Арго написав:Вітаю з покупкою Нехай служе вірою і правдою Який рік випуску написано в паспорті
Дякую! Рік випуску не скажу, бо взяв без паспорта. По таблиці в інеті - 77 або 83рр. Буква В в номері відповідає і тому і тому року. номер 07065. в рік 58-х випускалось близько 32000. більш точніше не скажу.
Vasilesku написав:Стан по ФОТО супер.
ТЕПЕР ГОЛОВНЕ ПІДІБРАТИ № дробі. Бо кожна рушниця любить своє.
---В мене на перо №7/8 в стакані, 5,6,4,без.3,2, нелюбить, або я мазило.
---ПУХ №1 стакан 0/2,0/3 без.
---Дальше П/К, КАР.Використовував РІО супер. Лиса брав десь приблизно 60/65 кроків на убой з п/к.
Хоть не фах але раджу підібрати ( попробувати різне ), щоб бути впевненим на всі 100%
УСПІХІВ

Сьогодні в тирі пробував №№ 6, 5, 2, і 1. Сипить однаково всім. № 2 дав найгірші результати. Та й решта не так щоб аж "ах". на рахунок кучності - таке враження, що різниця між стволами лише 0,25, бо не дуже відрізняється осип. Потім поїхав ще раз "в чиста поле"

. Кафель з 50 кроків (великих!) била, але не весь. Бутилку на скрізь не пробила,проте розбила передній край. Розчарувався!

(тапками не кидати, на смітнику "дело било"

). підійшов ближче. з тридцяти кроків - все билось в щент!Дріб №5. баланс в порівнянні з моїм іж-18 - гірший. але в загальному рушничкою задоволений! прикладиста!після Паски обмию!
Виявив, що по рухомій цілі (кинутий мною кафель) не попадаю, бо знову і знову зупиняю стволи під час пострілу! Дибільна звичка якої ніяк не можу позбутися. Пів пачки патронів на стенді- все гуд. Перерва в практиці - і "наша пісня гарна, нова!".Практика і ще раз практика!!!