Командний залік: 1 місце - команда TRAPER team Lviv
Призи від спонсора - 2 набори Flagman вiдро 25л + таз + кришка + сито і 10 кг принади Flagman
2 місце - командаRivne feeder team, м. Рівне
Призи від спонсора - вiдра для принади Flagman + кришка (18л) 2 шт. і 10 кг принади Flagman
3 місце - команда Tandem feeder Lviv
Призи від спонсора - 2 комплекти аксесуарів : MILO комплект коробок для насадки MATRIOSKA Ножицi для рiзання черв'якiв Амортизатор для фiдера FEEDER GUM SHERMAN 0.60 Амортизатор для фiдера FEEDER GUM SHERMAN 1.00 Амортизатор для фiдера FEEDER GUM SHERMAN 0.80 10 кг принади Flagman
Всім учасникам подяка за захоплюючу, спортивну боротьбу на цій не простій водоймі. Окрема подяка командам з Рівного, Ів. Франківська та Чернігова - приємно було бачити вас серед учасників нашого турніру і цікаво було з вами змагатись Тернопільській федерації риболовного спорту подяка за допомогу в організації та проведенні цих змагань!
http://fishing.rovno.ua/forum/viewtopic.php?f=16&t=822&p=8128#p8092 якую за привітання. Спробую щось написати. Все по порядку. П`ятниця. Збори, збір замовлень по наживці, прикормки, дорога. Прибули на місце близько сьомої вечора, затаборилися. Вечеря і спати. Субота. Перший тур. Прокинулись о п»ятій, кава, заміс прикорми, реєстрація, жеребкування, тобто все по плану. Мені дістається бонусний сектор, перший по течії, В13. Чистив зону біля години, та думав що проситиму додатковий час, але встиг, старт, не через мене, перенесли на 15хв. Розклав два фідери Лайт і Медіум, та пікер. На всіх шнур, та патерноостер на том шнурі, без фідергаму, та повідки 75см. Промаркувався, для лайту знайшов ділянку в 22 м. , для медіуму – 35м., пікеру залишив можливість пошуку риби в березі. Старт. Розпочинаю з лайту, вирішую ловити без стартового закорму з темпом в 20 сек. Перший закид і плотвичка на 5й секунді на гачку. Пікером, не користувався взагалі, а дальня дистанція не приносила клювань. В улові – плітка, окунь, підлящик, був один лящ, але зійшов біля підсаки, суддя мені поспівчував, але сам винний, фідергам тут допоміг би. Зважування – 2900 гр. – друге місце в зоні, перше – Кукула Євген з «Фідерспорту». Півень Юрій в зоні А закривається з четвіркою. Ми другі. В принципі непогано. Неділя, другий тур. Жеребкування приносить мені сектор А9, не супер, але що робити. Збираю тільки лайт і медіум, монтаж той самий, ставлю фідергам. Промаркувався , ближня точка – 20м, дальня – 40 метрів. Старт. Вирішив розпочати з медіуму, по тому самому принципу, що і в першому турі. Закидаю і знову на перших секундах – непогана плітка. Клювання часті, дуже обережні, не всі реалізую, міняю гачки, повідки. В улові плітка, та окунь, ляща – немає. Ближня дистанція не принесла ні однієї риби. Сигнал фініш, я виймаю плотвицю грамів на сто, але вона вже не залікова. Зважування – трохи більше 2800 грамів. Чекаємо 16ї години. Підсумки. У мене друге місце в особистому заліку, та друге командне. Висновки зроблені, помилки будемо виправляти. Величезне спасибі Олексію Страшному, за підтримку та поради. Змагання завершені. Подяка керівнику фідерного напрямку Львівської Федерації – Козишкурту Павлу, за організацію змагань, Тернопільській Федерації за надану чудову спортивну водойму, спонсору змагань - магазину «FLAGMAN». Вітаю переможців змагань, команду «TRAPER team Lviv». До зустрічі на водоймах! Фото звіт, та підсумкові таблиці можна буде подивитись тут: http://www.active.lviv.ua/3-4-t7214.html