Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

7-й Фестиваль КАРПМАСТЕР 2011

Анонси змагань з ловлі коропа, обговорення, реєстрація
Правила форуму
При створенні нової теми, будь ласка, користуйтесь наступним шаблоном: <вид змагання> - <статус> - <організатор або місце проведення> - <дата>.
Наприклад : "Короп. Кубок Львова 2008р. Миклашів. 13-18 травня 2008", "Спінінг. Командні з човна. ЛКАВ. Грушів. 18 жовтня 2008", "Мормишка. Тернопільський став. ТФРС. лютий 2008"

Re: 7-й Фестиваль КАРПМАСТЕР 2011

» 01.09.2011 08:53 am

Реєстрація учасників
Зображення
Зображення
Є трофей...
Зображення
Зважування
Зображення
Переможці
Зображення

muraha

Повідомлення: 5

» 02.09.2011 07:26 pm

Привіт Всім! Напишу пару слів про Сьомий Всеукраїнський фестиваль Carp Master 2011, у якому по запрошенню друзів зі Львова, прийняв участь у відсікаючому секторі в складі команди «Акваріум». Власне кажучи, я вперше на карповій риболовлі такого рівня. Хочу сказати, що враження :shock: просто безмежні. Прибули на водойму до жеребкування. Після жеребкування, ми пішли на свій 12 сектор. Виявилося, що основні сектора були ретельно підготовленні, крім нашого, до чого прийшлося прикласти труд :exercise: . Так, як робоча зона була дуже маленька, прийшлось зайнятися водними процедурами :swim: та докласти зусиль по розчистці сектора від кущів. Після чого було видно, що можна закинути прути. Після закиду та облаштування лагера ми чекали довгоочікуваної закормки та :hook: покльовки. Приблизно година 15-16 дня очікуваний звук сигналізатора, підсік, виважування метрів 5, схід. Напарник Володя, який набагато досвідчений пояснив мені, що на остатній рибалці з тією ж самою оснасткою мав три сходи і тут прийняв рішення замінити поводок. Прийшов час кормити, після закиду пару шарів у 17.25 год. (паровоз) і перший 2,5 кг карп у підсаку. У той час у сусідньому секторі команда «Нептун» м. Дрогобича мала 2 карпа і 1 амур, який став Big Fish-ом першого дня 8,230 кг. Наша друга покльовка була о 22.20 год. Тепер в двох словах, наш улов до ранкового закорму становив 15, 050 кг., а у середній вазі 3.100кг. Вранці, вдруге прийшлося очищати сектор. (Думаю, якби у організаторів була номінація по очистці секторів, то я б заняв перше місце, :D но думаючи про майбутнє, приготовив собі власний сектор. :f1: ) Після закорму 10.30 у нас перша крупна риба - карп 7.240кг. Потім довгоочікування та аналіз, заміна бойлів, наступна крупна риба 7.040 кг. Після обіду, година 18.00 приїхав наш 3 учасник команди, який у зв’язку з роботою не зміг приїхати до старту. Після обговорення та аналізу першого дня кардинально поміняли стратегію та тактику ловлі, який приніс нам результат другого дня 43.970 кг із середньою вагою 4 кг. Хочу сказати, що мої напарники, під час рибалки дали можливість кормити, закидати та виважувати, від я кого я получив колосальний досвід, за що їм окрема подяка. Третій день також приніс нам сюрпризи. Були обриви і сходи :( . Як кажуть, сама більша риба, :huge та що зійшла з гачка, була реально і у нас. « Наш Капітан» :D , який виважував хвилин 10 карпа, розмір якого міг претендувати на реального Big Fish-а, но він зійшов з гачка. До фінішу залишалось все менше часу. Третьої доби результат становив 30.230 кг. У загальному результаті вилов становив 89.300 кг. Свою поставлену задачу ми виконали. У своїй зоні ми були першими. Ще раз хочу подякувати друзям команди «Акваріум» в особі Володимира Твердохліба та Сергія Млинка, які запросили мене прийняти участь. Я получив велике задоволення, досвід та практику, яка мені не вистарчала. Окрема подяка організаторам, хазяїнам водойми, :super повару «Дяди Зямы.» за смачні обіди :fire :super . І тепер пару фоток…

CIMG3807.JPG
CIMG3805.JPG
CIMG3801.JPG
CIMG3808.JPG

CIMG3809.JPG

CIMG3811.JPG
CIMG3829.JPG
CIMG3817.JPG
CIMG3814.JPG
CIMG3833.JPG
CIMG3839.JPG
CIMG3825.JPG
CIMG3830.JPG
CIMG3831.JPG
img179.jpg

http://youtu.be/pM3ALXE8Iyg
Востаннє редагувалось araik11 в 11.09.2011 06:21 pm, всього редагувалось 3 разів.

