Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Ставочки 30х30 (звіти з невеличких водойм)

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Ставочки 30х30 (звіти з невеличких водойм)

» 07.01.2012 02:16 pm

Відкриття нового спіннінгового сезону 2012 пройшло не закриваючи старий :) Допоки пінгвіни кусають свої зимові рукавиці, переставляють з місця на місце льодобури та шаманять на мороз, нашому брату спінінгую - масляна :f1: За кілька днів перед Різдвом, ввечері дзвонить кум. Каже: "Давай махнем десь на якесь болото, бо чого вдома сидіти коли вихідні ". Чого ж бо й справді сидіти. Спінінги - в тубус, канапки - в рюкзак і вйо. Поїхали не далеко від Львова, без особливої надії на улови. І що ви думаєте!?...весняно-літньо-осінній метод ловлі - "твічинг", в пошані у риби і в новорічно-різдвяний період. Велика щоправда не хотіла снідати воблерами, проте шрнурики влітали. За недовгий період ловлі насмикав і відпустив їх 4. Дрібний окунець на комплект МДЖ подьоргував значно активніше. Ліку смугастим не вів. Наступного дня, в переддень Різдва, вирішив "полякати" вже цілеспрямовано окуня фінезкою. Каюся, бо раніше на неї трошки грішив, і від змагань до змагань вона застоювалася у шафі. Не влаштовував закид, а на моно не комфортно анімувати шось важче за півтори грами. Зате, коли оснастив комплект рокфішевим шнуром Sunline Rockfish, прут зажив новим життям. Кидучість збільшилася в рази, чутливість також. Радості нема меж :f1: , за що дуже велика подяка магазину "Флагман". Там я купив цей шнур по ціні якої у Львові до того не було. Так от відволікся....подався я на окунячу баюру посмикати українського мебару. Між 10 та 11 годиною ранку почався такий вихід смугастого розбишаки, про який в розпал сезону годі мріяти. Перша думка - вгадав з приманкою. Не буду кривити душею, бо вже раніше знайшов приманку на яку там окунь відгукується найкраще. Та ні, заміна однієї їстівки на іншу, на яку раніше брало так-сяк, приносить не гірший результат. Фінка відпрацьовує кожну покльвку, навіть найдрібнішу, і візуально і "в руку". Хвала японцям які сконструювали сесього прутня, та нашим спінінгуям які вирішили його застосовувати не по призначенню :D . Так от окунців я смикав та випускав один за другим. Маю надію губи їм швидко позаживають. Цього дня отримав величезне внутрішнє задоволення від рибалки яке забезпечили непересічний кльов окуня та ловля суперською снастю. Хто ловив більшого окуня фінезою чи чимось подібним зрозуміє мене :wink:
P/S to Модератор/// сто пардонів :) некоректні фото замінив, але вся живність й так була відпущена. Так що не судіть строго

p4.jpg
Бойовий смугань

N11.jpg
дуже злий

n33.jpg
новорічний шнурок

В темі пишемо лишень звіти! (модератор)

Taras_K
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 194

» 22.01.2012 07:11 pm

Є при в'їзді в Трускавець озеро, яке всі порізному називають "Солецьке", "Козацький хутір" тому звіт пишу тут!!! Лежавши на ліжку і нудьгуючи пролунав дзвінок---друг каже їдем глянем на озеро казали що там лід є, я кажу їдем, взяв мінімальний зимовий набір і в холодильник глянув, а там мій мотиль подох(((( але всеодно їдемо!!! приїжаємо 15.00 і дивимось точно лід є!!!! і навіть 2 рибака є!! нічого собі кажу я!!! перші удари пішнею точно тримає!!! вишли без проблем підійшли майже на середину--- тримає і навіть 5см. має---говоримо з рибаками кажуть бере але на мотиля(((((( якого і в них хіба пару штук)))) пробуєм ловити на "балду" удар і повело під мене незнаю що то було але в траву завело чітко, відчіпляв відчіпляв і обрив, ставлю міні блешню пару кивків і окунець на льоді, подальші всі дії були марні, ще трошки порибалили і зібрались додому!!!в тих рибаків було від обіду по 10-15 кокунців. Лід нас витримав ми раді поїхали додому!

garabets

Повідомлення: 85

» 23.01.2012 12:00 pm

Всім привіт! Нудився вчора вдома, і десь пів-першої дня вирішив перевірити одне маленьке озерце недалеко від Стрия. Про наявність льоду був переконаний, але про його товщину тільки здогадувався. Через пів години я на місці, на середині озера велика промоїна. Удар пішнею - не пробив, другий удар - пробив, товщина 5см, тримає. Два кроки вперед - лід слабший, ще дальше - пробиваю з першого разу. 2-3 метра від берега мені хватає, глибина близько метра. Дістаю вудочку, надіваю мотиля і починаю мормишити. Через хвилину сідає перший окунець - розміром з палець, потім другий. Пробиваю в іншому місці. Опускаю, легенький підйом - і є вже пузатий, більший 100грам.
Це вже радує. Далі попадались трохи менші. Загалом з лунки можна було видурити по 5-7 окунців по 70-80грам. Я обійшов озерце по периметру і по-всюду клював полосатий і клював дуже жадно. Ловити було не комфортно, під снігом 3см води і дув холодний вітер. Десь за 2 години видурив до 40(точно не рахував) штук. Небо почало хмаритись і я зібрався додому. Всіх полосатих розбійників успішно втопив підростати. Ось декілька фото, вибачайте за якість, робив мобільним.
Приєднані файли
5.jpg
Потоплення
4.jpg
Частина улову
3.jpg
Злосний
2.jpg
На руці
1.jpg
Пузатий

