Правила форуму
При розміщенні повідомлення про продаж зброї, спорядження для полювання, транспортних засобів і т.д. для візуального ознайомлення з викладеним в повідомленні в обов’язковому порядку продавець викладає фото представленого на продаж. Для зброї обов’язково загальний вигляд, вигляд ствольної частини(бажано стволи всередині), вигляд клейм на колодці, фото ложи, вказати атрибути зброї-рік випуску, калібр, чокові звуження, приблизний стан, приблизний настріл, місце реєстрації, причину продажу, орієнтовну ціну, контактний телефон. При розміщення повідомлення про продаж транспортних засобів, спорядження для полювання необхідно виложити загальне фото, рік випуску, пробіг з початку експлуатації (для транспортних засобів), місце реєстрації, орієнтовна ціна, додаткові належності, контактний телефон. При продажу мисливських собак необхідно вказати породу, вік, територіальне знаходження, наявність документів, родоводу, причину продажу, орієнтовну ціну і контактний телефон.
Повідомлення старші двох місяців видаляються автоматично. Проте, прохання до авторів повідомлень писати що товар проданий/чи куплений, щоб відвідувачі форуму не гаяли свій час на неактуальні оголошення.
Увага! Заборонені купля-продаж нелегальної зброї, кримінальних переобладнань і переробок зброї, пристроїв для самостійного спорядження патронів для нарізної зброї і травматичних патронів, стартових пістолетів турецького виробництва, які мають можливість пострілу нештатним боєприпасом.
Для приготування вах.. вах.. вах.. "плова узбєцкий" розшукується казан чугунний 7 - 10л. в "састаяние хароший" Казанки із сілуміна, пластіліна, люмінія і прочіх генномодіфіцированих гадостей не пропонувати !!! Ванни чугун тоже рассматріваццо не будут по прічінє іх нетранспортабельності!!!
П.С. Оскільки казан розшукується також і виходячи з ням-ням інтересів форумської спільноти прошу модератора при можливості надати цьому повідомленню статус важливо!!! Звісно якщо цього не забороняють правила нашого форуму!
Чугунні казани на мою думку не розповсюджені у зв'язку з двома обставинами: а) вони тяжкі "би його трафив" б) якщо за ними не дивитись, ржавіють моментально. Нащо комусь такий непотріб?
П.С. всім хто допоможе у цій не легкій справі урочисто клянусь надавати безперешкодний доступ до того що в ньому готується і першочергове право на добавку
Я це все діло бачив. Воно все неправильної форми. Це татарські казани. Вони якби трохи приплюснуті. Мене цікавить узбецький. По формі це повинна бути правильна полу-сфера.
Такий
Якщо хтось би віддавав за пів ціни то взяв би і татарський, але коли доводиться викласти штуку гривників за казанок то хочеться такий як треба. Така річ купується раз в житті, і потім разом з набутим досвідом передається наступним поколінням
Знайшов татарський з кришкою порівняно не дорого тут Попробую. Ще й як виявилось Український виробник. Вже замовив і відповідно повідомлення про покупку не актуальне.
jak sie bawic to sie bawic Може ще хто підкаже де ось таку штуку можна виготовити недорого?
|Олег| написав:Може ще хто підкаже де ось таку штуку можна виготовити недорого?
taganok.JPG
Візьми невеличку виварку і болгарку в руки - і буде тобі щастя доречі бачив колись у знайомого мобільну коптилку для риби на базі звичайного залізного відра, дуже зручна в поході річ! сорі за офтоп....
Мої золоті руки ростуть з золотої дупи, так що з болгаркою я не дружу. Виварка теж не підійде, оскільки там стінки тонкі і вона швидко згорить. Потрібна труба.
doctor_com написав:Олег а яка висота має бути цього виробу?
Так на око 50-60 см.
seyvalter написав:якщо ця фігня має бути стаціонарна - просто ідеально підійшов би низ від водонагрівача "Титан" - там і дверцята і жаровня і діаметер десь той!
Якшо їхати від "Торпедо" по вул. Кукурудзяній при повороті на ліво справа заїзд на територію де є прийом металолому, там дуже часто бачив обрізки труб з теплотрас різного діам. та й з іншого барахла можна шось вибрати і взяти за копійки, а врізку зробити і ручки приварити я можу тобі "бездвоздмездно".
Я служив в Фергані і в багатьох знайомих узбеків під казан була така підставка - з арматури чи кругляка кільце діам 35-40 см до якого приварені 3 ніжки, таку штуку тоже можу зробити.