Традиція виїзду організаторів на місце проведення фестивалю в переддень була підтримана багатьма учасниками. Андрій Мамай, будучи вже на березі водойми подзвонив і відзвітувався що "підготовка" йде повним ходом... Зависть мене охопила не на жарт

...але будучи ще на роботі я іноді підглядав свіженькі повідомлення на Актіві. Перше що мені впало в око це те, що ЧО по спінінгу в Гамаліївці відміняється в звязку з погодніми умовами... Ов-вааа.... Закралась неприємна думка що завтра буде не "ах" і наш фестиваль теж під загрозою, але таки закінчую робочий день, заїзджаю за Романом10 і старт. Якось хотілось вірити що не все буде так погано, як малюють синоптики

По трасі на Яворівщину небо очистилось і настрій піднявся до супер-рівня, але доїзджаючи до с. Щеплоти картина кардинально змінилась....

В супроводі грози з штормовим вітром ми прибули на місце і майже годину ми не мали змоги вийти з машини

*про організаційно-культурну програму думаю описувати не варто, все що вас цікавить ви побачите на світлинах ))).
Ніч, як завжди, минула швидко, не дивлячись що спали ми на годину довше

З 22-ох зареєстрованих учасників по фідеру прибуло 20-ть (!) , а з 21-го заявлених екіпажів по спінінгу- 19-ть помпували човни (!)

Після короткого вітального слова та роздачі призів кожному учаснику від компанії

... а фідер боровся із зустрічним вітром при закиді і утриманням риби на точці. І тільки досвід та витримка допомогла не те щоб "спригнути з нуля" а ще й показати непоганий результат.

Маленьке відхилення від теми...
Колись мені шептали на вухо, що на любительський фест не варто запрошувати іменитих спортсменів, які легко збирають призові місця, але за два роки ми зрозуміли, що якщо не буде тих людей які в змозі задати спортивний дух, показати на що може вплинути та чи інша принада і правильна оснастка в конкретній ситуації- то гріш ціна цьому заходу, коли більша половина учасників не в змозі відійти від нуля. А ще я вдячний цим людям за допомогу і вчасну консультацію під час проведення фесту! Досвід не проп'єш!

Отож, продовжимо! Результати цікавлять?
Фідер.... Напевно в найчесніша боротьбі, коли учасники в рівних умовах
1-ше місце - Машковський Сергій 1.457 кг
2-ге місце - Прокоп'юк Юрій 1.438 кг
3-тє місце - Потапов Олег 1.322 кг
БігФіш - Прокоп'юк Юрій 0.114 кг

Спінінг.... Важко проконтролювати процес, адже дозволено ловити по всій акваторії, ніяких секторів і зон! Не всі найшли стоянку риби, дехто завчасно знімався зі змагань не витримавши умов капризної погоди. і тим не менше усі призові місця розділені!
1-ше місце - Баличик Віталій та Баличик Дмитро 1.417 кг
2-ге місце - Присяжний Петро 1.085 кг
3-тє місце - Железцов Іван-Білозерський Юрій 0.726 кг
БігФіш - Кураш Віталій 8.290 кг

Напевно виникннуть питання по бігфішу і чому Віталій не зайняв призове 1-ше місце? Є маленький не спортивний нюанс, який можливо допоміг виловити цей трофей- це полишена кимось сітка.... Але чесність Віталія і колективне обговорення ситуації допомогли нам прийняти вірне рішення. Дякуємо!
Також не оминули увагою та підготували приз для Андрія Михалейка, який протягом 2015-2016 років був активним учасником на 8-ми фестивалях ! Молодчина!

Ось на такій позитивній ноті закінчився останній в цьому році фестиваль "ЧОТИРИ СЕЗОНИ".
Вибачайте що можливо цього разу комусь знов не усміхнулась доля, а комусь під кінець не вистачило юшки... Повірте, організаторам теж не перепало

Але ми надіємось, що загалом нам вдалось провести фест та вдалось зарядити Вас позитивом від спілкування та рибальства!
З величезною подякою звертаюсь до наших спонсорів та СТРГ "Грушівське"! Надіємось на подальшу співпрацю, бажаємо процвітання вашому БІЗНЕСУ!
З повагою від учасників, Мамая та Петровича!

Усі світлини від Вови, Мамая та мої зібрані в один альбом виставлені в відкритій групі
Також є відео з відкриття та нагородження від Андрія з
Запрошую всіх бажаючих ділитись і цій темі своїми враженнями, звичайно ж викладати власні світлини і висловлювати побажання! Дякую!