araik11
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 92

» 02.09.2011 09:19 pm

Звіт команди "Лукас"...Частина перша.
Все розпочалося в 4:45 в четвер - чорний кіт перебіг дорогу...хоча ні, ще раніше. У вівторок розуміємо, що їдемо без 40% прикормки. Тобто передачу відправили в понеділок, а має вона приїхати до Рівного в середу(24серпня, вихідний). Переговори з керівництвом ТК та в 23:00 передачу забираю.
Передача, чорний кіт...доїхали до кума щоб забрати причепа(дякуємо команді "Вдала Рибалка") та і кума - фігушки...таврольот закрив дорогу до брами. Ігорка вже намилився будити сусіда, але Ваня закидує рацуху - перенести Таврію. Та не питання! Ще і на місце потім поставили. Далі був ще один кіт...правда йому не пощастило, неходитиме він вже по дорозі.
І ще цікаве згризання з Львівськими гайовими...то довга історія, розповімо при зустрічі. Приїхавши на водойму відразу побачили головного суддю, Володю. Далі привітання з командами, що вже приїхали та знайомство(не телефонне ) з "Альфою" з Нововолинська. Походили та оглянули сектори, побачили дуже цікаві нюанси по розмітці. Дочекалися всіх команд та на жеребкування. На зібранні капітанів постало питання по зняттю сектора. Я викинув пропозицію по зняттю 6го. Відразу мотивую - на перший погляд все виглядало не комфортно. І машини заїзжають і песик поруч і гуси там живуть...ну купа всього. Але мою пропозицію відкинули та проголосували за зняття 7го(де стояла "Вдала рибалка"на кубку РКК). Жеребкуємося...спочатку вирішували з братушками - хто тягнутиме сектор, але хлопці вирішили, що варто мені тим зайнятися. Витягаю...і не знаю, що робити. Відчуття двоякі: і крайній сектор і там стояли "Зе бест" минулих змагань та ловили мілкокарпів. Але більше було позитивних передчуттів.
Отже після 10:00 ми в секторі. Мали стартувати з 12:00. Непоспішаючи розбиваємо табір, розчехляємо вудилища та інші хлопоти...
Але дізнаємося, що старт в 11:00. Радимося, що наживити та вперід комбінація від "Вдалої рибалки", щоправда модифікована. В 11:35 - поїхало!!! Маємо першого карпа. Роздивляємося по водоймі та розуміємо, що народ вже активно валить у воду прикормку. Швиденько міксуємо прикормку - перший заброс та спомб відривається. На годиннику вже 11:55. І маємо першого коропа фесту.
Зображення
Доки приліпили іншу ракету - усьо, годування скінчилося. Кобри до рук і валимо. Оппа, 12:05 і другий короп вже в заліку. Але вага знову тузова - 2,11кг. Далі працюємо кобрами...Незабуваємо про команду, що навпроти "Зе бест", суперники доволі серйозні. Намагаємося щось видумувати правильне та до вечора маємо ще одного карпа, але знову мілкий - 2,07кг.
Вечірній закорм був надзвичайно потужний з виманюванням карпів з під дамби. Та пішла жара вночі. Замінили тверді бойли на "Трофей" + Іван підмутив комбінацію...
Зображення
Я ліг відпочити та напарники пішли в бій. На ранок в нас вже 41,71 кг. Найближчі суперники по вазі - з сектору по діагоналі(кінець водойми) -23,09кг. Знаємо, що це не відрив та працюємо далі...
Дана водойма дивує клюваннями під час годування та відсутністю кльову після, як відрізає...І після вечірнього годування знімаємо маркер з під 5го сектору(ідея Івана) та беремо з того місця БІГФІШ - 10,38кг.
Зображення
Зображення
Ще беремо з того місця декілька карпів і вже на вечір в нашому заліку - 105,06кг.
Зображення
Найдовше виважування було коропа-красеня на 9,5кг. Разів зо чотири я його до підсаку підводив...
Зображення
Зображення
Найближче до нас "Чортків" - 53,57кг. Маємо дуже тиху ніч, але зранку ми розпочали нервувати...В "Лукасів" - 120,37кг., а от хлопці з "Чорткова" -107,99кг.

Купа всяких ідей, але... шукаємо нову точку для ловлі - знайшли! Пішли в бій. За час годування виїзжало, далі затишшя - нова точка - знову їде! Додавало наснаги і в пятницю і в суботу смачнюча їжа на обід. А саме в пятницю - борщ від дяді Зями та в суботу - суп харчо від дяді Зями. Ще нові друзяки зі Львову нам додавали добавки і ще на вечір нас підгодовували! Дякую всім!
Вирішуємо, що через той відрив потрібно приділити побільше уваги кобрінню(ну дуже гарно летить 24мм. "Трофей"). + вирішуємо, що над род-подом сидимо вночі троє.
Отже після вечірнього закорму, щогодини кобримося ТМ"Трофей". Кожних півтори години перекидаємося теж на "Трофей" та по трохи виймаємо рибу...
Далі буде...

shalun_99

Повідомлення: 63

» 08.09.2011 06:22 pm

egoist

Повідомлення: 17

Поперед.

Повернутись в Спортивна ловля коропа

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей