» 05.04.2017 11:01 am
Напишу і я декілька слів.
Яка ж довга зима… За три зимових місяці скучив за темповою рибалкою дрібноти, за азартом поплавочних змагань. І тут дзвінок – «Як ти думаєш, зберуться люди на поплавочний фест в Гамаліївці?».
Клас! От і початок спортивного сезону намічається. Цього сезону я з Паньківим Олегом створили нову команду «RostFishing Match Team Lviv». Новий напарник, нова прикормка….коротше, для мене багато нового.
Звичайно, поїхали на тренування, розібралися, подивилися на тренування інших спортсменів, згадали навички.
За два дні до фесту – дзвінок – «Ви оголошуєтесь добровольцем для проведення міні семінару із замішування прикормки…..» Щиро подякував за таку шикарну пропозицію, але друзям треба помагати.
02.04. – ранок 5.00 – підйом. Десь біля 6.00 за мною має заїхати Олег….5.30 – він на місці. Доїхали без пригод. Багато друзів, давно не бачились…. Розставив платформу, розклав 6-ку і 5-ку, проміряв глибину.
Зона ловлі попала цікава, різка відчутна брова десь 30 см, ну і глибина 2.5 метри.
Перед стартом проводили семінар. Замішав продукцію RostFishing: прикормка «Плотва+», два сиропи «Лящ+», два сиропи «Коріандр», конопля. Реально мені забракло часу, навіть не мені, а прикормці, вона не настоялась після замішування такої кількості сиропів. Але після слів «Ми побачимо по результатах», варіантів мені не залишили, тільки вперед!
Старт. І тишина….тишина, при тому у всіх. Судді кажуть, що тільки Віталік щось там половлює. Але поступово починаю ловити, з величезними паузами але з наростаючим темпом. Все вдалося, корм працює, з подачею насадки розібрався. Єдине питання – як укрупнити рибку, а то ловиться дуже маленька. Риба ловиться підходами, то по 30-40 грам рибулька, то по 60-70. Закономірності якоїсь нема. На докорм реакція нормальна.
Біля мене ловить Олег….і в процесі він нарощує темп. Корм в нас практично однаковий, так що виїжаємо виключно на майстерності. Ловля проходить в скаженому темпі, реально в мене з Олегом заруба.
Фініш. Зважування. Григорович не показує протокол….інтрига. І нагородження. Напарник – 3-тє місце і номінація «біг фіш» Ну і в мене 1-ше. Як на перший виступ виступ команди на новій прикормці – непогано.