Назар Непийпиво

Повідомлення: 95

» 23.01.2012 08:58 pm

Були сьогодні на інженерному лід слабенький,прийняли перше водне хрещення,не раджу самому виходити на лід ,бережіть себе та популяцію
рибаків

хресний

Повідомлення: 3

» 31.01.2012 10:58 am

В суботу 28.01.2012 року вирішили з друзими вперше в житті вибратись на зимову рибалку. Вибір був невеликим, оскільки всі яскраво виражені делетанти даного діла, то і вирішили поїхати на закинутий ставочок в лісі (Яворівський район). Прорубали по дві лунки і за діло:) На наш подив зразу ж вдалось виловити по кілька полосатих на простому підйомі. Мені на позолочену вольфрамову мормишку за період з 10.00 до 14.00 (час від часу змінював насадку з опариша на мотиль) вдалось видурити більше 200 окунців, в друзів трошки менше :D Врезультаті отримали море задоволення і перший позитивний досвід ловлі з льоду :f1: Щодо зловленого: рибки невеликого розміру - стандарт 7-8 см. Шкода, що не було живця - плануємо на ці вихідні підсилити свою "команду" ще і жерлицями.
Питання: може хто підскаже як нарахунок ловлі сома взимку, які снасті, наживка, бо кажуть що він там теж водиться.

Марян

Повідомлення: 2

» 13.02.2012 06:00 pm

Був з Назаричом 12.02 на одному із ставочків правда трошки більшому, але це немає значення. Приїхали на водойму десь біля 8:00 вийшли на озеро, а там є троє місцевих, які поставили біля 50 жерлиць і ловили окунька на блешні. Забігаючи наперед скажу, що зловили вони 1 щучку, а по окуню 0. Я поставив 8 жерлиць, а Назар почав шукати окунців з мормишкою. В загальному рибалкою ми остались задоволені гарна природа, мало людей, недуже холодно ну і рибка покльовувала. Наш улов склав близько 50 окунців від 70 до 150 грам і дві щучки 300 і 700 грам. Більшу я зловив на жерлицю, а меншу Назарич на мормишку. Кумедно було дивитись, як щучка обкусила йому мормишку в лунці і він "зі швидкістю світла" впав і викинув її рукою на лід. Ось така получилась в нас рибалочка. Фото може Назар викладе, бо фотоапарат був в нього.

Роман Григорович

Повідомлення: 36

» 23.02.2012 11:50 am

Вчора були з mark0098 на одному лісовому ставку.Ловили з 11-30год. до 14-30год. Піймали штук 25-30 окунів, декілька грам до 120.
Лід товщиною сантиметрів 45.
Приєднані файли
006.jpg
002.jpg
001.jpg
000.jpg

mark

Повідомлення: 94

» 27.02.2012 09:00 pm

Був з товаришем 26.02. на комсомольському озері(Золочів).Прийшли ми на озеро приблизно в 11.00.Коли ми прийшли то на озері вже було 15 рибалок,які буквально вкрили одну половину озура жерлицями :o .Ми також мали 10 жерлиць,але живців думали наловити на місці.Поки ми ловили живців,ми бачили тільки один холостий вистріл, і тоді передумали ставити жерлиці ,націлились і надалі ловити окуня на мормишку. За час рибалки до 14.00 ми зловили 20 окуньців і дві непогані плотвички одну на 400 і трошки меншу на 300 гр. :)

Tarik

Повідомлення: 3

» 08.03.2012 06:28 pm

З'їздив сьогодні з батьком на озеро в с.Верещиця(сільське озеро). Приїхав досить пізно-11:00. В перші 5хв піймав 3 краснопірки з палець. Весь улов за 5годин були 20шт красн., окунця, плотвички. Самий більший розмір середній палець :lol: . Погода :super , найліпший відпочинок за всю зиму. Лід 30см.

