Всі стидаються , тоді я напишу невеликий звіт про кубок Львівської області з ловлі риби фідером, який відбувся на водосховищі Терновиця .
Багато було обговорень , багато звинувачували мене в неправильному виборі водойми , але я настояв і ось можете судити хто був правий . Озеро Терновиця мене і всіх учасників приємно здивувало , а саме прекрасне місце для табору в сосновому лісочку , чудовий берег під фідерні та поплавочні змагання , а саме головне прекрасною рибалкою . Той хто розібрався з плотвою, мали результат поза 6 кг . На змагання прибуло 12 команд а це 24 спорсмена з Львівщини і два з Волині , за що їм дякую . Допомогу в організації як завжди надали Львівська Обласна Федерація Риболовного спорту , Львівський карповий клуб на чолі Сендеги Тараса Романовича ну і генеральну допомогу у вигляді призів, надала наша дружня компанія IBIS та торгова марка BRAIN ну і звичайно наші друзі компанія Feeder Sport також не залишилась в стороні і прислала на призи зразки своєї продукції. Хочеться більше зупинитись на спонсорах, мені дуже приємно працювати в цьому році з компанією IBIS та торговою маркою BRAIN. Ви дуже допомагаєте розвитку фідерного та флет фідерного спорту на Львівщині та в Україні вцілому , завдяки новому магазину у Львові зявилось багато нової якісної продукції на ринку , це і прикормки і пелетси і тонучі і плаваючі бойли , фідерні і карпові вудилища , та прекрасні аксесуари , ще раз дякую і надіюсь на подальше співробітництво .
Тепер саме про рибалку . Наша команда IBIS BRAIN Lviv ставку зробили на плотву , тому прикормку вибрали один варіант Сенсас другий варіант Дж Стрим , обидва варіанти брали в тур . Насадка пінка , опариш , мотиль . Перший тур риба ловилась більш менш рівномірно , з невеликими провалами і в результаті Я і мій напарник Руслан зайняли треті місця в своїх зонах і ділили ще з двома командами 2-4 місця після першого туру . Ввечері після вечері вирішили нічого не міняти , а більше уваги приділити реалізації . Другий тур ,збір , перекличка , жеребкування і розбіглися готуватись до змагань . На другий день в мене після першої години стався затяжний провал , який тривав дві години , риба була не активна , поклевки , дуже акуратні , багато траплялось холостих покльовок , почав підрізати животинку , трошки кльов активізувався , ловив навіть на жилку 0,07 , ще втома давалась взнаки , не буду вдаватись в подробиці , але за дві доби я спав 2 години , а для мене це катастрофа . Тур завершив на сьомій сходинці ( жах) переживав що підвів напарника і залишив команду без призів . Але Руслан непогано відловився і приніс два бала в скарбничку команди , що в результаті і допомогло нам залізти в призи . Руслан молодець ще в лічці бронзу вихватив .Але незважаючі на всі ньюанси , мені змагання сподобались , накалом , боротьбою , а саме головне , у нас на Львівщині дуже виріс рівень майстерності спортсменів . Підключаються нові хлопці з досить непоганим рівнем підготовки . Значить Ми на вірному шляху .Хочу подякувати Араіка Паляна за непогану організацію змагань, за оперативне висвітлювання результатів і за чудову компанію.
Далі про неприємне , за порушення регламенту змагань , пропоную команду Дубль Р дисваліфікувати до кінця сезону 2017 . І я прошу всіх хто реєструється на офіційні спортивні змагання, розраховувати свої сили і вечеряти скромніше , щоб зранку не було форс мажору . А краще приймати участь у фестивалях і батлах , їх слава богу і дякуючи Андрію Мамай у нас предостатньо .