За кілька днів перед Різдвом, ввечері дзвонить кум. Каже: "Давай махнем десь на якесь болото, бо чого вдома сидіти коли вихідні ". Чого ж бо й справді сидіти. Спінінги - в тубус, канапки - в рюкзак і вйо. Поїхали не далеко від Львова, без особливої надії на улови. І що ви думаєте!?...весняно-літньо-осінній метод ловлі - "твічинг", в пошані у риби і в новорічно-різдвяний період. Велика щоправда не хотіла снідати воблерами, проте шрнурики влітали. За недовгий період ловлі насмикав і відпустив їх 4. Дрібний окунець на комплект МДЖ подьоргував значно активніше. Ліку смугастим не вів. Наступного дня, в переддень Різдва, вирішив "полякати" вже цілеспрямовано окуня фінезкою. Каюся, бо раніше на неї трошки грішив, і від змагань до змагань вона застоювалася у шафі. Не влаштовував закид, а на моно не комфортно анімувати шось важче за півтори грами. Зате, коли оснастив комплект рокфішевим шнуром Sunline Rockfish, прут зажив новим життям. Кидучість збільшилася в рази, чутливість також. Радості нема меж
, за що дуже велика подяка магазину "Флагман". Там я купив цей шнур по ціні якої у Львові до того не було. Так от відволікся....подався я на окунячу баюру посмикати українського мебару. Між 10 та 11 годиною ранку почався такий вихід смугастого розбишаки, про який в розпал сезону годі мріяти. Перша думка - вгадав з приманкою. Не буду кривити душею, бо вже раніше знайшов приманку на яку там окунь відгукується найкраще. Та ні, заміна однієї їстівки на іншу, на яку раніше брало так-сяк, приносить не гірший результат. Фінка відпрацьовує кожну покльвку, навіть найдрібнішу, і візуально і "в руку". Хвала японцям які сконструювали сесього прутня, та нашим спінінгуям які вирішили його застосовувати не по призначенню 
P/S to Модератор/// сто пардонів
В темі пишемо лишень звіти! (модератор)

, найліпший відпочинок за всю зиму. Лід 30см.