Юра Волков

Повідомлення: 107

» 24.03.2012 07:17 pm

Сьогодні вирішив відкрити сезон в цьому році і спробувати спіймати карася.З ранку і сонечко показалося і вітер був мінімальний,але по приїзду на ставок одне не радовало що вода ще досить холодна.Після двохгодинної рибалки побачив першу покльовку і адренарін зразу зашкалив,при другій вдалося реалізовати карася гр200,через годину ще одного карася і три нереалізованих покльовки були.Після 11 години кльов припинився повністю,до того почався вітер і після 1 рішив збиратися до дому.Ловив на хробака,біля мене ще один такий рибак же ловив на мотиля і піймав верховодку і карася.Загалом душу відвів, рибу побачив,заряд енергії хватить може до наступних вихідних.

rom-an

Повідомлення: 23

» 24.03.2012 11:00 pm

Був сьогодні в Бродах на місцевому ставку "Бугаї"
Пробував трошки покидати спінінгом. Результат - 000.
В рибаків в прилові по 2-5 ротана та 1-3 карася.
Карась хотів дрібного хробака або мотиля.

bodja1715

Повідомлення: 87

» 24.03.2012 11:32 pm

Доброго вечора всім.Був сьогодні на одному невеликому ставку пробував бліснити та на фідер.По блісні повний нуль напевно щука на нересті.На фідер спочатку сидів на глибині до 1.5м, за дві години ані покльовки.Перейшов на мілину там було більш активно по рибі.За годину з гаком 5 коропців від 300гр до 600гр та два карася десь по 200гр.Взагальному задоволений.Та здивований :shock: коропом.Всім вдалої :f1:

коля

Повідомлення: 21

» 26.03.2012 10:32 pm

Приїхав в суботу в село і зразу спало на думку зїздити на дуже мальовничий ставочок навкруги якого ліс , часто туди їзджу коли нема що дома робити ,або коли дуже хочеться на рибалку а кудись далеко нема часу їхати , отож на ставок попав десь 16-00 зразу вирішив попробувати розловити воблер котрий купив в mark а саме Strike Pro Swing Minnow 53 SP-012,і недарма 20 хв. активного полоскання дали свій результат,щучка розміром з олівець була зловлена , сфотографована і втоплена.Всім вдалої рибалки !!!

773.jpg
[br][
Востаннє редагувалось Vitala Gandz в 28.03.2012 08:14 pm, всього редагувалось 1 раз.

Vitala Gandz

Повідомлення: 72

» 28.03.2012 03:07 pm

Ну и чего сидеть дома!?, если можна чего-то помакать в воде? :D Делать было нечего ну и решил поехать на ближайшую "лужу" часик на другой, попробовать новые приманки купленные зимой, ну и конечно попытать удачу... "В окуня сейчас в голове - любовь..."- думал я меняя разные цвета силикона и экспериментируя с проводкой. Но все же удалось "выдурить" пару полосатых разбойника на Keitech Swing Impact, что бы кто не говорил но сьедобка рулит, особенно на безклевье ...
Приєднані файли
IMAG0279.jpg
матрос № 2
IMAG0278.jpg
матрос № 1
IMAG0276.jpg
кому то не повезло

barmaley

Повідомлення: 126

» 01.04.2012 04:16 pm

С 1-м апреля!

Только что приехал с рыбалки и спешу с вами поделиться итогами первоапрельской рыбалки.
Итак все по порядку. Меня давно приглашал мой товарищ на рыбалку на его озеро. Рассказывая какая там ловится крупная
красноперка и щука. И вот несмотря на дальнюю дорогу, около 120 км. решили посетить это озеро SAS, ВОВА и Я.
Выехали очень рано, погода отвратительная, но чем ближе подезжали к месту рыбалки , на удивление погода становилась лучше.Время в дороге пролетело незаметно и быстро за разговорами. SAS очень увлекательно и поучительно рассказывал , о ловле рыбы на фидер, открывал секреты приготовления прикормки и др.. ВОВА рассказывал о особенностях ловли на СБИРУЛИНО , какие приманки, какие поплавки снасть и т.д. В этой поездке очень много чего я узнал,и надеюсь применить на деле.
И вот мы на месте природа завораживает...
[img]http://i.piccy.info/i7/362d2bd7f07c100a90bba9a16b04b191/1-5-6360/59492579/[gotowall.com]20111230_065513_8205_800.jpg[/img]
Не теряя времени, я накачиваю лодку, SAS после небольшого колдовства над прикормками закидывает фидер, и тут-же начинает ловить красноперу но какую? Вес некоторых екземпляров достигае 1кг.
Зображення
ВОВА оснащая свое Сбирулино после десятка забросов, с нашою помощью вытягивае щуку более 10 кг.
Зображення
После недолгого совещания,щуку решили отпустить, так как она была набита икрой. Вдоволь нафотографировавшись с щукой, мы ее отпустили, как говорят форумчане в родную стихию.
Ну, пока мы пили по сто грамм за здоровье этой щуки, погода резко испортилась. Шквальный ветер, снег,дождь.
Клев, как обрезало. Посовещавшись решили ехать домой. Но мы сюда приедем еще не один раз!
Вот такая ПЕРВОАПРЕЛЬСКАЯ рыбалка у нас получилась...

ялок 33

Повідомлення: 81

Поперед.Далі

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: variag, шварц і 2 гостей