Ну якщо вже почали, то обґрунтуй, яку це водойму і під кого підбирали таку кількість???
Ну і на рахунок нерестової заборони, якщо Ви в змозі вирішувати та узгоджувати дати нерестової заборони, то Вам всі карти в руки!!![/quote]Денис ти мене неправильно зрозумів. Я немав на увазі конкретну водойму і конкретних людей. Це було сказано образно. Я мав наувазі, що план утверджується на офіційних зборах федерації де кожен може прийняти участь, але не кожен має змогу приїхати. Якщо чесно то скільки там людей збирається 15-20-30? А скільки є членами федерації? Я думаю набагато більше. Можливо попробувати зробити перед зборами федерації якесь онлайн голосування і вже на зборах просто взяти до уваги, якій водоймі надають перевагу спінінгісти. Можливо таким чином вдасья ще й залучити більшу кількість учасників. Ну ось я і поянив, що я мав на увазі.
Наші змагання часто, то переносяться, то відбуваються в іншій області!
Територією Львівської області тече 8950 річок, з них 216 завдовжки понад 10 км кожна. Загальна протяжність річок — 16343 км. Найбільша кількість річок належить до басейнів р. Дністра та р. Західного Бугу, відповідно 5838 та 3213 річки. Думаю озер та ставків також достатньо. Невже на 16 000 кілометрів річок області немає жодного участку з рибою, який би на підійшов

Мені здається, що було б дуже цікаво 1 змагання провести на озері чи ставку, а одні на річці.
Ну і третє - стосовно нерестової заборони. Інші області проводили свої змагання в нерестову заборону. Чи нерестова заборона стосується тільки нашої області

На мою думку ми пропагуємо спортивну ловлю - зловив, поцілував))), сфоткав, відпустив. А за таких умов з рибінспекцією можна домовитися (адже інші федерації якось домовилися).
P.S. Все вище сказане попрошу нікого не сприймати як образу, докір чи думати, що це сказано в чийсь конкретний "огород". Просто я дуже люблю рибалку і хочеться, щоб було як найкраще, хоча з іншого боку розумію, що такого в нашій країні не буває.