок інших людей треба.Бо як не прислухатися,то можна купити,і на другий день після випробовування,повісити рушничку на стінку. :)

p.s.Ви теж не вірите,що на прем"єрі в Одесі у Ренато Ламера ця Вінчі перезаряджала 32гр. через раз?А Ви кажете про стенд :!:

igor74100

» 20.12.2010 10:06 pm

Я не повірю в те,що італійці привезли на презентацію сирий півавтомата,тим більше,що я сам мав змогу бачити його роботу :?: :!: Бренд Бенеллі являється золотим,а тому недопрацювання в технічному плані виключаються :!:Тут багато причин,в головна-конкурентність :!: :!: :!: Я думаю,що час поставить всі крапки над
" і " :?

Арго

» 21.12.2010 12:50 pm

Арго написав:-Я не повірю в те,що італійці привезли на презентацію сирий півавтомата,
-тому недопрацювання в технічному плані виключаються :!:
-Тут багато причин

На скільки я зрозумів(зі слів очевидців),то причиною неперезаряджання 32гр. була незнята консерваційна змазка.
Арго написав: Я думаю,що час поставить всі крапки над
" і " :?

Повністю з Вами згоден. [...золотые слова,Юрий Венедиктович](с) :D

igor74100

» 21.12.2010 08:37 pm

На скільки я зрозумів(зі слів очевидців),то причиною неперезаряджання 32гр. була незнята консерваційна змазка.
А той Вінчі,що взяв мій товариш відмивали по повній програмі і працював він як годинник.Значить все-таки концерваційна змазка :!: Це я вже прочитав і на Ганзі.

Арго

Повернутись в Збройна кімната

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей